- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Günaydın şekerler.....
Angelcim nasılsıncanım arkidişimmm?opuyorumnanaktan
Pokacığım sen nasılsın hayatım....?opuyorumnanaktan
Haftaya izne çıkıyodum dimi canım sen :)))
canım günaydınnnnn...günaydın fıstıklar ben geldim biraz geç oldu ama işlerim vardı onları hallettim nasılsınız canlarım???bu arada eşimle barıştık haberiniz olsun
günaydın fıstıklar ben geldim biraz geç oldu ama işlerim vardı onları hallettim nasılsınız canlarım???bu arada eşimle barıştık haberiniz olsun
jasmin kociş ne iş yapıodu
canım günaydınnnnn...
nası oldu pekiii:)
canım ben grip olmuşum ayakta zor duruyorum ve bu arada mide bulantısı ve baş dönmeside var anlayamadım ne olduğunu yani dudaklarım falan uçuklamış durumda baya bir kötüyüm akşam önce kayınvalimdelere gittim iş çıkışı eşim oraya geldi beni almak için daha sonra eve geldik ben hemen üzerimi değiştirdim ve televizyonun karşısına geçip yattım hemen geldi yanıma yattı eğer çok kötüysen hastaneye götüreyim dedi bende yok iyiyim ilaç kullandım dedim.daha sonra başını gögsüme dayadı 5 dakika sonra falan gögsüm ıslandı birde baktım ağlıyor neden ağlıyorsun dedim ben seni dün çok üzdüm dedi ben hiç seslenmedim tabi herşey için özür dilerim dedi ben senle kavga edince içim huzursuz oluyor dedi bende tabi yelkenleri suya indirdim hemen barışıverdik işte:1hug::asigim:
angel günaydınnnnnnn canımmmmm.. bende seni çok seviyorummmm:)
hayırdır canım iş yerinde bi sorun mu var ?
Günaydın şekerler.....
Angelcim nasılsıncanım arkidişimmm?opuyorumnanaktan
Pokacığım sen nasılsın hayatım....?opuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar ben geldim biraz geç oldu ama işlerim vardı onları hallettim nasılsınız canlarım???bu arada eşimle barıştık haberiniz olsun
canım ben grip olmuşum ayakta zor duruyorum ve bu arada mide bulantısı ve baş dönmeside var anlayamadım ne olduğunu yani dudaklarım falan uçuklamış durumda baya bir kötüyüm akşam önce kayınvalimdelere gittim iş çıkışı eşim oraya geldi beni almak için daha sonra eve geldik ben hemen üzerimi değiştirdim ve televizyonun karşısına geçip yattım hemen geldi yanıma yattı eğer çok kötüysen hastaneye götüreyim dedi bende yok iyiyim ilaç kullandım dedim.daha sonra başını gögsüme dayadı 5 dakika sonra falan gögsüm ıslandı birde baktım ağlıyor neden ağlıyorsun dedim ben seni dün çok üzdüm dedi ben hiç seslenmedim tabi herşey için özür dilerim dedi ben senle kavga edince içim huzursuz oluyor dedi bende tabi yelkenleri suya indirdim hemen barışıverdik işte:1hug::asigim:
ben iyiyim canım 2 yıl önce bu saatlerde kayınvalidemlerle kahvaltı yapıyoduk düğün ertesi gitmiştim ay ne utanmıştım yaaaaopuyorumnanaktan
sonrada 11 de otobüse binip balayına antalya yollarına düşmüştük 1 hafta herşey dahil ekmek elden su gölden süpper bi tatil yapmıştım yaaopuyorumnanaktan
ay ne çabuk geçti zaman bee:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?