ay iki dakika ayrıldım ortalık haydar dümenlik olmuş:jeyyar::roflol:
Kızlar bu çok şekermiş....Alsam mı acaba :kedi:
Victorias Secret *BRİDAL LACE BOW CHEEKY*S*KÜLOT, #18038915 Gittigidiyor.com
biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak
yasmincim sen giyersinde bana olmaz şimdi hoş durmaz göbüş çıktı gerçi 1 buçuk kilo almışım 4 buçuk ayda
evliliğimizde başka hiç bir sorun yok ama Allaha şükür.. herkesin özenerek baktığı bir çiftiz.. tek sorunumuz cinselllik... eşim sorun oldugunu kabul etmiyor, ona göre biz normaliz, ona göre herkes böyle.. böyle bi sebep yüzünden ondna ayrılmayı asla düşünmem zaten... belki şuanda sağlıklı düşünemiyo olabilirim kabul ediyorum.. ama çok kötü depresyona girdim ..sürekli beni istemiyo, beni beeğnmiyo düşüncesi aklımda dönüp duruyo.. tutunacak bişeylere ihtiyacım var...
ay bayıldım yasmin çok süpper
tam senin gibi kokoşşşkaydirigubbakcemile2
engelle valla, hemde 3 ayın üzerine yanarsın bak :)) bizdee ben yerim keçiboynuzunu eşim bi kere dediki aşkım fazla yeme bence sana ayak uyduramayacağımdan korkuyoru diye :)) enerjileri sen depola, koçişe yedirme sen ye onları :)
kaydirigubbakcemile3Benim kayınvalide alemdir zaten.Sorma hiçççkaydirigubbakcemile3
Benim kociş bayılır keçiboynuzuna,yer arada.Engelleyeyim barikaydirigubbakcemile3
Ay evet canım.Ben en iyisi tatilde enerji depolayayım.kaydirigubbakcemile3
herkes farklı tabi bunlar bahanesi zaten dirimcim boşver ama bizaman gelir isteyebilirSlm made naber opuyorumnanaktan
ya kızlar benim eşimde aşırı açık yani nasıl desem :kedi:
arkası olmayan donlar deyim giymemi hiç istemiyor
jartiyer,bantlı olanları daha hiç giymedim ama hiç hoşuna gideceğini sanmıyorum
saten gecelikleri seviyor ama:kedi:
tatlım isteksizlik var anladığım kadarıyla bu istek için gerçekten tatlılar falan çok işe yarıy bak düzenli yemesini sağla eğer yine bişey yoksa psiolaga gitmenizi öneririm bende, bi tanıdığım var bu şekilde olan sadece birkez olmuş ondada hamile kalmış şimdi adam boşanmaya karar vemiş kadın bari hayatını kurtaracakmış,5 yıl flört dönemimiz oldu, 1 yıl nişanlı kaldık, 6 aydırda evliyiz
çok severek evlendikki hala sevgisinden en ufak bir şüphem yok...
kötü giden tek şey cinsel hayatımız.. evlenmedne önce böyle değil di. yani evlenmeden önce beraber olmadık tabii de, buldugu yerde sıkıştırırdı yani tahmin edeceğiniz gibi.. şimdi iç çamaşırıyla yatsam yanına sende kimsin demiyo.... ben çıkamadım işin içinden
bence böyle düşünme sonrası daha zor olabilirbiz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak
yasmincim sen giyersinde bana olmaz şimdi hoş durmaz göbüş çıktı gerçi 1 buçuk kilo almışım 4 buçuk ayda
canım eşin gitmez madem sen tek başına git öncelikle, belki tek başınada olsa uzman kişi sana yardımcı olabilirevliliğimizde başka hiç bir sorun yok ama Allaha şükür.. herkesin özenerek baktığı bir çiftiz.. tek sorunumuz cinselllik... eşim sorun oldugunu kabul etmiyor, ona göre biz normaliz, ona göre herkes böyle.. böyle bi sebep yüzünden ondna ayrılmayı asla düşünmem zaten... belki şuanda sağlıklı düşünemiyo olabilirim kabul ediyorum.. ama çok kötü depresyona girdim ..sürekli beni istemiyo, beni beeğnmiyo düşüncesi aklımda dönüp duruyo.. tutunacak bişeylere ihtiyacım var...
çok pahalıymış ya ma çok hoşmuş yaa :))) bencede daha çok birlikte olmak istediğini anlatsanCanım baktım şimdi fiyatına.59 TL:) Biraz dursun sonra alırım belki.Zaten şimdi giyemem:sinifsinif: Canım olsun göbüşün ne güzel olmuştur valla ya... Çok kilo almamışsın canım.Bence normal 9 ayda sanırım 12 kilo alman gerekiyor değil mi?Normal olanı bu.Yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Canım kimse ayrıl demiyor zaten.Konuş o zmn eşinle.Daha çok birlikte olmak istediğini söyle.Bu şekilde mutsuz olduğunu söyle.
tatlı işe yarasa benim kocamın böyle olmaması lazım.. aşırı tatlı sever, bende sürekli yaparım, bol bol yer... yoksa tatlının gazıyla mı böyle,, bide tatlı yemese hep yandık o zaman:)
sadece donmu 59 muş pahalıymış yawss
engelle valla, hemde 3 ayın üzerine yanarsın bak :)) bizdee ben yerim keçiboynuzunu eşim bi kere dediki aşkım fazla yeme bence sana ayak uyduramayacağımdan korkuyoru diye :)) enerjileri sen depola, koçişe yedirme sen ye onları :)
[I
kaydirigubbakcemile3 Ay evet ben yiyeyim ya.Çünkü ben o kadar düşkün değilim yani:kedi:En azından bir boğa kadarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?