Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum

2. acıyı çekmeye gidiyorum drmişim ama bu kez acısız olacak, şimdide bikiniyi halletcem, görüşmek üzere, öpüyorum hepinizi ii akşamlarr

2. acıyı çekmeye gidiyorum drmişim ama bu kez acısız olacak, şimdide bikiniyi halletcem, görüşmek üzere, öpüyorum hepinizi ii akşamlarr

iyi akşamlar alınyazımsın. allah kolaylı versin

Canım sende hamişken sire gidersin böylece daha da çözümlenmiş olur sorun...Hem uyuşturucu spreyler kremler var.Dayanamayacağın takdirde onlardan sürersin...
bencede öyle yaparım sanırım ozaman insan daha hassas oluyomuş galibaa, ii ki uyuşturucu spreyler kremler var ama tabi yinede ozaman doktora danışmak lazım,,keşke o günleri görsekte acısınıda çeksek :Saruboceq:
arkadaşlar emla diye bi krem var tavsiye ederim

kardeşim kullanıyo memnunmuş bende hiç denemedim hep unutyorm

evet bende malum bölgede kullanıyorum sadece.tam olarak acıyı azaltmasada bayağı bi hafifletio yani

Tabii ki canım dr. a sorarak kullanmakta yarar var.Görüşürüz canım.Kendine iyi bak...

Dzcl görüşürüz canım.İyi akşamlar.

canım benim iyi tatiller diliyorum sana iyi bak kendine ve kocişine:gitme::sinifsinif:
herşeyin hayırlısı olsun canım neresi çıkarsa çıksın eşin iyi olcak emin ol Allah a emanet o:Saruboceq:
dualarımda seninle canım benimŞeniz
biz de seni ve şakalarını özlücez sen bu topikin neşesisin canım benimalkisalkisalkis

normal gibi manikür pedikir de var işin içinde:))

Allah kolaylık versin ciciş
öpüyorum seni

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi aksamlarrr..

dzcelim sanada iyi akşamlar tatlımŞeniz

Ne bileyim topluca çıkınca cebimden para fazla geldi demekkikaydirigubbakcemile3 Ay bugünü de bitirdik vallahikaydirigubbakcemile2 Cuma olsa da tatile çıksam artık...:lepi:

ıyi akşamlar pokacığım.Görüşürüz.Kızlar ben de kaçtım.Herkese iyi akşamlar..

günaydın kıslarrr
hepinizi herkesi çok seviyorum
kocişimi ailemi hayatı yaşamayı çok seviyoruuummopuyorumnanaktansositososito
(ama bu işyerini sevmiyorum ( )

angel günaydınnnnnnn canımmmmm.. bende seni çok seviyorummmm:)
hayırdır canım iş yerinde bi sorun mu var ?

Günaydın şekerler.....

Angelcim nasılsıncanım arkidişimmm?opuyorumnanaktan

Pokacığım sen nasılsın hayatım....?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…