Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın şekerler.....

Angelcim nasılsıncanım arkidişimmm?opuyorumnanaktan

Pokacığım sen nasılsın hayatım....?opuyorumnanaktan

jasmin varyaaa öle bi uykum varki anlatam sana. dün 2:30 yattım. kociş 3 te geldi gece eve. bu gece varidyaları olunca bende mahfoluyorum yaaaa

Canımcım ben de tv izlemekten kalkıp yatağa gidemedim.Film daha çok çekti beni...En sonunda kociş çekti kolumdan.Ama çok uykum varrrrrrrrrrrr benimdeeeee...Önümüzdeki hafta inşallah öğlene kadar uyuyacağımsositososito

ooo bayağı olmuşş jasnminnn. senin için süper olucakkkk. ne kadar iznin. bende 2 hafta sonra cıkıcam bakalım :)

Canımcım 1 hafta aslında benim için izin sorun değil.Kendi şirketimiz;ama kocişin işleri çok yoğun ve 1 hafta izin alabildi...

günaydın fıstıklar ben geldim biraz geç oldu ama işlerim vardı onları hallettim nasılsınız canlarım???bu arada eşimle barıştık haberiniz olsun

günaydın fıstıklar ben geldim biraz geç oldu ama işlerim vardı onları hallettim nasılsınız canlarım???bu arada eşimle barıştık haberiniz olsun

Günaydın tatlım.Çok sevindim eşinle barışmanızaopuyorumnanaktan

jasmin kociş ne iş yapıodu

Pokacım benim eşim özel bir şirkette dışsatınalma müdürü.Toplam 6 firmanın dışsatınalmasını yapıyor.Haliyle çok yoğun.Çalıştığı yerde yurtiçi ve yurtdışı otomotiv pazarı olunca izin 1 hafta alabildi:gitme:

anladım jasmincim. yoğun olması doğal tabi bu durumda.. olsun 1 hafta 1 haftadır keyfini çıkarın valla
karar verdinizmi nereye gidicenize:)

canım günaydınnnnn...
nası oldu pekiii:)

canım ben grip olmuşum ayakta zor duruyorum ve bu arada mide bulantısı ve baş dönmeside var anlayamadım ne olduğunu yani dudaklarım falan uçuklamış durumda baya bir kötüyüm akşam önce kayınvalimdelere gittim iş çıkışı eşim oraya geldi beni almak için daha sonra eve geldik ben hemen üzerimi değiştirdim ve televizyonun karşısına geçip yattım hemen geldi yanıma yattı eğer çok kötüysen hastaneye götüreyim dedi bende yok iyiyim ilaç kullandım dedim.daha sonra başını gögsüme dayadı 5 dakika sonra falan gögsüm ıslandı birde baktım ağlıyor neden ağlıyorsun dedim ben seni dün çok üzdüm dedi ben hiç seslenmedim tabi herşey için özür dilerim dedi ben senle kavga edince içim huzursuz oluyor dedi bende tabi yelkenleri suya indirdim hemen barışıverdik işte:1hug::asigim:

Canım valla bizim çok karışık oldu tatil işi.Fethiye tarafına gidelim dedik,hamişlik çıktı rez. yapamadık.Hamişliğim yarım kaldı biz de yarıda kaldık.Yazlığa gideceğiz canım.Ordan da Marmaris,Kuşadası yapacağız...

Çok sevindim canım gerçekten...hihoyyyt

angel günaydınnnnnnn canımmmmm.. bende seni çok seviyorummmm:)
hayırdır canım iş yerinde bi sorun mu var ?

günaydın pokacım
primlerimizi alamadık yine 3.ay oldu bıktım ya
hakkımız olanı almak neden bu kadar zor ki
8 yıldır burda çalışıyorum bir kere bile maaşım sekmedi ama sigorta bölümüne geçipte prim sistemi başlayınca her ay sıkıntı maaşı alıyoruz primi bekliyoruz:mymeka:

sen nasılsın canım

Günaydın şekerler.....

Angelcim nasılsıncanım arkidişimmm?opuyorumnanaktan

Pokacığım sen nasılsın hayatım....?opuyorumnanaktan

ben iyiyim canım 2 yıl önce bu saatlerde kayınvalidemlerle kahvaltı yapıyoduk düğün ertesi gitmiştim ay ne utanmıştım yaaaaopuyorumnanaktan
sonrada 11 de otobüse binip balayına antalya yollarına düşmüştük 1 hafta herşey dahil ekmek elden su gölden süpper bi tatil yapmıştım yaaopuyorumnanaktan
ay ne çabuk geçti zaman bee:gitme:

günaydın cnm nasılsın
sevindim kocişinle barışmana

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:asigim::asigim:

Geçmez mi canım..Biz de en son geçen Mayıs'ta tatile gitmiştik.O da balayıdı zaten:roflol:
Şimdi 2. balayı gibi bişi olcak;amma yazlıktakaydirigubbakcemile
Yaşlanıoz mu ne:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…