Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

balayını şiddetle tekrar yaşamak isterdim:)))))) herşey dahil ohhhhhhh:)

jasmin sen nerede idin balayında ben voyage türkbükü bodrum. ama okadar memnun kaldım ki anlatamam sana:)

GÜNAYDIN KIZLAR, NABER?

mutlukız eşinle barışmana çok sevindim gözünaydın hadi :)

poka canım allah kolaylık versin ne zor şu vardiya işi

angel kız dün koçiş bişeyleer yapmışmıydı ? anlatmamışsın :)

jazmincim nasılsın az sık dişini tatlım haftaya tatildesin :)

slzsr çok üzüldüm canım altınların işine ya ( nasılsın

benim eşim esnaf sadece çarşamba ve cumartesi akşam 10 da geliyor diğer günler normal saatlerde eve dönüyor vardiye sistemi kötü ama ne yapalım en azından işleri var çok şükür

hoşgeldin alınyazımsın bugün geç kaldın nerelerdesin :)

benim eşim esnaf sadece çarşamba ve cumartesi akşam 10 da geliyor diğer günler normal saatlerde eve dönüyor vardiye sistemi kötü ama ne yapalım en azından işleri var çok şükür
evet canım haklısın. çok şükür dediğin gibi

angel cım aslında bi sorunum yok ama sıkılıyorum. bütün arkadaşlarım oraya gitti yanlarına gitmek
istiyorum bende.

anladım canım
hayırlısı inşallah istediğin olur

kaydirigubbakcemile3 Evet canım mesela ben tekrardan yaşamak isterim...zemuszemus

bende bendedelikafadulden

canım kendi evimden değil annemlerin evinden

hım kötü olmuş tabi
Allah bi daha göstermesin canım:Saruboceq:
bende çok korkarım hırsızlıktan :gitme:
benim burda çalışan arkadaşımında kendi evine düğünden 3 gün önce hırsız girdi kızın altını falan yoktu daha düğün olmamıştı ama çeyizinden eşyalar götürmüş sapıklar çok üzülmüştü düğün oluncada direk kayınvalidesine gittiler arabanın süsünü falan orada bozdular normal kot tişört giyip evine gitti düşünsenize nasıl psikolojileri bozulduysa kızcağız gelinliğiyle evine girmedi çok üzülmüştü((

günaydın canımcım pek özel bişi yapmadık sadece dışarda yemek yedik geldik evezemuszemus
hediye işini halledicez ay başından sonra yüzüklerimizi alıcazzemuszemus
öle yani ciciş:)))

allah kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın canlarım insanlara güvenmek zor allahım bizi öyle insanlardan korusun,gözlesin uzak tutsun kendi ayaklarına dolaşsın yapacakları kötülükler

jasmin sen nerede idin balayında ben voyage türkbükü bodrum. ama okadar memnun kaldım ki anlatamam sana:)

Canım biz cruise ile gittik.İzmir'den İstanbul'a İstanbul'dan İtalya'ya..Orada gemiye bindik..Ordan Monte Carlo,Roma,Tunus,Valencia,Malta dolaştık....Ama rüya gibiydi...İyi ki gitmişiz.Bir daha hayatta gidemem..opuyorumnanaktan

Bodrum'da süperdir canımm...Biz de yurtiçi düşünüyorduk;ama kırk yılın başı yapılıyor zaten,değişik olsun dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…