mutlukız d.kontrol hapını saati saatine kullanman lazım canım
hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsınherkese selam ben geldim
nasılsınız bakalım
bende iyiyim canım , poka anlatmış galiba anlatmak için gecikmişim :))alınyazımsın iyiyim canım sen nasılsın?
ya bide bişey sorucam şu bi seferde herkesten alıntı yapıpta cvp verme işini biri bana anlatsın ya beceremedim bi türlü
ay evet ya ne uyuz bi soru buay insanada evlendikten sonra bi stres valla belli bi süre bu iş bana olmuştu midem falan bulanıyodu ama birazda psikolojik oluyo galiba mide bulantısı falan bana öyle olmuş mesela
ay bide kimseye midem bulanıyo demeyede gelmiyo evlendikten sonra hemen hamilemisin sorusunu yapıştırıyolar kaydirigubbakcemile3
canım ğere saati varsa riskede grmiş olablir, bu hapların yanlış kullanımdan dolayı hamile bırakabildiğini duymuştum bencede bi test yaptırsan rahatlarsın, jnaz adetine 3 gün kala yapmıştı ozaman bile belliydi yani.bide sabah ilk idrarla denersen sonuç güvenilr oluyomuş aklında olsun, umarım dilediğin gibi çıkar sonuç :Saruboceq:hoşbulduk canım bende iyiyim çok şükür birde adet olsam dahada iyi olacağım.ben aslında hap kullanıyorum canım doğum kontrol hapı ama o belli bir saatte atılıyormuş ama benim doktorum bana günde 1 tane tok karına dedi bende aklıma geldikçe attım tek hatam bu oldu canım ama bilmiyorum ki
canım test yaptır istersen
herkese selam ben geldim
nasılsınız bakalım
günaydın angelciğim korunuyorum ama bilinçsizce olmuş korunmam yani ilacımı aynı saatlerde atmadım çünkü aynı saatlerde atılacağını bilmiyordum.erken diye düşünüyoruz bebiş için biraz daha beklemeyi düşündük canım
her tarafını yapıyolar mı :çok üzgünüm: kociş( kaydirigubbakcemile3 )in hoşlanmayacağı kesinnn
alınyazımsın allah razı olsun hepinizden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim inşallah deneyeceğim testi
merhaba arkadaşlar...
bugün geç kaldım:):) mutlu kız doğum kontrol hapını günü gününe içtiysen saatin önemi yok... günlük içmen kafii.. arada bi gün unutup ertesi gün iki tane içsen bile bişi olmaz.. ama hapa ilk başlarken üst üste 2-3 tane unutursan o zaman riskli.. haplarını hergün içtiysen hiç nişey yoktur merak etme, saatin önemi yok
doğum kontrol haplarıda mide bulantısı yapabiliyor, onun etkiside olabilir bulantıların.. iki kutu arasında 7 günlük ara veriyorsun ya, o arada mısın şuanda?
doğum kontrol haplarıda mide bulantısı yapabiliyor, onun etkiside olabilir bulantıların.. iki kutu arasında 7 günlük ara veriyorsun ya, o arada mısın şuanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?