Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım eşinde kendine güvensizlikmi var acaba anlayamadım

Sen de saten olan geceliklerden al dirimcim.Mesela babydoll falan:kedi:

ohh iyiymiş valla kayınvaliden
ben geçen sen ealmıştım yılbaşında kırmızılı:))
bayılıyorum yılbaşı setlerine
ama sonra utanmıştım giyincede:kedi:

Ben de sorma ya.Nasıl utanmıştım:kedi:Hemen yatağın içine atıp kendimi,pikeyi de çekmiştim üzerime:kedi:kaydirigubbakcemile3

Canım bir psikoloğa falan gitseniz.Yani çok karışık bir durum.Bir anda ne değişti ki.:sm_confused:

hayatta gitmez benim eşim... önce sorun oldugunu kabul etmek lazım psikoloğa gitmek için.. ona göre herkesin cinsel hayatı böyle, herkes ayda bir kere karısıyla beraber oluyo... ben ilk başlarda yanaşıyodum, beni kıracak sözler etti, artık bende vazgeçtim... sonunda beni üzeceğini bile bile bi anlamı yok ki.bide onun istemediğini bildiğim için hiç bi anlamı yok.. o yüzden bende bıraktım son 3 aydır, satenlerimin hepsinide kaldırdım bazanın altına.

pardon burası sadece mutlu yeni evlilerin bölümümüydü... valla acemiyim daha kadınlar kulübünde.. özür

pardon burası sadece mutlu yeni evlilerin bölümümüydü... valla acemiyim daha kadınlar kulübünde.. özür

Canım neden öyle diyorsun:1hug: Valla canım inan ne diyeceğimi bilemedim.Neden böyle birşey yaparki eşin? Umarım en kısa zamanda sorununuzu halledersiniz canım.

her erkek farklı işte yaa:)))

aynen ciciş:kedi:

((

biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak

biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak

bence çözümsüz birşey yoktur.eğer çözüm yoksa o şeyin anlamı yoktur

biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. Onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak

canım bene bi psikoloğa gidin . Kocanı ikna et..

Canım sorunlu bir evliliğin var ve bir de çocuk yapıp kendini harap etme.Bence akıllıca bir davranış biçimi değil.Çocuk herşeyin ilacı değil ki..Çocuk mutlu bir ailede yetişince daha güzel olur.ılk önce evliliğinizdeki sorunları çözün,ondan sonra bebek sahibi olmaya karar verin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…