canım ben yarım bacak:8 koltuk altı :8 malum bölge : 10 a aldırıyorum:)))
ben sarışın ve beyaz tenliyim ondan benimkiler sarı
sen esmersin tabi normal cicim:))
evet ben malum bölge sanmışım:kedi:
yapılıyomuş canım ben karar vermiştim aslında lazer epilasyona ağdacım çok kesin konuştu ve aklımı çeldi ama ameliyat işim çıkınca vazgeçtim herşeyden(
iyiyim canım sen nasılsın
yoğunsun galiba pek görüşemiyoruz
kızlar bu arada göğüslerin diri kalması için her duştan sonra soğuk suyla masaj yapıyoruz ok mi? dahada diri olsun deerseniz ; hergece ve her sabah buzla masaj yapabilirsiniz hem dikleşiyo hem diri kalıyo hemde büyütüyo,emzirecekler hiç unutmasın hele opuyorumnanaktan
evet ya aklıma gelmemişti bu deneyim bari saol canım aklıma gelmeeni getirdin opuyorumnanaktan
Dayanamadığınız yere sprey yaptırın canım sizde:) Mesela canım bacağının üst tarafı için düşünebilirsin...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay şu telefon of of mafoldumben demek sendede var defo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ilahi çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3
yanımdaki çocukta bana bakıyor(telefonu benimle aynı olan mafoldumben)
defo dedinde ben başka yerlerden bahsetmiyorum daha :gitme:
canım ben yarım bacak:8 koltuk altı :8 malum bölge : 10 a aldırıyorum:)))
ben sarışın ve beyaz tenliyim ondan benimkiler sarı
sen esmersin tabi normal cicim:))
[/B]
ne güzel bende aklıma geldikçe yapıyorum ve hemen fark atıyoben genç kızlıgımdan bu yana yaparım yani hala genç bi kızım ama ergenlık diyim ben onakaydirigubbakcemile3
tamam kıslar kendıme gelıyorum uyuşukluk yok kafamçokkarıştı
Canım benim göğüsler biraz küçük 80 beden:kedi: İşte biraz hamişlikten dolayı dolgunlaşmıştı,şimdi küçülmeye başladılar tekrardan:gitme: Benim aklımda o da şimdi sıcaktan soğuğa göğüs dikleştirelim derken hasta olmayalımkaydirigubbakcemile3
allam bende ya,benim eşim esmer ama bende daha çok kıl var kendide farkında aileside, gelinimiz oğlumuzdan daha kıllı derler zatikaydirigubbakcemile3 oda sevmiyo aynen borçlar var gitmeyim demiştim ama yok git ben gelmeden bitsin dedi kaydirigubbakcemile3 benim görümcemde kayınvalidemde kayınpederimde hiç tüy yok, k.pederin bacakları alınmış kız bacağı gib mafoldumben eşimle kayınbiraderim onlara göre epeyce kıllı ama benm kadar değil ikiside mafoldumben inş kızım olursa halasına çeker o kkonuda, dirim ne şanssızı yaaaamafoldumben
doğru anladın canım
evet canım yapılıyo sadece dudaklar tercihe bağlı
iğneli yapılıyor ama üst tarafa
valla sirle benimde canım yanıyor ama 5 saniye sürüyor ağrısı :kedi:
iğneliyi düşünemiyorum bile
aman kader arkadaşım benim
bende evlenmeden önce eşim benden kıllı olsun derdim
tam tersi oldu,
kociş sarışın ben esmerim haliyle benimkiler fırtlıyor :kedi:
demek eşin borcu felan da takmıyor kaydirigubbakcemile3
benim eşim geçen hayatım kolların içinde gidersin dediklava:
adam beni komple göndermeye kararlı yani :umursamaz:
benim annemde de çok az var,kolları,bacağın üstü,yüzü,sırtı,beli,karnı tertemiz
kime çektiysem
Canım sen ne kadar ucuza aldırıyormuşsun ya:umursamaz: Ben çok pahalıya aldırıyorum:sinifsinif:
Canım benim göğüsler biraz küçük 80 beden:kedi: İşte biraz hamişlikten dolayı dolgunlaşmıştı,şimdi küçülmeye başladılar tekrardan:gitme: Benim aklımda o da şimdi sıcaktan soğuğa göğüs dikleştirelim derken hasta olmayalımkaydirigubbakcemile3
evet ya aklıma gelmemişti bu deneyim bari saol canım aklıma gelmeeni getirdin opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay şu telefon of of mafoldumben demek sendede var defo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seninide iyiymiş benimkiler neden pahalı yaa mafoldumben tatlım bende çok beyaz tenliyim saçım kaşım gözüm karadırda güğneş beni acı dışında yakmaz tenim hep beyaz 3 ayda güneş altında kalsam işlemez , hatta okulda lakabım ölüydü düşün artık fotoda renklendirme yapmıştı kuzenim yerimseniben o yüzdende daha bi göze batıyo
ben lazerede gittim çok etkiliydi oda ama zamanla çıkabiliyomuş vede şimdiki ucuz yerlerde sonuta alınmıyo ben doktora gitmiştim ve dolar baıdaydı ücret
evet ya azalmazsa yapacak bişey yok canmız sağolsu yinedeya ne şansızlığı canım ya
herşey kıl gibi olsun
derrrmiişimm:tomato:
anladım canımcım
ee napıcaksınız azalır zamanla düzenli yapınca azalmazsada can sağlığı olsun
kızlarrr benim kardeşim silikon yaptırdııııı mükemmel olduuuu:)
şekerler birazdan çıkarım
ee 2 hafta yokum
ayrılık konuşması yapayım dedim kaydirigubbakcemile3
şekerler kendinize çok iyi bakın,sizi çok çok özlücem
bizim içinde dua edin olur mu?
inşallah hayırlı bir yere çıkar eşimin askerliği :Saruboceq:
evet canım 2 de çocuğu varevet ya azalmazsa yapacak bişey yok canmız sağolsu yinede
hadi yaa, evlimi peki
ee 2 hafta yokum
eşide memnun mu poka, benimki kesin yaptırmazdıda ondan merak ettim
ee 2 hafta yokum
Benim eşim memnun :kedi: Ama ben çok istiyorum büyük ve dolgun olmalarını.En azından 85 olsa yetcek:kedi:
Bir de kızlar bu kıl işi hamiş kalıncaya kadar biter umarım.Çünkü hamiş kaldığınız takdirde epilasyon yasak...
benimkide az büyüse fena olmaz diyo çünkü küçük gerçekten
benimkiler biter hatta 2 seansa kadar biter düzenli gitsem, önemli olan kıl kuvvetlnmeden gitmek 5 seans yerine 3 seansa biter.ben ttaaa ocaktan beri gidiyorum ama aralıklarla.inş ocak 2009 a tüysüzüm o bölgelerde, sonrasında bacaklara gideyim diyodum ama önce azlatmak gerke sirle falan.hamişken kesinlikle yasak kıllı gezerim daha ii bebişi tehlikeye atacağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?