Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben bugün bir test alayım ve yapayım evde hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz allah razı olsun sizden canlarım

bende doğum kontrol hapı kullanma taraftarı değilim. topu kocişe atın:))))
bencede naniknanik
kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:
o da doğru :1shok:
Geçen gün kocişte aynı şeyi dedi. Bu da para diye.Ben de o zmn korunma yapalım her sene bir çocuk dedimkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
oZAMAN masratfsız olanı denemekte fayda :))))))))))))))))))
ama en dikkatlisinden:))))

bulundugum şehir itibari bi iyi kadın dogumcu bile yok çok üzücü bi durum burda devamlı yaşayan insanlar gerçekten çok sanşsız
maalesef zaten dogurganlıkta çok çok fazla
benim görümcemde aile planlamasından alıyormuş yaklaşık 2 senedir falan gidip alıyormuş kızlar

hadi yaa :1shok:

ya biz yeni evliyiz daha 6 ay oldu. maddi sıkıntılarımız var.. evliliğimizde de bazı sorunlarımız var.. zaman zaman aman olsun diye aklımdan geçirsemde daha erken oldugunu düşünüyorum.. sorunları çözmek, çözemiyosakta o şekilde kabullenmem lazım... aslında korunuyoduk biz ( en doğal yöntemle hemde, bişi yapmıyosun kotunmuş oluyosun:)):), sadece 1 kere korunmasız ilişkimiz oldu, onda da tuttuysa pess yani bize

canlarım benim ben yemeğe gidiyom hepinize afiyet bal şekerler olsun kendinize iyi bakın allah izin verirse öğleden sonra görüşmek üzere öpüldünüz hepinizde bybybyby

mrb canım
nbr

Geçen gün kocişte aynı şeyi dedi. Bu da para diye.Ben de o zmn korunma yapalım her sene bir çocuk dedimkaydirigubbakcemile3

:sm_cool::sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 bence de topu kocişe atın :kedi:
atıyoruz atmasınada onunda masrafı var işte ya herşey para :umursamaz:

sengözlerimebaksanab

aslında sağlık ocaklrından da veriliyomuş ama nekadar iyidir bilinmez tabi

evet veriyolar bende biliyorum cnm
hatta ben düğünden 1ay önce falan çok rahatzılanmıştım kasıklarımdan kayınvalidemle sağlık ocağıan gitmiştik sağlık karnemi kaybetmiştim o nedenle tanıdık dr vardı neyse ben idrar yollarımı üşütmüşüm iltihap sökücü falan verdi sonrada dedik ki 1 ay sonra düğünüm var acaba nasıl korunmalıyım dedim kadın anlattı sonrada yanda aile planlaması odası var ordan gidin hap alın dedi microlayn vermişti 2 paket bittikçe gelin alın dedi:))
ben onu bir ay kullandım düğünden sonrada yasmine başladım 3 ay sonra da kocişin ısrarıyla bıraktım ve kociş korunmaya başladı:)))

canlarım benim ben yemeğe gidiyom hepinize afiyet bal şekerler olsun kendinize iyi bakın allah izin verirse öğleden sonra görüşmek üzere öpüldünüz hepinizde bybybyby

afiyet olsun

biz daha bunları hiç konuşmadık
ama ben hap içemiyorum haha o korunacak

ben ayakta uyuyorum zaten bu aralar... bana uykuyu hatırlatmayın:):)
dün akşma evde misafir vardı, ben sabredemedim gittim 10 dk uyudum, o kadar vahim yani durumum

oy oyy merhaba kızlaar.. durun bi daha şimdiden ne masrafıymış öylee siz hamiş olunda masrafı o zaman görün :teytey:

Son düzenleme:
oy oyy merhaba kızlaar.. durun bi daha şimdiden ne masrafıymış öylee siz hamiş olunda masrafı o zaman görün :teytey:

size taze taze göbüşümü getirdim uyy patlıycak gibi :kedi:

ayy ya süper süperalkisalkisalkis
yerim ben senin göbüşünü pamukum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…