Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

:)) hiç görümce yok yani anladığım kadarıyla, inş hepsi mutlu huzurlu yuvalar kurarlar :))

canım herşeye ailerin karar vermesi biraz tuhaf geldi bana. bence kendi kararlarını kendiniz verin .. evlencek olan sizsiniz..yaşında daha çok küçükmüş.. evlenicek olan kişi akrabam diyosun canım. ozaman atnıyosundur. nası insanlar olduklarını az cok biliyosundur değilmi ?

canım sanırım evliliğe kendiniz karar vermediğiniz için bu duygulara kapıldın
ama karşındaki kişiyi seviyosan onunla anlaşıyosanız sorun yok

CNM BENİM HOŞGELDİN ÖNCELLİKLE BENDE 9 TEMMUZ DA EVLENDİM EVLENDİKTEN SONRA DAHA İYİ ANLARSIN CANIM BENİM HERŞEY ZAMANLA YAVAŞ YAVAŞ DÜZENE GİRMEYE ÇALIŞIYOR ALLAH ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU ETSİN CANIM:1hug:

duygusal tatlım bence sen henüz evliliğe hazır değilsin, yaşında küçük daha, evlilik büyük sorumluluklardır üstesinden gelinmesi çok zor değil ama her iş için uygun yaşlar zamanlar vardır.bende ani bi şekilde evlendim 1 yıl nişanlılıktan sonra, esasında 2 yıl nişanlılık istiyodum hazır değildim.nihayetinde evlendikten hazır hissedemediğim için sorunlarımız çok oldu, bunlar benim psikoljimle alakalı eğer hazır hissetmiyosun diren ve istdiğin zaman evlen, alışırsın derer ama sen çekersin.sorun şu yada bu kişler yada yapayacağını düşündüğün şeyler değil, senin bu yıl evliği isteyip istememen önemli olan.hazır değilsen bekle ki zaten çok küçüksün daha evliilik insana biranda 5-10 yaş ilerideki yaşın olgunluğu getirmek zorunda oluyo ,

Evet çok iyi tanıyorum. Hepsi çok iyi insanlar ama herşeyi birden istemeleri beni strese sokuyor.. Kısa zamanda nişan düğünkafamçokkarıştı

canım yalnız sana şöle sölim. akrabalık ilişkisi gelin kayınvalide yada gelin görümce vs...
dönüşünce biraz farkı olabilir.. aceleye getirmek bana biraz garip geldi.. bence kendi fikirlerini ilet canım. beklemek istiyosan gercekten bekle biraz daha. yaşın küçük duygusalcım

alınyazımsın bu arada görümce yok ama elti çok napcaz bilmem yani mafoldumben
görümcem olsaydı dahamı iyiydi acep

dirimim çok az kalmış be güzelim ( duygular nasıl
çok karışığım canım,çok üzülüyorummafoldumben

Dirimcim hayırlı olsun barışmanız :)
sağol canım benim

inşallah hatasını anlar canım
herkeste oluyor
angelın dediği gibi küs kalmamak gerekiyor,
eşim asker 18 gün sonra.daha iyi anladım önemini

dirim asker gidiyodu kocişin değilmi?
evet canım

ah pokacım bi bilsen acıların kadınıyım ben:)
Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
aklına nerden geldi lmaz:

canım inşallah bir problem çıkmaz
sen iyi olduktan sonra,kayınvaliden anlayışlı olduktan sonra aklına kötü şeyler getirme
ama keşke yakın oturmasaydınız.

Düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederima.s.
Ama nişan tarihi belirlendi... Düğün içinde yer arıyorlar. Allahtan eşim olacak insanı çok seviyorum. Ve o bana çok destek oluyor herşey iyi olacak merak etme diye..
Umarım dediği gibi herşey yolunda gider de bir aksilik olmadan atlatırız..
Ve asıl önemlisi daha sonrası..
Allah yardımcım olsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…