Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bence doktorla görüşmek iyi olabilir bi arkadaşım yanlış kullanımdan ötürü hamile kaldı bebişide 1 hafta evvel doğdu iyice öğrenmeli, ben hap kullanmadım bilmiyorm sadece duyumlarım var ama prespektüsünü okuyabilirsin mutlukız
inş canım hep bugünlerdeki gibi olur :) allah eşinede sanada kolaylık versin zor bi şehirde ahayat başlamışsınız ama inş herşey güzel olur :))

aa sorun yok o zaman, o 7 gün içinde olursun mutlaka... dikkat etmen gerekn 7 günü uzatmamak, unutup 8-9 gün bekleme:) haplarla eskii adet düzenin değişiyo zaten.. olmazsanda yaparsın bi test ama zannetmiyorum hamile oldugunu..

mutlukız hakkında hayırlısı olsun canım sıkıntı yapma kendine kızlarında dediği gibi bi test yap kurtul düşünceden

merhaba korunma yöntemi ile doktorla görüştüğümde uzun süreli doğum kontrol hapı kullananlardı sonrasında bebek istediklerinde olmama ihtimali olduğunu uzun süreli kullanımın zararı olduğunu söyledi ama o yüzden cesaret edemiyorum iyi araştırdın mı canım kullanmaya başlarken??

ben düğünümden 1 ay önce başladım 4 ay kullandım bıraktım zaten. doktor tavsiyesiyle başlamıştım polikistikover vardı bende, hem onlar için hem korunma için.. ama blam 2,5 yıl kullandı aralıksız ve bıraktığı ay hamile kaldı, 1 kere bile adet olmadı haptan sonra:):) biraz bünyeyle ilgili galiba o durum.. ama ben yinede işimi riske atmadım bıraktım hapı...

canım bende hap kullanıyorum
hapım pazar günü bitti ve dün adet oldum
sende olursun sıkıntı yapma
ama rahatlamak istiyosan test yap

bende cesaret edemiyorum. ağrılı adet dönemim olduğu için dr gittiğimde doğum kontrol hapı vermişti bir başka doktora bunu sorduğumda yanlış bi uygulama dedi o yüzden pek güvenemiyorum...

Ben de hamile kalma riskimizi azalttığı için kullanma taraftarı değilim.Daha doğrusu artık hiçbir şekilde hormon içeren bir hap kullanmak istemiyorum...

artık erkeklere de koruyucu igne çıkmış acaba gerçekten gidip yaptıran var mıdır öldürsen eşimi götüremezsin sanırım hayal ediyorum da çok komik... igneden korkuyor çünkü ))))))))))

bende doğum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim. topu kocişe atın:))))

bende hiç hap kullanmayı istemedim,kullanmadımda zaten eşimde bu konuşulan bazı yan etkilerinden dolayı istemedi tabi bünyeyle alakalı herkese aynı etkiyi gösterecek diye bi kaide yok, değişebilen bi durum

bende kist için başladım zaten, çok rhatsız etti beni, hiç rahat edemedim hapla.. tek güzel yanı hiç şüphede kalmamak:)garanti yöntem... şuanda 4 gün geçti mesela benim.. test yapmaya bile korkuyorum

Biz korunmuyorduk..Geri çekilme yöntemi ne kadar bir korunmaysa onunla korunuyorduk:kedi: Fakat birgün yaramazlar kaçmış ve ben de ertesi gün hapı içtim Meğersem hamileymişim,problemli bir hamilelik dönemi yaşadım ve bebek oluşmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım...Şimdi eşim korunacak...Keşke en başından beri o korunsaydı da böyle tatsız bir olay yaşamasaydık...

kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:

Geçen gün kocişte aynı şeyi dedi. Bu da para diye.Ben de o zmn korunma yapalım her sene bir çocuk dedimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:

oZAMAN masratfsız olanı denemekte fayda :))))))))))))))))))
ama en dikkatlisinden:))))

bulundugum şehir itibari bi iyi kadın dogumcu bile yok çok üzücü bi durum burda devamlı yaşayan insanlar gerçekten çok sanşsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…