pamuk ekledim :) doğru dimi arkadaşlarrrrr:)))))
gördüümm canım gördüüm.. ama bebiklerimden utandım uysss :kedi: aysss onalrda gördümükii en anneleri var hey allam varmış ayrıyeten benimde koleksiyonumda bundan gidip deşiyim geliyim baari :roflol:
neyse cısss kem küüüüm :asigim:
sevindim canım iyi olmana, bende alacam bissürü bekarken almamaıştım hatta gelinliğin altındakiler bile normaldi ya, ne salağımkaydirigubbakcemile3 Canım ben bikaç kez giydim;ama alışkanlık yapıyor kocişlerde:kedi: Fazlası zarar yanikaydirigubbakcemile3 Benim bir tane siyah üstüne puantiyeli var:kedi: bir tane lacivert:kedi: Bir tane kahve saten:kedi: Bir tane de kırmızı:kedi:Şu hastalığım geçsin de bir:jeyyar:
İyiyim tatlım,geçti ağrılarım çok şükür:Saruboceq:
süper ya izinli olman :))Evet canım ikimizde izinliyizopuyorumnanaktan
Ya ne kötü emeli canım:kedi: Kocişinle özel günler için ufacık bişi bakıosun alt tarafı:kedi:kaydirigubbakcemile3
ee işte geline hazırlık öğrensin oğlun şimdiden kadınlar nelerden hoşlnır :)pşştt burda 3 tane bebk var üstelik biri kesin erkek ayıp olmuo mu don falan:)
aa kızlar bende gördüm onları şuan uygun olmazda ilerde alıcam inşşş
çok güzeldir sormaa kaydirigubbakcemile3 canım allah kolaylık versin yaaçoğalmaz mı canım ya
tam 2 hafta sonra didiyor
izinden geldiğimde eşim ditmiş olacak :1no2:
ay ayyy :gitme:
gördüm güzelmiş gerçekten
bencede canım ya gelsinlerde sağlıcakla yeterki, tek dert yer olsun :))alınyazım hiçç öyle düşünme olur gider yaaa ne olucakta önemli olan gönülelrin bir olamsı sağlıkla gelsin yavrularında senin hepsi olur ev değişir değişmezse bile gönülün sığdığı yere bebekler rahat rahat sığarrrr sakın olumsuz düşünme .. hem insan ilk başta ayrı oda yapmak bile sitemiyo gözümün önünde dursunlar diye :) yatak odasından tuvalet aynasını çıkarıcam ama eğer iki tane koyacak olursam yatak şifonyeride çıkarıcam olucak biticek inşallah. aslında oturma odasına koyanlar var ama rahat olmaz gibi geliyor .. ayrı odam var ama gözümün önünde olmazlarsa ahat edemem gibi geliyor napıyım.. dediğim gibi sende hiçç dert etme tatlım emiii
pokahontass (ohh söyledim sonundaa şüküür ) hoşgeldin tatlım sendeee regl işi ne oldu merak ettimmm
jazmin cim sende fenaymışsın haa o ne öyle koleksiyonun varmış fırfıraklıı benimde çamaşır koleksiyonum var 200 taneden fazla ama niyeyse fırfıraklı yok sanki yada fırfıraklı dan kastınızı bilemediiim .. tez vakitte sanırım bebek gelicewk snein tekrar fırfıraklı donalr saolsun :1ninca::kedi:
dirimim oyy kıyamam utanırmış bidenem beniiim :sm_cool:
cssam aman şükür olup gidecektir dimi dert etmemeyi becerebiliyom atık sankii. bakımındanda korkmuyom bakabiliriim heyoooo opuyorumnanaktan
akıllı kayınvalide, oğlunu düşünüyo bende alacam gelinime :))) olursa :)))Canım benim kayınvalidem de almıştı bana fırfıraklı:kedi: Yani hepsini ben almadımkaydirigubbakcemile3 Ben de daha neler var da ben değerlendiremedim hepsini:jeyyar: Şu bebiş işi zamanı bir gelsin de çıkarcam ortaya hepsinikaydirigubbakcemile3
offf bulamadım yaaabiri bana göstersin şu donu yaa ayss meraktan çatlıycazzz bebeklerim tepiniyoo delikafadulden
günaydın canım benimmm...
