aslında sağlık ocaklrından da veriliyomuş ama nekadar iyidir bilinmez tabioZAMAN masratfsız olanı denemekte fayda :))))))))))))))))))
ama en dikkatlisinden:))))
bencede naniknanikbende doğum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim. topu kocişe atın:))))
o da doğru :1shok:kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:
alkisalkisalkis alkisalkisalkisGeçen gün kocişte aynı şeyi dedi. Bu da para diye.Ben de o zmn korunma yapalım her sene bir çocuk dedimkaydirigubbakcemile3
oZAMAN masratfsız olanı denemekte fayda :))))))))))))))))))
ama en dikkatlisinden:))))
maalesef zaten dogurganlıkta çok çok fazlabulundugum şehir itibari bi iyi kadın dogumcu bile yok çok üzücü bi durum burda devamlı yaşayan insanlar gerçekten çok sanşsız
benim görümcemde aile planlamasından alıyormuş yaklaşık 2 senedir falan gidip alıyormuş kızlar
merhaba arkadaşlar...
bugün geç kaldım:):) mutlu kız doğum kontrol hapını günü gününe içtiysen saatin önemi yok... günlük içmen kafii.. arada bi gün unutup ertesi gün iki tane içsen bile bişi olmaz.. ama hapa ilk başlarken üst üste 2-3 tane unutursan o zaman riskli.. haplarını hergün içtiysen hiç nişey yoktur merak etme, saatin önemi yok
Geçen gün kocişte aynı şeyi dedi. Bu da para diye.Ben de o zmn korunma yapalım her sene bir çocuk dedimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:
aslında sağlık ocaklrından da veriliyomuş ama nekadar iyidir bilinmez tabi
canlarım benim ben yemeğe gidiyom hepinize afiyet bal şekerler olsun kendinize iyi bakın allah izin verirse öğleden sonra görüşmek üzere öpüldünüz hepinizde bybybyby
valla yakışmış:):) doğuma az var heralde, biraz daha büyürse patlayabilir sanki
ikiz miiiiiiiiiiii.... Allah yardımcın olsuunn..asıl masraf sende desene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?