Slm made naber opuyorumnanaktan
ya kızlar benim eşimde aşırı açık yani nasıl desem :kedi:
arkası olmayan donlar deyim giymemi hiç istemiyor
jartiyer,bantlı olanları daha hiç giymedim ama hiç hoşuna gideceğini sanmıyorum
saten gecelikleri seviyor ama:kedi:
ohh iyiymiş valla kayınvaliden
ben geçen sen ealmıştım yılbaşında kırmızılı:))
bayılıyorum yılbaşı setlerine
ama sonra utanmıştım giyincede:kedi:
5 yıl flört dönemimiz oldu, 1 yıl nişanlı kaldık, 6 aydırda evliyiz
çok severek evlendikki hala sevgisinden en ufak bir şüphem yok...
kötü giden tek şey cinsel hayatımız.. evlenmedne önce böyle değil di. yani evlenmeden önce beraber olmadık tabii de, buldugu yerde sıkıştırırdı yani tahmin edeceğiniz gibi.. şimdi iç çamaşırıyla yatsam yanına sende kimsin demiyo.... ben çıkamadım işin içinden
ay iki dakika ayrıldım ortalık haydar dümenlik olmuş:jeyyar::roflol:
pardon burası sadece mutlu yeni evlilerin bölümümüydü... valla acemiyim daha kadınlar kulübünde.. özür
pardon burası sadece mutlu yeni evlilerin bölümümüydü... valla acemiyim daha kadınlar kulübünde.. özür
yasmiinn çokk hoşmuşş
Slm made naber opuyorumnanaktan
ya kızlar benim eşimde aşırı açık yani nasıl desem :kedi:
arkası olmayan donlar deyim giymemi hiç istemiyor
jartiyer,bantlı olanları daha hiç giymedim ama hiç hoşuna gideceğini sanmıyorum
saten gecelikleri seviyor ama:kedi:
Sen de saten olan geceliklerden al dirimcim.Mesela babydoll falan:kedi:
Ben de sorma ya.Nasıl utanmıştım:kedi:Hemen yatağın içine atıp kendimi,pikeyi de çekmiştim üzerime:kedi:kaydirigubbakcemile3
Canım bir psikoloğa falan gitseniz.Yani çok karışık bir durum.Bir anda ne değişti ki.:sm_confused:
hayatta gitmez benim eşim... önce sorun oldugunu kabul etmek lazım psikoloğa gitmek için.. ona göre herkesin cinsel hayatı böyle, herkes ayda bir kere karısıyla beraber oluyo... ben ilk başlarda yanaşıyodum, beni kıracak sözler etti, artık bende vazgeçtim... sonunda beni üzeceğini bile bile bi anlamı yok ki.bide onun istemediğini bildiğim için hiç bi anlamı yok.. o yüzden bende bıraktım son 3 aydır, satenlerimin hepsinide kaldırdım bazanın altına.
biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak
biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. Onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?