Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar hızınıza yetişemiyorum bir işim vardı 4 sayfa dolmus
süpermisiniz hepinizi çok sevdim

herkese selam ben geldim
nasılsınız bakalım
hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın
alınyazımsın iyiyim canım sen nasılsın?
ya bide bişey sorucam şu bi seferde herkesten alıntı yapıpta cvp verme işini biri bana anlatsın ya beceremedim bi türlü
bende iyiyim canım , poka anlatmış galiba anlatmak için gecikmişim :))
ay evet ya ne uyuz bi soru bu
canım ğere saati varsa riskede grmiş olablir, bu hapların yanlış kullanımdan dolayı hamile bırakabildiğini duymuştum bencede bi test yaptırsan rahatlarsın, jnaz adetine 3 gün kala yapmıştı ozaman bile belliydi yani.bide sabah ilk idrarla denersen sonuç güvenilr oluyomuş aklında olsun, umarım dilediğin gibi çıkar sonuç :Saruboceq:

alınyazımsın allah razı olsun hepinizden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim inşallah deneyeceğim testi

herkese selam ben geldim
nasılsınız bakalım

slm slszr hoşgeldin nbr

anladım cnm hakkınızda hayırlısı o zaman
bi test yaptır bak bakalım ne çıkıcak

alınyazımsın allah razı olsun hepinizden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim inşallah deneyeceğim testi

Canım adetin geçtikten sonra,ilk son adet farketmez her türlü çıkar....Ben gece 10'da yapmıştım,çift çizgiyi görmüştüm...Eğer hamile kalma ihtimalin olduğunu düşünüyorsan da ilacı içme..

ben hep kendim yapıyorum ama bu sefer gitcem kuaföre bacaklarımın arkasın tertemiz alsınlar balayında rahatsız olmak istemiyorum

merhaba arkadaşlar...
bugün geç kaldım:):) mutlu kız doğum kontrol hapını günü gününe içtiysen saatin önemi yok... günlük içmen kafii.. arada bi gün unutup ertesi gün iki tane içsen bile bişi olmaz.. ama hapa ilk başlarken üst üste 2-3 tane unutursan o zaman riskli.. haplarını hergün içtiysen hiç nişey yoktur merak etme, saatin önemi yok

tamam jasmin testi yapacağım ve söylediklerini uygulayacağım cnm benim allah razı olsun iyiki varsınız

merhaba semiramis hoşgeldin ama saat önemli diyorlar cnm :1hug:

doğum kontrol haplarıda mide bulantısı yapabiliyor, onun etkiside olabilir bulantıların.. iki kutu arasında 7 günlük ara veriyorsun ya, o arada mısın şuanda?

bende 3 ay korundum doğum kontrol hapıyla, ablam 2,5 sene korundu.. aynı saatte içmeye çalıştık, özellikle gece yatarken içmeye çalıştım ben bulnatıları anlamıyım diye.. ama aynı saatte içmek güzel, orası kabul, ama içmediğin için riskte değilsin..
3 gün ve fazlası unuttugun zaman risktesin

hoşgeldin canım dikkat etmek gerek her bünye farklı ama geçici bi kiloda olabilir, ben b,ir gnde 2 kilo alığ verebilirim belki öyledir ne dersin?kendini tanıtsana bize evlilik asıl gidiyo?

inşallah dediğin gibi olur canım şu an meyil iznindeyim belki de ondan hareketsiz evde koca bekliyorum yemek yapıyorum yiyorum ha bire işe bir başlasam tempo iyi gelir inşallah...
evlilik çok iyi gidiyor çünkü çıkma, nişan ve nikah (tayin durumu için nikahı çok önce yapmıştık) dolu dolu geçirdiğim kendimden iyi tanıdığım biri kendi evimizin olması eşyalarımızı yerleştirmek büyük sevinç bizim için eşim asker olduğu için düğünü yapıp şırnaka geldik ... umarım bu ilk günlerin heyecanı hiç birimizden kaybolmaz ve hiç keşke demeyiz inşallah.... hepinizi öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

doğum kontrol haplarıda mide bulantısı yapabiliyor, onun etkiside olabilir bulantıların.. iki kutu arasında 7 günlük ara veriyorsun ya, o arada mısın şuanda?

evet canım o aradayım şuan en son pazartesi gecesi aldım ilacı 3 gündür bekliyorum olmayı bende hiçbir yan etki yapmıyor

evet bende kist vardı ve doktor bana d. kontrol hapı vermişti
inanılmaz bir miğde bulantısı ayrıca baş ağrısı yaptı sonra ameliyat oldum kstimdn kurtuldum ve o haptanda beni her yönden çok etkilemişti bu yüzden kullanmayı düşünmüyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…