Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Geçmez mi canım..Biz de en son geçen Mayıs'ta tatile gitmiştik.O da balayıdı zaten:roflol:
Şimdi 2. balayı gibi bişi olcak;amma yazlıktakaydirigubbakcemile
Yaşlanıoz mu ne:gitme:

galiba ya:sinifsinif:
ama ilk günün ilk tatilin heyecanını hiç bişi tutmuyor ben bunu anladım:asigim:
o ilk balayımız o kadar güzeldiki yaaa:asigim:

süper canım beniimmmmm çok ama çok sevindimmm
ohh ne güsel valla yasmincim. ramzan gelmeden süper olucak... yazlık nerede sanım. bende iznimde yazlığa gidicem:)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:asigim::asigim:

angelcim saol canım bende iyim. bende farklı bi müdürlüğe tayin isticem. bi türlü cesaretimi toplayıp müdürle konuşamadım yaaa

herkeslere günaydın nasılsınız kızlar?
benim moralim bozuk kociş izinli evde ben ise işteyim malasef
bu arada mutlu kız eşinle barışmana çok sevindim

galiba ya:sinifsinif:
ama ilk günün ilk tatilin heyecanını hiç bişi tutmuyor ben bunu anladım:asigim:
o ilk balayımız o kadar güzeldiki yaaa:asigim:

Aynen canım ya:kedi: Böyle bir pür telaş içindeydik biz. Bizi de düğünden sonraki gün annem,babam,kardeşim bizi almışlardı havaalanına götürmek için.Pek bi utanmıştım:kedi:

Günaydın canım... Gerçekten sinir bir durum.Ben de olsam senin yerinde çatlardım valla-tatlicadiarzu-

ayyy kıyamam slszr sende izin alsaydın cnm benim allah hepinizden razı olsun barıştım eşimle çok mutluyum

kızlar allah kimseye yaşatmasın düğünden 4 gün önce evimize hırsız girdi ve benim bütün altınların çalındı o yüzden düğünümden bile hiçbirşey anlamadın
balayı için rezervasyon yaptırmıştık onu bile iptal ettirdik
seneye gideriz demiştik ama olmadı bu sene de gidemiyoruz
artık seneye gideriz işallah

ayyy cnm kıyamam sana allah yardımcınız olsun zor bir durum ama ağzınızın tadı yerinde olsunda seneye gidersiniz tatile cnm üzülme lütfen:1hug:

Canım yaaaa...Kimseye yaşatmasın canım Allah....Ben de çok korkuyorum valla.Bizim evimizde yüksek zemin;ama istese hırsız çok rahat girer.Biz de alarm taktırttık,altınları da hemen bankaya götürdüm.Bu zamanda evde birşey tutmaya gelmez...Allah sağlık versin canım da rahatladığınız zaman gidersiniz..

neden canım memnun değilmisin yerinden

günaydın canım
bende her c tesi aynı şeyi yaşıyorum ben işte o evde(
ama olsun napalım alıştık artık
herşeyin başı sağlık o olsunda gerisi hallolur bi şekilde canım

Aynen canım ya:kedi: Böyle bir pür telaş içindeydik biz. Bizi de düğünden sonraki gün annem,babam,kardeşim bizi almışlardı havaalanına götürmek için.Pek bi utanmıştım:kedi:

ya bende canım çünkü kayınbabamın arabası bizdeydi gelin arabası olarak sabah kalktık 7 de hazırlandık çıktık kahvaltıya gittik kocişin halasına herkes orda kayınvalidem falan bizi görünce şaşırdı unutmuş sabah geliceğimizi herkes öpüyor nasılsın falan diyor:kedi:
ama çok tatlı telaşlardı ya :sinifsinif:

senin eşinde vardiyalımı canım beimmm. benimkide şimdi evdeee:)

Evet tatlım.Zaten ağustos ortası ramazan başlıyor değil mi? Bizim yazlık Ayvalık tarafında..Sizin ki nerede?
bizim yazlık şarköyde jasmincim.

kızlar biz balayına gidememiştik senağlama

olsun canım allah sağlık sıhat versin hepsi olur sen merak etme..

ee canım neden düğünden 4 gün önce altınlar evdeydi ki:uhm:
senin kendi evindemi annenlerdemi :uhm:

angel cım aslında bi sorunum yok ama sıkılıyorum. bütün arkadaşlarım oraya gitti yanlarına gitmek
istiyorum bende.

kaydirigubbakcemile3 Evet canım mesela ben tekrardan yaşamak isterim...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…