Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaydirigubbakcemile3 Görmemişlerdir annesi.Hem görseler bile unuturlar onlar dimidelikafadulden

sevindim canım iyi olmana, bende alacam bissürü bekarken almamaıştım hatta gelinliğin altındakiler bile normaldi ya, ne salağım ( acısın çıkartcam koçişe kavuşuncaaa
Evet canım ikimizde izinliyizopuyorumnanaktan

Ya ne kötü emeli canım:kedi: Kocişinle özel günler için ufacık bişi bakıosun alt tarafı:kedi:kaydirigubbakcemile3
süper ya izinli olman :))
pşştt burda 3 tane bebk var üstelik biri kesin erkek ayıp olmuo mu don falan:)

aa kızlar bende gördüm onları şuan uygun olmazda ilerde alıcam inşşş
ee işte geline hazırlık öğrensin oğlun şimdiden kadınlar nelerden hoşlnır :)
çoğalmaz mı canım ya
tam 2 hafta sonra didiyor
izinden geldiğimde eşim ditmiş olacak :1no2:
ay ayyy :gitme:

gördüm güzelmiş gerçekten
çok güzeldir sormaa kaydirigubbakcemile3 canım allah kolaylık versin yaa
bencede canım ya gelsinlerde sağlıcakla yeterki, tek dert yer olsun :))
akıllı kayınvalide, oğlunu düşünüyo bende alacam gelinime :))) olursa :)))
biri bana göstersin şu donu yaa ayss meraktan çatlıycazzz bebeklerim tepiniyoo delikafadulden
offf bulamadım yaaa

kızlar aankaradakiler kocabeyoğlu pasajını öneririm süper furfıraklılar var, hele sütyenleri çok daha güzel, bide yeni bitane gördüm, dantelli sütyen ve külot ama külotlun yanları sütyeninde arkası kurdaleyle bağlanıyo oda çok seksiydi yaniii

bilmiyorum poka ama tek bildiğim şey kalbim çok kırıldı sabaha kadar ağladım o kadar kötüyümki moral 0000 canım:gitme:

kaydirigubbakcemile3 Ay evet demek kayınvalide ondan almış bak.Hiç böyle düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3 Ben gelinliğimin altına jartiyet almıştım.Bir de bant:kedi: Ama çok rahatsız olmuştum o da ayrıkaydirigubbakcemile3 O sütyen takımı ne güzelmiş öyle:jeyyar:

aman canım sağlık olsunda herşey hallolur dimi:))
(bende kocakarılar gibi konuştum ya )

angel cim nice nice senelere kocişinleee inşallahhhhh
dirim süper yaa ne güsel izne çıkıyosunnn. kocişle bol bol vakit geçir :)

sağol canım benim
hepimize inş.

inşallah canım ya bebişimde gelsin seneye müthiş kutlama yaparız:)))
güldürdün beni ya sen ilk gecemi hamiş kaldın yoksam:))

ya jazmin bizde aynıyız,eşimde askere gidecek.tek maaş bakalım
inşallah sıkıntı yaşamam

angel cim nice nice senelere kocişinleee inşallahhhhh
dirim süper yaa ne güsel izne çıkıyosunnn. kocişle bol bol vakit geçir :)
inşallah canım ya
inşallah 2 haftamız dolu dolu geçer
canım her evlilikte olur böyle şeyler
takma kafana
gönlünü alır

benimde işler var
son gün ya,habire iş geliyor

Accessorise ankamall de felan vardı,bende oraya bakayım
SEXY SİYAH ÜZERİNE BEYAZ DANTEL FIRFIRLI KÜLOT, #19021627 Gittigidiyor.com
canım ben de bunu çok sevdim :kedi:

mutlukız canım haklısın üzülmekte, ama dinle bakalım ne den böyle yapmış belki bişey kızmıştır

poka iyiyim canım fırfıraklılarda takılıom :)))

jazmin bende dün mangodan bitane süper mini aldım çok arıyodum ve baya pahalılardı inmiş 10 tl ye, giydim süper oldu, koçişe süpriz olsun bari :))

bilmiyorum poka ama tek bildiğim şey kalbim çok kırıldı sabaha kadar ağladım o kadar kötüyümki moral 0000 canım:gitme:

SENİ ÇOk iyi anlıyorum canım benim. erkeler maalesef bizim gibi ince düşünceli değiller..
düşünmeden ağızlarından cıkıveriyo laflar. ama çıkan lafın bizleri ne kadar kırdığını idrak edemiyorlar..

kaydirigubbakcemile3 Görmemişlerdir annesi.Hem görseler bile unuturlar onlar dimidelikafadulden
kızz o donlar unutulurmuuu:)
aa dirimim okur okumaz kendimde bi kıskançlık hissetdim oğlumu kıskandım gelinden hahahahahah kaydirigubbakcemile3
canm senin ağlamana bişi demedimi yani eve gelince konuşmadınızmı hiç

aman canım sağlık olsunda herşey hallolur dimi:))
(bende kocakarılar gibi konuştum ya )

kaydirigubbakcemile3 Yok canım ne kocakarısı.Aynen canım sağlık olsun,kocişler yanımızda olsun yeter vallaopuyorumnanaktan

Canım tek kişiyken zorlanmazsın.Ama benim masraflarım bu ay bizi yıprattı.:gitme: Bir de MTV var.O ödenecekkafamçokkarıştı Bak canım vardır muhakkak Ankamall'da... Ben de beğendim bak bunu dirim:jeyyar:

bende alim şu fırfıraklıdan bakalım:) bakırköyde görmüştüm çok çeşit vardı:)

biz kadınlar az değiliz yaw
valla ya dimi :)) ama bence erkeklerde az değil, helede boğalarrrrr ne güzel ya eşimde bana diyo neden jartiyer almadın diye, param kalmamıştı kredi karımda yoktu eşimede diyemedim oda bana kızdı bu bizim en özel gecemizdei diye, ama bende bu yıl alcam :))))

dirim oda güzelmiş valllaaa

jazmin bende dün mangodan bitane süper mini aldım çok arıyodum ve baya pahalılardı inmiş 10 tl ye, giydim süper oldu, koçişe süpriz olsun bari :))

Canım ben de almıştım süper bir mini MNG'dan.Acaba aynı şey mikaydirigubbakcemile2 Böyle parıldak taşlı falan.Çok güzel oluyor:jeyyar:

bilmiyorumki jasmin çok kırıldım ama canım bak hala aramadı ama bende aramayacağım

Canım eminim bugün düzelecek aranız.Çok büyütmeyin.Eminim kırılmışsınıdr;ama çok büyütürseniz bu sefer de altından kalkamazsınız.:sinifsinif:

kızz o donlar unutulurmuuu:)

Unutulmazmııııııdelikafadulden O zmn bebişlerinizi tembihleyin.Çaktırmasınlar babişlerinesırnaşık şey

bilmiyorum canım ama çok kırgınım alınyazımsın
(( inş gönlünü alır biran evvel, peki sen ağlarken ilgilenmedi mi seninlee
niye kıskanıyosun kızz, oğlunu mutlu etsin yetmez mi :))
bende alim şu fırfıraklıdan bakalım:) bakırköyde görmüştüm çok çeşit vardı:)

fırfıraklılar hücum kızlar, önce dirimim alsın koçişi gitcek yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…