Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam kızlar naıslsınız?
yine muhabbet bereketliymiş maşallah
sabah geldim ama sitede sorun vardı gıremedım bende alışverişimi erken yaptım yemeğimi yaptım çünkü birazdanannemle arkadası gelıcek
onları beklıyorum bekelrken sıze bakayım dedim
şu doğum kontrol hapı ile korkular sanırım yüzyıllar boyu surecek
bana kalırsa bunyeden bunyeye degısıyo hiçkimse hap yuzunden kısır kalmaz engellemezde olmayacagı varsa olmaz benim annem 25 sene kullandı daha yeni bıraktı ve unuttugu zaman bıle hamile kalmışlığı var aynı şekilde ablamında öylekaydirigubbakcemile3
banada hiçbişekilde yan etki yapmadı mutlu mesut yaşıyorum hapla şimdilik
bünye meselesi tabi ama yinede tabiki önemli olan herkesin kendi ve eşinin kararı

çok konuştum
nasılsınızzsırnaşık şey

Göbüşe gel göbüşe taze çıktıııı.......:roflol: Maşallah canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa...Yicem valla bak...Kaç...:tomato:

valla adam ceketine değse hamile kalan tiplere hap filan kar etmiyo, aynen katılıyorum sana.. her koşulda kalıyo onlar.. zaten bi sorun varsa tetikliyodur belki:):) misafirlerine hazırlık yaptın mı bakim:) karnımda çok acıktı hmmm

pamuk yerim ben seniii yaaa maaşallah allah nazarlardan saklasınnnnnnn:)
aynen kızlar benimde cokmuykum var yaaaaaaa
içim sıkılıo bugünnnn offfffffffff

evet şekerim dedimya bünye meselesi zaten bi sorun varsa hep vardır
zaten ayrıntılarla okunsa hap sadece o ay için korur basitçe anlatömış olursak hap kullanınca bünyeye hamile kalındığında salgılanan hormonlar salgılanıyo ve vucut kendını hamile sanıyo nasıl hamıleyken tekrar hamıle kalamıyosak zavallaı vucudumuz kendını hamile sandıgı için yıne hamile kalamıyoruz o ay için..

ne basit anlattım dimikaydirigubbakcemile3

misafirim annem oldugu için tahmın edersınızkı hazırlıga hacet kalmadı kendısı herşeyı yapıpo getırıyo bana sadece çay demlemek kalıyo kaydirigubbakcemile2

doğum kontrol hapı bünyeye göre değişebilir o ayrı ama bu konuda doktorlarda 2 görüşe sahip.doktorların bir kısmı kısırlaştırma değilde doğurganlığı geciktirdiğini savunuyo bi kısmıda bırakıldığı anda doğurganlığa kavuşulacağını bahsediyo, sonuçta eşlerin kararı, detskleyen kullanır desteklemeyen başka yöntemler kullanır.ben her konuda hapa karşıyım ben kullanmam mesela.ama herksete şikayetçi değil bu haplardan.amaannn her neyse

haktan naber

hoşgeldin canımcım
nasılsın demicem çünkü gördüğüm kadarıyla yine bombasın maşallah
keşke benim annemde bana yakın otursaydı:gitme:
aynı şehirdeyiz ama çat kapı gelemiyor hiç genelde ben gidiyorum:sinifsinif:
off ya bende annemi istiyorumm
(daha dün ordaydım akşam ama yetmiyor işte napim:)))

ayy ya süper süperalkisalkisalkis
yerim ben senin göbüşünü pamukum:)))
uyyyy şekercim dur dur yeme midene oturur taş gibi :)
pamuk nereye kayboldun kızzzz
burdayım eşkerciim tel konuşuyoduum nefes nefese kaldım yaa artık tel konuşmak bile benim için çok zorrrrr ufffff
pamukşeker hoşgeldin canım
maşallah allah nazarlardan saklasın
göbişin çok güzel

canım teşekkür ederim amin darısı başınızaaa

Göbüşe gel göbüşe taze çıktıııı.......:roflol: Maşallah canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa...Yicem valla bak...Kaç...:tomato:
uyy bidenem benim vvalla sen yiyemessin çok çıtırsın :) kaçamamki ben hemmm odadan odaya bile geçerken ufluyom pufluyom klozetin kapağını açıp kapamak bile sorun benim için yaaaaa
pamuk yerim ben seniii yaaa maaşallah allah nazarlardan saklasınnnnnnn:)
aynen kızlar benimde cokmuykum var yaaaaaaa
içim sıkılıo bugünnnn offfffffffff
amin canım benimmmmm hadi bakalım bizde sizin göbüşlerinizi görcez dimiiii opuyorumnanaktan

hani göbiş ya ben görmedim

aaa aa göremedinmi tatlımcım ama ama yaaa kocaman göbüşümüz sayfayı kapladııı

Haktancım hoşgeldin canım....

Ben de yoğundum kızlar...Ama artık sizlerleyim....opuyorumnanaktan

aaa aaaa angelım şşşş ayıp oluyo ama dimiii biz annemizi görmeyeli tam 2 ay oldu yaaaa kafamçokkarıştı

alınyazım iyiyim bitanem
annem memleketten yeni geldi mutluyum
hatt aşuan gelmek üzereler

ben kaçayım bari
size iyi sohbetler canlarım benim muhabbetınız bol olsun
öpüyorum teker teker hepinizia.s.

Pamukçum çıtır olabilirim;ammaaaaa senin göbüşü yicek kadar yerim var:jeyyar:

alınyazım iyiyim bitanem
annem memleketten yeni geldi mutluyum
hatt aşuan gelmek üzereler

ben kaçayım bari
size iyi sohbetler canlarım benim muhabbetınız bol olsun
öpüyorum teker teker hepinizia.s.

Görüşürüz canım.Bol sohbetler size....a.s.

kızlarrr kızlarrrr
ben geldimmm:)
biraz geç kaldım ama mazur görün beni

dün akşam arkadaşlar geldiler mangalda mısır yaptık oyunlar oynadık renkli okey oynadık ve ben sonuncu oldum tabiki:)
sabahtan geç kalktım kursa uğradım sonra çarşıya çıktım hatta eve gelip başka eksikler olduğunu farkedince tekrar çıkmam gerekti
işte böylee
angel ım annesini özlemiş isterseniz benim yanımda hiç bahsetmeyin kızlaryaa kötü oluyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…