ay canım benim ya kıyamam yaa. eşin hata etmiş bence de ya. sonuçta sabah kalkıp işe
geliceksiniz. bence siniri geçince uygun bil dille anlat. sölediği cümlede yanlışç ne alakası var bunun köle olmakla
sevindim canım iyi olmana, bende alacam bissürü bekarken almamaıştım hatta gelinliğin altındakiler bile normaldi ya, ne salağım( acısın çıkartcam koçişe kavuşuncaaa
süper ya izinli olman :))
ee işte geline hazırlık öğrensin oğlun şimdiden kadınlar nelerden hoşlnır :)
çok güzeldir sormaa kaydirigubbakcemile3 canım allah kolaylık versin yaa
bencede canım ya gelsinlerde sağlıcakla yeterki, tek dert yer olsun :))
akıllı kayınvalide, oğlunu düşünüyo bende alacam gelinime :))) olursa :)))
offf bulamadım yaaa
kızlar aankaradakiler kocabeyoğlu pasajını öneririm süper furfıraklılar var, hele sütyenleri çok daha güzel, bide yeni bitane gördüm, dantelli sütyen ve külot ama külotlun yanları sütyeninde arkası kurdaleyle bağlanıyo oda çok seksiydi yaniii
Canım tabii ki de öyle....Benim kocişte illa bişiler yapalım diye uğraşıyor;ama bu ay inan maddi olarak çok göçtük..:gitme: Bir de izine gideceğiz.Yapmayalım birşey dedim.Ama yine de bilemiyorum tabii:sinifsinif:
angel cim nice nice senelere kocişinleee inşallahhhhh
dirim süper yaa ne güsel izne çıkıyosunnn. kocişle bol bol vakit geçir :)
csssa m belki daha güzel olur yaaaaa denesekmi negöbüş çok güzel oluyor cıbılken parlak parlak gerilmiş ama çok şeker sivriliyoooo ben geçen süslü geceliklerimi giymeye çalıştım geçmedi üstekilerdne ölüyodum sıkıştım :kedi:deliyim sanırım
angelım daha nice yılalrı deviriceksini ama seneye inşallah junior la beraber süper olucaaak.. Allah mutluluğunzuu bozmasın tatlım.. bizde ilk evlilik yıldönümüzüde bebklerle olucaz az erken doğarsalar herkes şüphelenecek valla :roflol: gelinliğimi giymek sitiyodum ilk yıldönümümde ama bu gidişle imkansızzzz giremem sanırım galibaa ooıfss.. sende güzel bişiler yaparsın eminimmmm
ya jazmin bizde aynıyız,eşimde askere gidecek.tek maaş bakalımCanım tabii ki de öyle....Benim kocişte illa bişiler yapalım diye uğraşıyor;ama bu ay inan maddi olarak çok göçtük..:gitme: Bir de izine gideceğiz.Yapmayalım birşey dedim.Ama yine de bilemiyorum tabii:sinifsinif:
inşallah canım yaangel cim nice nice senelere kocişinleee inşallahhhhh
dirim süper yaa ne güsel izne çıkıyosunnn. kocişle bol bol vakit geçir :)
canım her evlilikte olur böyle şeylerakşam çok yakın arkadaşının düğünü vardı jasmin saat 2 oldu hadi eve gidelim dedim bir anda gerginlik oluştu bana en yakın arkadaşımın düğünü gidemem daha bekle dedi bende bizde yeni evliyiz gidelim lütfen arkadaşın seni anlar dedim eşimde ben senin kölen değilim dedi çok kırdı beni ağladım sabaha kadar dudaklarım falan uçukladı çok kötüyüm şu an
benimde işler variyiyim canım sen nasılsın
yok kız ne cahilliği :))
bende iyiyim işler vardı onlarla uğraştım sen napıyosun
günaydın canım nasılsın
hoşbulduk şekerim sen nasılsın, fırfıraklılardan bulusam koyacamda bulamadımki bi kaydirigubbakcemile3
bencede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Accessorise ankamall de felan vardı,bende oraya bakayımCanım kıyamam.Olur böyle ilk zamanlarda biz de çok tartışmıştık böyle şeyler yüzünden.Hala kendilerini bekar sanıyorlar sanırım.:umursamaz:Maalesef erkekler bizim gibi düşünemiyorlar.Üzülme eminim bu akşam herşey yoluna girer.
