Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yasmincim sen giyersinde bana olmaz şimdi hoş durmaz göbüş çıktı gerçi 1 buçuk kilo almışım 4 buçuk ayda

evliliğimizde başka hiç bir sorun yok ama Allaha şükür.. herkesin özenerek baktığı bir çiftiz.. tek sorunumuz cinselllik... eşim sorun oldugunu kabul etmiyor, ona göre biz normaliz, ona göre herkes böyle.. böyle bi sebep yüzünden ondna ayrılmayı asla düşünmem zaten... belki şuanda sağlıklı düşünemiyo olabilirim kabul ediyorum.. ama çok kötü depresyona girdim ..sürekli beni istemiyo, beni beeğnmiyo düşüncesi aklımda dönüp duruyo.. tutunacak bişeylere ihtiyacım var...

gerçi zaten istiyoruz desekte bu tempoyla 10 senede anca tutar:)
onada böyle söylüyorum "aşılama yaptırırz karıcım sen üzülme" diyo bana
daha ne diyebilirim ki

ay iki dakika ayrıldım ortalık haydar dümenlik olmuş:jeyyar::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay bayıldım yasmin çok süpper
tam senin gibi kokoşşşkaydirigubbakcemile2

biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak

bence çok yanlış bi yaklaşım canım
sorunlu bir evlilğe birde çocuk yapma bence önce bir kendi sorunlarını halledin çocuk nasılsa olur canım zamanla
senle beraber olmayan adam çocukta istemez sanki
peki normal hayatta davranışları nasıl ailelerle falan aranız
günlük hayatınızada yansıyordur sorunlar

:sinifsinif:

yasmincim sen giyersinde bana olmaz şimdi hoş durmaz göbüş çıktı gerçi 1 buçuk kilo almışım 4 buçuk ayda

Canım baktım şimdi fiyatına.59 TL:) Biraz dursun sonra alırım belki.Zaten şimdi giyemem:sinifsinif: Canım olsun göbüşün ne güzel olmuştur valla ya... Çok kilo almamışsın canım.Bence normal 9 ayda sanırım 12 kilo alman gerekiyor değil mi?Normal olanı bu.Yanlış da hatırlıyor olabilirim.

Canım kimse ayrıl demiyor zaten.Konuş o zmn eşinle.Daha çok birlikte olmak istediğini söyle.Bu şekilde mutsuz olduğunu söyle.

herşey çok iyi, sex dışında hiçbir sorunumuz yok... evet doğru bir yaklaşım, 35 yaşında olmasına rağmen çocukta istemiyo benim kocam, 3-5 sene daha bekleyebilirmişiz... 3-5 sene sonra leylekler getirmeye başlıcak heralde...

engelle valla, hemde 3 ayın üzerine yanarsın bak :)) bizdee ben yerim keçiboynuzunu eşim bi kere dediki aşkım fazla yeme bence sana ayak uyduramayacağımdan korkuyoru diye :)) enerjileri sen depola, koçişe yedirme sen ye onları :)
herkes farklı tabi bunlar bahanesi zaten dirimcim boşver ama bizaman gelir isteyebilir
tatlım isteksizlik var anladığım kadarıyla bu istek için gerçekten tatlılar falan çok işe yarıy bak düzenli yemesini sağla eğer yine bişey yoksa psiolaga gitmenizi öneririm bende, bi tanıdığım var bu şekilde olan sadece birkez olmuş ondada hamile kalmış şimdi adam boşanmaya karar vemiş kadın bari hayatını kurtaracakmış,
biz düzelmeyiz ben ümidimi kestim artık ta, bi çocuk denk getirebilsek yetecek bana.. onu yatağında kendi haline bırakıcam ondan sonra, ne yaparsa yapsın...evliliğimden tek beklentim çocuk sahibi olmak
bence böyle düşünme sonrası daha zor olabilir

tatlım az değilmi bu kilo

tatlı işe yarasa benim kocamın böyle olmaması lazım.. aşırı tatlı sever, bende sürekli yaparım, bol bol yer... yoksa tatlının gazıyla mı böyle,, bide tatlı yemese hep yandık o zaman:)

canım eşin gitmez madem sen tek başına git öncelikle, belki tek başınada olsa uzman kişi sana yardımcı olabilir
çok pahalıymış ya ma çok hoşmuş yaa :))) bencede daha çok birlikte olmak istediğini anlatsan

tatlı işe yarasa benim kocamın böyle olmaması lazım.. aşırı tatlı sever, bende sürekli yaparım, bol bol yer... yoksa tatlının gazıyla mı böyle,, bide tatlı yemese hep yandık o zaman:)

yani eşinin çocukken etkilendiği bişey olabilrm peki bi hastalık geçirmiştir belkide varmı böyle şeyler

kilo biraz az cnm ama bebek maşallah olması gereknin üzerinde kilosu çok şükür inş bende alırım biraz daha yaa

simarimis ; peki ilişkiye girdiğiniz zamanlar bu senin isteğinle oluyo yoksa kendisimi istiyo

sadece donmu 59 muş pahalıymış yawss

Evet canım sadece don o kadar para.:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 Ay evet ben yiyeyim ya.Çünkü ben o kadar düşkün değilim yani:kedi:En azından bir boğa kadarkaydirigubbakcemile3

[I
kaydirigubbakcemile3 Ay evet ben yiyeyim ya.Çünkü ben o kadar düşkün değilim yani:kedi:En azından bir boğa kadarkaydirigubbakcemile3

ye valla, ama bu boğaların kadınıda erkeğide pek bi fena,ya merak ettim eşin kırmızıdan etkileniyomu ?

benim eşim kırmızıya dayanamz sevgiliyken bile giyme şu kırmızıyı fena oluyorum diyodu, yani beğeni anlamında

şunada açıklık getireyim benim üzüldüğüm beraber olmamız değil.. beni istemiyo, beni arzulamıyo fikri... beni arzuladıgını bileyim, hissedeyim 10 sene olmasın hiç sorun değil... sıkıntımı anlatabildimmi bilmiyorum ama.. ben yalnız doktora gitsem ne olurki, iş onu ikna etmekte, buda pek mümkün görünmüyo... doktora gidelim dediğimde, sen çok istiyorsan gidelim diyo, ama bu laf benim bittiğim nokta zaten... ben istiyorsam gidiyoruz, o istemiyo yine... o zamanda hiç bişeyin anlamı kalmıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…