bakalım canım yaa
yapar herhalde ama yapmazsada darılmam
çünküüüü onuuuuu çççokkkkkkk seeeeeeevvvvvviiiiiyyyyyyooooooorrrrrrruuummmmopuyorumnanaktan
ve yanımda olduğu için 2 yıldır kocişim olduğu için çok şanslıyımmmopuyorumnanaktan
günaydın kızlar herkeseeeeee :)
jazmin cim sende fenaymışsın haa o ne öyle koleksiyonun varmış fırfıraklıı benimde çamaşır koleksiyonum var 200 taneden fazla ama niyeyse fırfıraklı yok sanki yada fırfıraklı dan kastınızı bilemediiim .. tez vakitte sanırım bebek gelicewk snein tekrar fırfıraklı donalr saolsun :1ninca::kedi:
günaydın poka
çok şirinmiş ama ya kaydirigubbakcemile3Pardon canım:kedi:
kaydirigubbakcemile3 Al canım valla şimdiden al yatırım olsun:kedi:
Evetkaydirigubbakcemile2 Ben yine almayı düşünüyorum,tabii değişik bir renk bulabilirsem:jeyyar:
iyiyim canım sen nasılsıngünaydın angel nasılsın canım benim
yok kız ne cahilliği :))kendimiçok cahil hissettim -tatlicadiarzu-
günaydın şekerim nasılsın opuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar herkeseeeeee :)
hoşbulduk şekerim sen nasılsın, fırfıraklılardan bulusam koyacamda bulamadımki bi kaydirigubbakcemile3aa aaaaa kimler gelmişş hoşgeldiniz dirimmm alınyazımmm mutlukızzzzz
yaa fırfıraklı don bende istiyom bendeeeeee nasıl bişey hadi koy resmini alınyazımmm :jeyyar: bu ahlde giydiğimi düşünüyomda :roflol:
kaydirigubbakcemile3 Canım google da fırfırlı külot yaz çıkıo bakkaydirigubbakcemile3
Ben almıştım birkaç tane güzel oluyor:jeyyar:
günaydın poka nasılsın cnm???
akşam çok yakın arkadaşının düğünü vardı jasmin saat 2 oldu hadi eve gidelim dedim bir anda gerginlik oluştu bana en yakın arkadaşımın düğünü gidemem daha bekle dedi bende bizde yeni evliyiz gidelim lütfen arkadaşın seni anlar dedim eşimde ben senin kölen değilim dedi çok kırdı beni ağladım sabaha kadar dudaklarım falan uçukladı çok kötüyüm şu an
çok şirinmiş ama ya kaydirigubbakcemile3
biri bana göstersin şu donu yaa ayss meraktan çatlıycazzz bebeklerim tepiniyoo delikafadulden
tabiki bakabilirsin cnm benimmalınyazım hiçç öyle düşünme olur gider yaaa ne olucakta önemli olan gönülelrin bir olamsı sağlıkla gelsin yavrularında senin hepsi olur ev değişir değişmezse bile gönülün sığdığı yere bebekler rahat rahat sığarrrr sakın olumsuz düşünme .. hem insan ilk başta ayrı oda yapmak bile sitemiyo gözümün önünde dursunlar diye :) yatak odasından tuvalet aynasını çıkarıcam ama eğer iki tane koyacak olursam yatak şifonyeride çıkarıcam olucak biticek inşallah. aslında oturma odasına koyanlar var ama rahat olmaz gibi geliyor .. ayrı odam var ama gözümün önünde olmazlarsa ahat edemem gibi geliyor napıyım.. dediğim gibi sende hiçç dert etme tatlım emiii
pokahontass (ohh söyledim sonundaa şüküür ) hoşgeldin tatlım sendeee regl işi ne oldu merak ettimmm
jazmin cim sende fenaymışsın haa o ne öyle koleksiyonun varmış fırfıraklıı benimde çamaşır koleksiyonum var 200 taneden fazla ama niyeyse fırfıraklı yok sanki yada fırfıraklı dan kastınızı bilemediiim .. tez vakitte sanırım bebek gelicewk snein tekrar fırfıraklı donalr saolsun :1ninca::kedi:
dirimim oyy kıyamam utanırmış bidenem beniiim :sm_cool:
cssam aman şükür olup gidecektir dimi dert etmemeyi becerebiliyom atık sankii. bakımındanda korkmuyom bakabiliriim heyoooo opuyorumnanaktan
csssa m belki daha güzel olur yaaaaa denesekmi negöbüş çok güzel oluyor cıbılken parlak parlak gerilmiş ama çok şeker sivriliyoooo ben geçen süslü geceliklerimi giymeye çalıştım geçmedi üstekilerdne ölüyodum sıkıştım :kedi:deliyim sanırım
angelım daha nice yılalrı deviriceksini ama seneye inşallah junior la beraber süper olucaaak.. Allah mutluluğunzuu bozmasın tatlım.. bizde ilk evlilik yıldönümüzüde bebklerle olucaz az erken doğarsalar herkes şüphelenecek valla :roflol: gelinliğimi giymek sitiyodum ilk yıldönümümde ama bu gidişle imkansızzzz giremem sanırım galibaa ooıfss.. sende güzel bişiler yaparsın eminimmmm
canımm bunda büyütülecek bişi yokk üzme kendinii hadi ara barışınn uzatmayınakşam çok yakın arkadaşının düğünü vardı jasmin saat 2 oldu hadi eve gidelim dedim bir anda gerginlik oluştu bana en yakın arkadaşımın düğünü gidemem daha bekle dedi bende bizde yeni evliyiz gidelim lütfen arkadaşın seni anlar dedim eşimde ben senin kölen değilim dedi çok kırdı beni ağladım sabaha kadar dudaklarım falan uçukladı çok kötüyüm şu an
çok şirinmiş ama ya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?