evet canım o da eşini trafik kazasında kaybetmiş, eşim 3 erkek kardeş
kayınvalideminde ilk evliliğinden bi oğlu var 16 yaşında
evde erkek nüfus biraz kalabalıktı işte biz gelinler gelince birascık yetişmeye başladıkfisfisfis
canım herşeye ailerin karar vermesi biraz tuhaf geldi bana. bence kendi kararlarını kendiniz verin .. evlencek olan sizsiniz..yaşında daha çok küçükmüş.. evlenicek olan kişi akrabam diyosun canım. ozaman atnıyosundur. nası insanlar olduklarını az cok biliyosundur değilmi ?Hoşbulduk arkadaşlar..
Belki de biraz ani oldu. Biz sözlendik ama 1 yada 1,5 yıl sonra evlenmeyi planlıyorduk. Ama aileler çok uzun dediler ve işe el koydular.. Şimdi öyle tuhaf birşey ki sanki biz değil aileler evleniyor gibi herşeyi planlıyorlar herşeye karar veriyorlar. Erkek arkadaşım da memnun bu durumdan yani onun açısından bir problem yok. Sadece ben biraz acele mi ediyoruz gibi düşünmeye başladım. Yaşım 19 ve inanır mısınız çocukluk aşkım yani 4-5 yıldır deli gibi sevdiğim insan ama o bunu bilmezdisenağlama
Sonraları ben biraz daha büyüyünce aramızda yakınlık oluştu. İmkansız dediğim asla olmaz hayal gözüyle baktığım insan bana aşık olduyerimseniben
Ama niye beni böyle düşünceler kapladı bilmiyorum. Aynı zamanda eşim olacak insan akrabamız oluyor.. Evlendikten sonra ailesiyle altlı üstlü oturacağız. Yani onlarla aynı binada olacağım. Belki de gerginliğim bu yüzden..
Hoşbulduk arkadaşlar..
Belki de biraz ani oldu. Biz sözlendik ama 1 yada 1,5 yıl sonra evlenmeyi planlıyorduk. Ama aileler çok uzun dediler ve işe el koydular.. Şimdi öyle tuhaf birşey ki sanki biz değil aileler evleniyor gibi herşeyi planlıyorlar herşeye karar veriyorlar. Erkek arkadaşım da memnun bu durumdan yani onun açısından bir problem yok. Sadece ben biraz acele mi ediyoruz gibi düşünmeye başladım. Yaşım 19 ve inanır mısınız çocukluk aşkım yani 4-5 yıldır deli gibi sevdiğim insan ama o bunu bilmezdisenağlama
Sonraları ben biraz daha büyüyünce aramızda yakınlık oluştu. İmkansız dediğim asla olmaz hayal gözüyle baktığım insan bana aşık olduyerimseniben
Ama niye beni böyle düşünceler kapladı bilmiyorum. Aynı zamanda eşim olacak insan akrabamız oluyor.. Evlendikten sonra ailesiyle altlı üstlü oturacağız. Yani onlarla aynı binada olacağım. Belki de gerginliğim bu yüzden..
Arkadaşlar merhaba. Ben şuan da sözlüyüm ve yakında düğünüm olacak ama tuhaf duygular içerisindeyim:bbo:
Evliliğin yükünü kaldırabilir miyim? Eşim olacak insanı her yönden mutlu edebilir miyim?
Çok fazla soru işaretleri var kafamda:sm_confused:
Bana biraz yardımcı olun rahatlatın beni:Saruboceq:
Ben yemeĞe gİdİyorum fıstıklar gelİnce gÖrÜŞÜrÜz ÖptÜm hepİnİzİ
amin canım inşallah:)) hiç görümce yok yani anladığım kadarıyla, inş hepsi mutlu huzurlu yuvalar kurarlar :))
mrb canım hoşgeldin nasılsın??mrb kızlar nasılsınız
Evet çok iyi tanıyorum. Hepsi çok iyi insanlar ama herşeyi birden istemeleri beni strese sokuyor.. Kısa zamanda nişan düğünkafamçokkarıştı
mrb kızlar nasılsınız
Aslında bazı konularda da bilgisizim. Yani eşimi mutlu edebilir miyim? Biraz da fazla kıskançlık var bendeCADIARZU
çok karışığım canım,çok üzülüyorummafoldumbendirimim çok az kalmış be güzelim( duygular nasıl
sağol canım benimDirimcim hayırlı olsun barışmanız :)
inşallah hatasını anlar canımvalla kızlar ne olduğunu anlamadım ama eşim akşam işten gelince bana tafra yaptı
hiç konuşmadı ve ilk defa yatağa küs girdik
sabah küs kalktık
ne oluyo anlamadım
bakalım altından ne çıkıcak
evet canımdirim asker gidiyodu kocişin değilmi?
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3ah pokacım bi bilsen acıların kadınıyım ben:)
kaydirigubbakcemile3bencede ya terbiyesiz insanlar malesef(
kızlar ben geçen naptım biliyomusunuz, eşimle konuşurken nasıl laf geldi hatırlamıyorum bile, şu şişme kadınlar varmış yaa, ihtiyaç gören ilkkez burda okumuştum onu merak ettim baktım netten ama bizde siteler yasaklı.aynısınn erkeği de varmış.eşim soru baktınmı diye, baktım ama göremedim dedim inanmadı, çok hayal krıklığına uğratttın beni senden böyle bişey belemezdim dedi yaaa, bende ne salağım görmediğim saçma sapan yüzünden eşimi bile şaşırttmm
canım inşallah bir problem çıkmazHoşbulduk arkadaşlar..
canım yalnız sana şöle sölim. akrabalık ilişkisi gelin kayınvalide yada gelin görümce vs...
dönüşünce biraz farkı olabilir.. aceleye getirmek bana biraz garip geldi.. bence kendi fikirlerini ilet canım. beklemek istiyosan gercekten bekle biraz daha. yaşın küçük duygusalcım
mrb kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?