bence doktorla görüşmek iyi olabilir bi arkadaşım yanlış kullanımdan ötürü hamile kaldı bebişide 1 hafta evvel doğdu iyice öğrenmeli, ben hap kullanmadım bilmiyorm sadece duyumlarım var ama prespektüsünü okuyabilirsin mutlukızbende 3 ay korundum doğum kontrol hapıyla, ablam 2,5 sene korundu.. aynı saatte içmeye çalıştık, özellikle gece yatarken içmeye çalıştım ben bulnatıları anlamıyım diye.. ama aynı saatte içmek güzel, orası kabul, ama içmediğin için riskte değilsin..
3 gün ve fazlası unuttugun zaman risktesin
inş canım hep bugünlerdeki gibi olur :) allah eşinede sanada kolaylık versin zor bi şehirde ahayat başlamışsınız ama inş herşey güzel olur :))hoşgeldin canım dikkat etmek gerek her bünye farklı ama geçici bi kiloda olabilir, ben b,ir gnde 2 kilo alığ verebilirim belki öyledir ne dersin?kendini tanıtsana bize evlilik asıl gidiyo?
inşallah dediğin gibi olur canım şu an meyil iznindeyim belki de ondan hareketsiz evde koca bekliyorum yemek yapıyorum yiyorum ha bire işe bir başlasam tempo iyi gelir inşallah...
evlilik çok iyi gidiyor çünkü çıkma, nişan ve nikah (tayin durumu için nikahı çok önce yapmıştık) dolu dolu geçirdiğim kendimden iyi tanıdığım biri kendi evimizin olması eşyalarımızı yerleştirmek büyük sevinç bizim için eşim asker olduğu için düğünü yapıp şırnaka geldik ... umarım bu ilk günlerin heyecanı hiç birimizden kaybolmaz ve hiç keşke demeyiz inşallah.... hepinizi öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan
bende 3 ay korundum doğum kontrol hapıyla, ablam 2,5 sene korundu.. aynı saatte içmeye çalıştık, özellikle gece yatarken içmeye çalıştım ben bulnatıları anlamıyım diye.. ama aynı saatte içmek güzel, orası kabul, ama içmediğin için riskte değilsin..
3 gün ve fazlası unuttugun zaman risktesin
kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:bende doğum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim. topu kocişe atın:))))
bende kist için başladım zaten, çok rhatsız etti beni, hiç rahat edemedim hapla.. tek güzel yanı hiç şüphede kalmamak:)garanti yöntem... şuanda 4 gün geçti mesela benim.. test yapmaya bile korkuyorum
kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?