Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım tabii ki de öyle....Benim kocişte illa bişiler yapalım diye uğraşıyor;ama bu ay inan maddi olarak çok göçtük..:gitme: Bir de izine gideceğiz.Yapmayalım birşey dedim.Ama yine de bilemiyorum tabii:sinifsinif:

angel cim nice nice senelere kocişinleee inşallahhhhh
dirim süper yaa ne güsel izne çıkıyosunnn. kocişle bol bol vakit geçir :)

Canım benim kayınvalidem de almıştı bana fırfıraklı:kedi: Yani hepsini ben almadımkaydirigubbakcemile3 Ben de daha neler var da ben değerlendiremedim hepsini:jeyyar: Şu bebiş işi zamanı bir gelsin de çıkarcam ortaya hepsinikaydirigubbakcemile3

pamukşekerrrrrrr o iş çözüldüüüü çok şükür bitti bile :)
kısaca poka diyebilirsin ayy çok yaşa emi güldüm çokkk:)))

csssa m belki daha güzel olur yaaaaa denesekmi ne göbüş çok güzel oluyor cıbılken parlak parlak gerilmiş ama çok şeker sivriliyoooo ben geçen süslü geceliklerimi giymeye çalıştım geçmedi üstekilerdne ölüyodum sıkıştım :kedi:deliyim sanırım

angelım daha nice yılalrı deviriceksini ama seneye inşallah junior la beraber süper olucaaak.. Allah mutluluğunzuu bozmasın tatlım.. bizde ilk evlilik yıldönümüzüde bebklerle olucaz az erken doğarsalar herkes şüphelenecek valla :roflol: gelinliğimi giymek sitiyodum ilk yıldönümümde ama bu gidişle imkansızzzz giremem sanırım galibaa ooıfss.. sende güzel bişiler yaparsın eminimmmm

akşam çok yakın arkadaşının düğünü vardı jasmin saat 2 oldu hadi eve gidelim dedim bir anda gerginlik oluştu bana en yakın arkadaşımın düğünü gidemem daha bekle dedi bende bizde yeni evliyiz gidelim lütfen arkadaşın seni anlar dedim eşimde ben senin kölen değilim dedi çok kırdı beni ağladım sabaha kadar dudaklarım falan uçukladı çok kötüyüm şu an

Pardon canım:kedi:

kaydirigubbakcemile3 Al canım valla şimdiden al yatırım olsun:kedi:

Evetkaydirigubbakcemile2 Ben yine almayı düşünüyorum,tabii değişik bir renk bulabilirsem:jeyyar:
çok şirinmiş ama ya kaydirigubbakcemile3

günaydın angel nasılsın canım benim
iyiyim canım sen nasılsın
kendimiçok cahil hissettim -tatlicadiarzu-

günaydın şekerim nasılsın opuyorumnanaktan
yok kız ne cahilliği :))

bende iyiyim işler vardı onlarla uğraştım sen napıyosun
günaydın kızlar herkeseeeeee :)
günaydın canım nasılsın
hoşbulduk şekerim sen nasılsın, fırfıraklılardan bulusam koyacamda bulamadımki bi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Canım google da fırfırlı külot yaz çıkıo bakkaydirigubbakcemile3

Ben almıştım birkaç tane güzel oluyor:jeyyar:

bencede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın poka nasılsın cnm???

günaydın canım benimmm...

ay canım benim ya kıyamam yaa. eşin hata etmiş bence de ya. sonuçta sabah kalkıp işe
geliceksiniz. bence siniri geçince uygun bil dille anlat. sölediği cümlede yanlışç ne alakası var bunun köle olmakla

Canım kıyamam.Olur böyle ilk zamanlarda biz de çok tartışmıştık böyle şeyler yüzünden.Hala kendilerini bekar sanıyorlar sanırım.:umursamaz:Maalesef erkekler bizim gibi düşünemiyorlar.Üzülme eminim bu akşam herşey yoluna girer.

Dimi:kedi: Ben Accessorise'dan almıştım,bir de Berk'ten.Oranın yelpazesi genişkaydirigubbakcemile3

gördüümm canım gördüüm.. ama bebiklerimden utandım uysss :kedi: aysss onalrda gördümükii en anneleri var hey allam varmış ayrıyeten benimde koleksiyonumda bundan gidip deşiyim geliyim baari :roflol:

neyse cısss kem küüüüm :asigim:

tabiki bakabilirsin cnm benimm

kesinlikle katılıorum biz taşınalı çok olmadı biliosunuz ama evim çoook büyük ve doğalgazla ısınıo sivas gibi bi kış memleketinde kocaman dubleks evi doğalgazla ısıtmak imkansız ufo aldık ama oda yeterli olmıcak gibi ev arıoruz şimdi ufaktan ufaktan ama bu halde taşınmak çook zor olur yaa olmazsa yani istediğimiz gibi bulamazsak bebişimin doğduğu zaman kayınvalidemlerde kalcaz bakalım hayırlısı

olurmu dersin kızz ben şimdi alırsam bide koçiş görürse giymeme ihtimalim kalmazz düşünmek lazımm koca koca göbüşle gidip nasıl alcaz ya:) evet ya gecelikler çokk şirin oluo sexsilikten çıkıo şirin oluooo:)

canımm bunda büyütülecek bişi yokk üzme kendinii hadi ara barışınn uzatmayın

şirinmiiii :jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…