Dimi:kedi: Ben Accessorise'dan almıştım,bir de Berk'ten.Oranın yelpazesi genişkaydirigubbakcemile3
SEXY SİYAH ÜZERİNE BEYAZ DANTEL FIRFIRLI KÜLOT, #19021627 Gittigidiyor.comgördüümm canım gördüüm.. ama bebiklerimden utandım uysss :kedi: aysss onalrda gördümükii en anneleri var hey allam varmış ayrıyeten benimde koleksiyonumda bundan gidip deşiyim geliyim baari :roflol:
neyse cısss kem küüüüm :asigim:
bilmiyorum poka ama tek bildiğim şey kalbim çok kırıldı sabaha kadar ağladım o kadar kötüyümki moral 0000 canım:gitme:
kızz o donlar unutulurmuuu:)kaydirigubbakcemile3 Görmemişlerdir annesi.Hem görseler bile unuturlar onlar dimidelikafadulden
aa dirimim okur okumaz kendimde bi kıskançlık hissetdim oğlumu kıskandım gelinden hahahahahah kaydirigubbakcemile3sevindim canım iyi olmana, bende alacam bissürü bekarken almamaıştım hatta gelinliğin altındakiler bile normaldi ya, ne salağım( acısın çıkartcam koçişe kavuşuncaaa
süper ya izinli olman :))
ee işte geline hazırlık öğrensin oğlun şimdiden kadınlar nelerden hoşlnır :)
çok güzeldir sormaa kaydirigubbakcemile3 canım allah kolaylık versin yaa
bencede canım ya gelsinlerde sağlıcakla yeterki, tek dert yer olsun :))
akıllı kayınvalide, oğlunu düşünüyo bende alacam gelinime :))) olursa :)))
offf bulamadım yaaa
kızlar aankaradakiler kocabeyoğlu pasajını öneririm süper furfıraklılar var, hele sütyenleri çok daha güzel, bide yeni bitane gördüm, dantelli sütyen ve külot ama külotlun yanları sütyeninde arkası kurdaleyle bağlanıyo oda çok seksiydi yaniii
canm senin ağlamana bişi demedimi yani eve gelince konuşmadınızmı hiçbilmiyorum poka ama tek bildiğim şey kalbim çok kırıldı sabaha kadar ağladım o kadar kötüyümki moral 0000 canım:gitme:
aman canım sağlık olsunda herşey hallolur dimi:))
(bende kocakarılar gibi konuştum ya )
ya jazmin bizde aynıyız,eşimde askere gidecek.tek maaş bakalım
inşallah sıkıntı yaşamam
inşallah canım ya
inşallah 2 haftamız dolu dolu geçer
canım her evlilikte olur böyle şeyler
takma kafana
gönlünü alır
benimde işler var
son gün ya,habire iş geliyor
Accessorise ankamall de felan vardı,bende oraya bakayım
SEXY SİYAH ÜZERİNE BEYAZ DANTEL FIRFIRLI KÜLOT, #19021627 Gittigidiyor.com
canım ben de bunu çok sevdim :kedi:
valla ya dimi :)) ama bence erkeklerde az değil, helede boğalarrrrrbiz kadınlar az değiliz yaw
ne güzel ya eşimde bana diyo neden jartiyer almadın diye, param kalmamıştı kredi karımda yoktu eşimede diyemedim oda bana kızdı bu bizim en özel gecemizdei diye, ama bende bu yıl alcam :))))kaydirigubbakcemile3 Ay evet demek kayınvalide ondan almış bak.Hiç böyle düşünmemiştimkaydirigubbakcemile3 Ben gelinliğimin altına jartiyet almıştım.Bir de bant:kedi: Ama çok rahatsız olmuştum o da ayrıkaydirigubbakcemile3 O sütyen takımı ne güzelmiş öyle:jeyyar:
jazmin bende dün mangodan bitane süper mini aldım çok arıyodum ve baya pahalılardı inmiş 10 tl ye, giydim süper oldu, koçişe süpriz olsun bari :))
bilmiyorumki jasmin çok kırıldım ama canım bak hala aramadı ama bende aramayacağım
kızz o donlar unutulurmuuu:)
bilmiyorum canım ama çok kırgınım alınyazımsın
niye kıskanıyosun kızz, oğlunu mutlu etsin yetmez mi :))kızz o donlar unutulurmuuu:)
aa dirimim okur okumaz kendimde bi kıskançlık hissetdim oğlumu kıskandım gelinden hahahahahah kaydirigubbakcemile3
canm senin ağlamana bişi demedimi yani eve gelince konuşmadınızmı hiç
bende alim şu fırfıraklıdan bakalım:) bakırköyde görmüştüm çok çeşit vardı:)
SENİ ÇOk iyi anlıyorum canım benim. erkeler maalesef bizim gibi ince düşünceli değiller..
düşünmeden ağızlarından cıkıveriyo laflar. ama çıkan lafın bizleri ne kadar kırdığını idrak edemiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?