Geçmez mi canım..Biz de en son geçen Mayıs'ta tatile gitmiştik.O da balayıdı zaten:roflol:
Şimdi 2. balayı gibi bişi olcak;amma yazlıktakaydirigubbakcemile
Yaşlanıoz mu ne:gitme:
süper canım beniimmmmm çok ama çok sevindimmmcanım ben grip olmuşum ayakta zor duruyorum ve bu arada mide bulantısı ve baş dönmeside var anlayamadım ne olduğunu yani dudaklarım falan uçuklamış durumda baya bir kötüyüm akşam önce kayınvalimdelere gittim iş çıkışı eşim oraya geldi beni almak için daha sonra eve geldik ben hemen üzerimi değiştirdim ve televizyonun karşısına geçip yattım hemen geldi yanıma yattı eğer çok kötüysen hastaneye götüreyim dedi bende yok iyiyim ilaç kullandım dedim.daha sonra başını gögsüme dayadı 5 dakika sonra falan gögsüm ıslandı birde baktım ağlıyor neden ağlıyorsun dedim ben seni dün çok üzdüm dedi ben hiç seslenmedim tabi herşey için özür dilerim dedi ben senle kavga edince içim huzursuz oluyor dedi bende tabi yelkenleri suya indirdim hemen barışıverdik işte:1hug::asigim:
ohh ne güsel valla yasmincim. ramzan gelmeden süper olucak... yazlık nerede sanım. bende iznimde yazlığa gidicem:)Canım valla bizim çok karışık oldu tatil işi.Fethiye tarafına gidelim dedik,hamişlik çıktı rez. yapamadık.Hamişliğim yarım kaldı biz de yarıda kaldık.Yazlığa gideceğiz canım.Ordan da Marmaris,Kuşadası yapacağız...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:asigim::asigim:
galiba ya:sinifsinif:
ama ilk günün ilk tatilin heyecanını hiç bişi tutmuyor ben bunu anladım:asigim:
o ilk balayımız o kadar güzeldiki yaaa:asigim:
ohh ne güsel valla yasmincim. ramzan gelmeden süper olucak... yazlık nerede sanım. bende iznimde yazlığa gidicem:)
herkeslere günaydın nasılsınız kızlar?
benim moralim bozuk kociş izinli evde ben ise işteyim malasef
bu arada mutlu kız eşinle barışmana çok sevindim
kızlar biz balayına gidememiştik senağlama
Günaydın canım... Gerçekten sinir bir durum.Ben de olsam senin yerinde çatlardım valla-tatlicadiarzu-
bizde gitmedik cnm 9 temmuzda evlendik ama gidemedik hala:gitme:
kızlar allah kimseye yaşatmasın düğünden 4 gün önce evimize hırsız girdi ve benim bütün altınların çalındı o yüzden düğünümden bile hiçbirşey anlamadın
balayı için rezervasyon yaptırmıştık onu bile iptal ettirdik
seneye gideriz demiştik ama olmadı bu sene de gidemiyoruz
artık seneye gideriz işallah
kızlar allah kimseye yaşatmasın düğünden 4 gün önce evimize hırsız girdi ve benim bütün altınların çalındı o yüzden düğünümden bile hiçbirşey anlamadın
süper canım beniimmmmm çok ama çok sevindimmm
ohh ne güsel valla yasmincim. ramzan gelmeden süper olucak... yazlık nerede sanım. bende iznimde yazlığa gidicem:)
angelcim saol canım bende iyim. bende farklı bi müdürlüğe tayin isticem. bi türlü cesaretimi toplayıp müdürle konuşamadım yaaa
Aynen canım ya:kedi: Böyle bir pür telaş içindeydik biz. Bizi de düğünden sonraki gün annem,babam,kardeşim bizi almışlardı havaalanına götürmek için.Pek bi utanmıştım:kedi:
bizim yazlık şarköyde jasmincim.Evet tatlım.Zaten ağustos ortası ramazan başlıyor değil mi? Bizim yazlık Ayvalık tarafında..Sizin ki nerede?
kızlar biz balayına gidememiştik senağlama
ya bende canım çünkü kayınbabamın arabası bizdeydi gelin arabası olarak sabah kalktık 7 de hazırlandık çıktık kahvaltıya gittik kocişin halasına herkes orda kayınvalidem falan bizi görünce şaşırdı unutmuş sabah geliceğimizi herkes öpüyor nasılsın falan diyor:kedi:
ama çok tatlı telaşlardı ya :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?