kızlar be yinede şükür halimize, uygunsuz vaziyetlerdeyken kayınvalideler odalara dalıyomuş, dertliler topiğinde çoook var bu dertten yananlar, neyseki öyle sorunlarımız yok
işallah canım
bide ne olduğunu anlasam
o konuşmayınca bende neyin var diye sormadım
kızlar ben çıkıyorum adliyede işim var gelince görüşürüz
evet biraz alışılması zor bir durum ama babasının evlenmesini en fazla isteyenlerden biri eşimin abisiymiş çünkü ozamanlar o da evlenecekti ilgi açısından ve işte orada bi aile olarak bulunma açısından.anladım, değişik psikolojiler var haliyle( belki abi babaya kızgındır ama erkekler için hayat çok kolay olamıyo eşsiz
kesinlikle katılıyorum sana made, ayaklar geri geri gidiyo ya biz ne zaman kavuşçaz madeeee
canım güle güle kolay gelsin sanakızlar ben çıkıyorum adliyede işim var gelince görüşürüz
evet biraz alışılması zor bir durum ama babasının evlenmesini en fazla isteyenlerden biri eşimin abisiymiş çünkü ozamanlar o da evlenecekti ilgi açısından ve işte orada bi aile olarak bulunma açısından.
bi erkek için gerçekten zor, ben hep eşime anlattım zamanında eş gibi olamaz kimse diye, eşimde askerdi babası evlendiğinde hep ben telkin ettim o zamanlar birazcık garipsemişti çünkü
Arkadaşlar merhaba. Ben şuan da sözlüyüm ve yakında düğünüm olacak ama tuhaf duygular içerisindeyim:bbo:
Evliliğin yükünü kaldırabilir miyim? Eşim olacak insanı her yönden mutlu edebilir miyim?
Çok fazla soru işaretleri var kafamda:sm_confused:
Bana biraz yardımcı olun rahatlatın beni:Saruboceq:
evet canım o da eşini trafik kazasında kaybetmiş, eşim 3 erkek kardeşcanım güle güle kolay gelsin sana
yani bence çok normal, allah herkesten esirgesin ben hak verdiğim halde annem yada babam böyle bişey yapsa bende kolayca kabul edemezdim, zor gerçekten allah mekanını cennet etsin peki kayınvalideninde muhtemelen 2. evlilğidir çocuğu falan varmı
Arkadaşlar merhaba. Ben şuan da sözlüyüm ve yakında düğünüm olacak ama tuhaf duygular içerisindeyim:bbo:
Evliliğin yükünü kaldırabilir miyim? Eşim olacak insanı her yönden mutlu edebilir miyim?
Çok fazla soru işaretleri var kafamda:sm_confused:
Bana biraz yardımcı olun rahatlatın beni:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?