Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bencede ya terbiyesiz insanlar malesef (

kızlar ben geçen naptım biliyomusunuz, eşimle konuşurken nasıl laf geldi hatırlamıyorum bile, şu şişme kadınlar varmış yaa, ihtiyaç gören ilkkez burda okumuştum onu merak ettim baktım netten ama bizde siteler yasaklı.aynısınn erkeği de varmış.eşim soru baktınmı diye, baktım ama göremedim dedim inanmadı, çok hayal krıklığına uğratttın beni senden böyle bişey belemezdim dedi yaaa, bende ne salağım görmediğim saçma sapan yüzünden eşimi bile şaşırttmm

aynen bende sizlerle aynı fikirdeyim o konuda, hayır kaynana giriyo madem kardeşim sen neden kitlemezsin kapını yani

işallah canım
bide ne olduğunu anlasam
o konuşmayınca bende neyin var diye sormadım

valla canım benim eşimde bazen yapıyor bana surat asıyor soruyorum neyin var diye yorgunum diyor ama ben üzülüyorum seni böyle görünce lütfen böyle yapma ben hep senin yüzün gülsün istiyorum aşkım diyorum biraz normale dönüyor canım

evet biraz alışılması zor bir durum ama babasının evlenmesini en fazla isteyenlerden biri eşimin abisiymiş çünkü ozamanlar o da evlenecekti ilgi açısından ve işte orada bi aile olarak bulunma açısından.
bi erkek için gerçekten zor, ben hep eşime anlattım zamanında eş gibi olamaz kimse diye, eşimde askerdi babası evlendiğinde hep ben telkin ettim o zamanlar birazcık garipsemişti çünkü

kızlar ben çıkıyorum adliyede işim var gelince görüşürüz
canım güle güle kolay gelsin sana

yani bence çok normal, allah herkesten esirgesin ben hak verdiğim halde annem yada babam böyle bişey yapsa bende kolayca kabul edemezdim, zor gerçekten allah mekanını cennet etsin peki kayınvalideninde muhtemelen 2. evlilğidir çocuğu falan varmı

canım hoşgeldin öncelikle, neden bunları sıkıntı yapıyosun kendinde mi eksik görüyosun yada sözlünün mü beklentileri yüksek

evet canım o da eşini trafik kazasında kaybetmiş, eşim 3 erkek kardeş
kayınvalideminde ilk evliliğinden bi oğlu var 16 yaşında
evde erkek nüfus biraz kalabalıktı işte biz gelinler gelince birascık yetişmeye başladıkfisfisfis

canım hoşgeldinnn...

öncelikle şunu sormak isterim. bu tarz konuları kafana takmana sebep olan bişi varmı ?

canım bence bunları kafana takarak kendine stres yapma
yaşadığın günlerin tadını çıkar
evlenince bunları yaşayarak görürsün

duygusal öncelikle hoşgeldin canım
canım herşey yaşayarak öğreniliyo ama kızlarında dediği gibi senin böyle düşünmene bir sebep var yoksa sadece senin kendi tedirginliğinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…