valla ya dimi :)) ama bence erkeklerde az değil, helede boğalarrrrr
ne güzel ya eşimde bana diyo neden jartiyer almadın diye, param kalmamıştı kredi karımda yoktu eşimede diyemedim oda bana kızdı bu bizim en özel gecemizdei diye, ama bende bu yıl alcam :))))
dirim oda güzelmiş valllaaa
haklısın jasmin ne yapacağımı bilmiyorum ki
selam kızlar
kızlar bende gelinliğin altına jartiyerli büstiyerli aldım. süper duruo ama :)))))
mutlukız bence biraz bekle canım bak gör arıcak seni...
made hoşgeldinnn
Canım pokanın da dediği gibi maalesef erkekler biz kadar narin,ince düşünceli değiller.Yani dedikleri nereye gidiyor,kırıyor mu bilmezler:mymeka: Bir de sen uzatma canım.Uzattıkça kocişlerin anladıkları yok.ıyice inada bindiriyorlar.Yazık kendine ediyorsun.
[ı]
canım pokanın da dediği gibi maalesef erkekler biz kadar narin,ince düşünceli değiller.yani dedikleri nereye gidiyor,kırıyor mu bilmezler:mymeka: Bir de sen uzatma canım.uzattıkça kocişlerin anladıkları yok.iyice inada bindiriyorlar.yazık kendine ediyorsun.[/ı]
valla mangonunkiler süper cidden, benim sade keten ama işlev gösterecektir eminim :)))Canım ben de almıştım süper bir mini MNG'dan.Acaba aynı şey mikaydirigubbakcemile2 Böyle parıldak taşlı falan.Çok güzel oluyor:jeyyar:
Canım eminim bugün düzelecek aranız.Çok büyütmeyin.Eminim kırılmışsınıdr;ama çok büyütürseniz bu sefer de altından kalkamazsınız.:sinifsinif:
Unutulmazmııııııdelikafadulden O zmn bebişlerinizi tembihleyin.Çaktırmasınlar babişlerinesırnaşık şey
aaa çok komik olmuş :))) bu erkekler çok alem ya, seninkide boğa burcuydu dimi ? bizimkinede ben diyemedim garibim cebinde para yoktu ama kına gecesi bana bissürü seksi kilotlar aldı :)))
Canım bende almamıştım,kociş ısrar etti:kedi: Gittik aldık;ama alma şeklimiz maceraydı yanikaydirigubbakcemile3 Bana vitrinde gösterdi gittim seçtim.Sonra dükkana gelip ödedi ve çıktıkaydirigubbakcemile3 Hem utanıyor hem de istiyorkaydirigubbakcemile3
allla alla acaba o arkadaşınımı sevmiyodu ki?alınyazımsın sadece ağlama ağlanacak ne var dedi???zaten yorgundu hemen uyudu bende oturdum ağladım...
kıskanma kızzz, iyi bakmak lazım gelinlere :))dirimcim bekleme koçişin gidip gelmesi alsana bugün adam gitmeden ii olur vallahi:)
aa kıskandım ne bileyim ooyyy yerim ben onuuuuuuuu teyzesi vwermem ben kimseyeee şimdilik:)
hoşgeldin made tahmin et bakalım konumuz ne :)))selam kızlar
kız niye çıkardın hemen, koçiş kızmadımı ?Ben de giymiştim;ama eve gelince hemen çıkarttımkaydirigubbakcemile3 Kendimi duşa attım hemen:kedi:
valla mangonunkiler süper cidden, benim sade keten ama işlev gösterecektir eminim :)))
aaa çok komik olmuş :))) bu erkekler çok alem ya, seninkide boğa burcuydu dimi ? bizimkinede ben diyemedim garibim cebinde para yoktu ama kına gecesi bana bissürü seksi kilotlar aldı :)))
allla alla acaba o arkadaşınımı sevmiyodu ki?
kıskanma kızzz, iyi bakmak lazım gelinlere :))
kızlar bizim düğünde annem eve kuruyemiş tatlı falan koymuş banada sıkıca tembihliyo iyi yedir oğlana, güce ihtiyacı var diye :))) bende eşime dedim saf gibi :)) oda dediki kadın işi biliyo daamada böyle bakan oğluna neler yapmazki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?