- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
kızlar herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum
2. acıyı çekmeye gidiyorum drmişim ama bu kez acısız olacak, şimdide bikiniyi halletcem, görüşmek üzere, öpüyorum hepinizi ii akşamlarr
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi aksamlarrr..
bencede öyle yaparım sanırım ozaman insan daha hassas oluyomuş galibaa, ii ki uyuşturucu spreyler kremler var ama tabi yinede ozaman doktora danışmak lazım,,keşke o günleri görsekte acısınıda çeksek :Saruboceq:Canım sende hamişken sire gidersin böylece daha da çözümlenmiş olur sorun...Hem uyuşturucu spreyler kremler var.Dayanamayacağın takdirde onlardan sürersin...
arkadaşlar emla diye bi krem var tavsiye ederim
evet bende malum bölgede kullanıyorum sadece.tam olarak acıyı azaltmasada bayağı bi hafifletio yanibencede öyle yaparım sanırım ozaman insan daha hassas oluyomuş galibaa, ii ki uyuşturucu spreyler kremler var ama tabi yinede ozaman doktora danışmak lazım,,keşke o günleri görsekte acısınıda çeksek :Saruboceq:
kardeşim kullanıyo memnunmuş bende hiç denemedim hep unutyorm
bencede öyle yaparım sanırım ozaman insan daha hassas oluyomuş galibaa, ii ki uyuşturucu spreyler kremler var ama tabi yinede ozaman doktora danışmak lazım,,keşke o günleri görsekte acısınıda çeksek :Saruboceq:
kardeşim kullanıyo memnunmuş bende hiç denemedim hep unutyorm
şekerler birazdan çıkarım
ee 2 hafta yokum
ayrılık konuşması yapayım dedim kaydirigubbakcemile3
şekerler kendinize çok iyi bakın,sizi çok çok özlücem
bizim içinde dua edin olur mu?
inşallah hayırlı bir yere çıkar eşimin askerliği :Saruboceq:
Canım dirimcim sana ve eşine aşk dolu mutlu tatiller diliyorum. :jeyyar: Fırfırlı aldın mı bakayım sen :jeyyar: İnşallah eşinin yeri güzel bir yere çıkar canım.İzmir falan olmasınsositosositoBuraya gelirsin bahaneyle:jeyyar:
Angelcim valla canım ben en son komple sir bacak yani,koltuk altı,bikini bölgesi,manikür,pedikür 60 falan vermiştim.Pahalı mı ucuz mu:)
Haktancım maşallah canım.Ben de hep öyle iri göğüslerim olsun istemiştim;ama olmadı ne yazıkki.Şu duş olayını yapayım bari:jeyyar:
kızlar herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum
2. acıyı çekmeye gidiyorum drmişim ama bu kez acısız olacak, şimdide bikiniyi halletcem, görüşmek üzere, öpüyorum hepinizi ii akşamlarr
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi aksamlarrr..
canım benim iyi tatiller diliyorum sana iyi bak kendine ve kocişine:gitme::sinifsinif:
herşeyin hayırlısı olsun canım neresi çıkarsa çıksın eşin iyi olcak emin ol Allah a emanet o:Saruboceq:
dualarımda seninle canım benimŞeniz
biz de seni ve şakalarını özlücez sen bu topikin neşesisin canım benimalkisalkisalkis
normal gibi manikür pedikir de var işin içinde:))
Angel yildonumunu tebrik ederim canim, nice mutlu yildonumler gecirmeni dilerim. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?