Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hoşgeldin sanırım eşin çok istemiyo öylemi
Bİlmİyorum alınyazımsın

bekle bakalım elbet düzelir konuşur hatasını anlar düzgün bi dille kırıldığını anlatırsan anlar heralde

hoşgeldin canımmm.
denemekte yarar var. ama neden öle senden mi yoksa kociştenmi kaynaklı ?

ben evlenmeden önce almıştım fırfıraklılarımı ve sexy geceliklerimiopuyorumnanaktan
bizim buraya geliyor bir kadın elinde kocaman katolog sipariş veriyoruz getiriyoruz senetle falan ödüyoruz:kedi:
merve iççamaşırları diye var internette
leoparlı zebralı çok almıştım 10 15 çeşitkaydirigubbakcemile2
şimdi onlar bana uzun zaman yeter:))
bazılarını giymedim bile:kedi:

selam madecim
attın ortaya bi fırıfrak
biz hala ordayız :kedi:

Hoşgeldin canım.Al hemen işe yarıyor valla.

hoşgeldin made tahmin et bakalım konumuz ne :)))

kız niye çıkardın hemen, koçiş kızmadımı ?

Yok canım kızmadılmaz: Duşa girdim sonrası malumunuz:kedi:kaydirigubbakcemile3

Canım bende de var bir sürü;ama alasım geliyorkaydirigubbakcemile3 Hatta geçen yılbaşında hediye olarak kayınvalidem 3 tane almıştı set olarak:kedi:

benden kaynaklanan hiç bişey yok... kocam istemiyo... satenler filanda işe yaramıyo,, sen üşürsün bunlarla, başka bişey giysene diyo:) valla bende bilmiyorum neden, sebebini bi bilsem zaten

bende öyle yapmayı düüşüyorum üzerinde seksi bi bluz süper :)) ya boğalar çok düşkün bence böyle şeyleree, benimkide boğa :)) bende olsa bende kızardım eşime çok alemler valla.

annemde çok düşünüyomuş damadını baksana, ilk gece olmadı deynce nasıl kızdı bana :)) eşimin hooşuna gitmiş çünkü annesi oğluna bakmamış pek, eşimde dedi benim akıllı kayınvalidem olmasa beenim annemde hiç düşünmeyecek beni diye :)))

benden kaynaklanan hiç bişey yok... kocam istemiyo... satenler filanda işe yaramıyo,, sen üşürsün bunlarla, başka bişey giysene diyo:) valla bende bilmiyorum neden, sebebini bi bilsem zaten

Ay nasıl yanikafamçokkarıştı Kocan mı istemiyor?Yani o tür şeyler giymeni mi istemiyor yoksa ilişki mi istemiyor?kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 Canım evet boğalar çok düşkün ya.Bir de ben hamiştim,operasyondu derken sanırım 3 ay olcak:kedi: Düşünemiyorum yanikafamçokkarıştı Ben Aslan o Boğakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.Al hemen işe yarıyor valla.

Yok canım kızmadılmaz: Duşa girdim sonrası malumunuz:kedi:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım bende de var bir sürü;ama alasım geliyorkaydirigubbakcemile3 Hatta geçen yılbaşında hediye olarak kayınvalidem 3 tane almıştı set olarak:kedi:
kayınvalidene byıldım kızz kaydirigubbakcemile3 helal vallaa kaydirigubbakcemile3

canım annemin tatlısı işe yarıyo :) mesela ceviz fındık tatlı baklava badem özelliklede keçiboynuzu yedir bi eşine inanki acayip istek artırıyo kadında bile, ozaman çözür eşinde sende illalah çekersin

kaydirigubbakcemile3 Canım evet boğalar çok düşkün ya.Bir de ben hamiştim,operasyondu derken sanırım 3 ay olcak:kedi: Düşünemiyorum yanikafamçokkarıştı Ben Aslan o Boğakaydirigubbakcemile3

canım sana çok çok kolay gelsin sen epey bi yorulacaksın desene, yndın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3Benim kayınvalide alemdir zaten.Sorma hiçççkaydirigubbakcemile3
Benim kociş bayılır keçiboynuzuna,yer arada.Engelleyeyim barikaydirigubbakcemile3

beni istemiyor.... adamı baştan çıkarmanında hiç bi yolu yok,, ne giysem boşşşş

Canım sizinki farklı bir durum.:sinifsinifsikoloğa gitmeyi denediniz mi hiçCADIARZUNedeni falan?

canım sana çok çok kolay gelsin sen epey bi yorulacaksın desene, yndın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ay evet canım.Ben en iyisi tatilde enerji depolayayım.kaydirigubbakcemile3

Slm made naber opuyorumnanaktan
ya kızlar benim eşimde aşırı açık yani nasıl desem :kedi:
arkası olmayan donlar deyim giymemi hiç istemiyor
jartiyer,bantlı olanları daha hiç giymedim ama hiç hoşuna gideceğini sanmıyorum
saten gecelikleri seviyor ama :kedi:

ohh iyiymiş valla kayınvaliden
ben geçen sen ealmıştım yılbaşında kırmızılı:))
bayılıyorum yılbaşı setlerine
ama sonra utanmıştım giyincede:kedi:

beni istemiyor.... adamı baştan çıkarmanında hiç bi yolu yok,, ne giysem boşşşş

allah allah çok enteresan ya
gerçekten psikolojik bi şey olabilir bu
yoksa 6 ay evlilikte normal değil bu durum:sm_confused:

5 yıl flört dönemimiz oldu, 1 yıl nişanlı kaldık, 6 aydırda evliyiz
çok severek evlendikki hala sevgisinden en ufak bir şüphem yok...
kötü giden tek şey cinsel hayatımız.. evlenmedne önce böyle değil di. yani evlenmeden önce beraber olmadık tabii de, buldugu yerde sıkıştırırdı yani tahmin edeceğiniz gibi.. şimdi iç çamaşırıyla yatsam yanına sende kimsin demiyo.... ben çıkamadım işin içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…