selam kızlar naıslsınız?
yine muhabbet bereketliymiş maşallah
sabah geldim ama sitede sorun vardı gıremedım bende alışverişimi erken yaptım yemeğimi yaptım çünkü birazdanannemle arkadası gelıcek
onları beklıyorum bekelrken sıze bakayım dedim
şu doğum kontrol hapı ile korkular sanırım yüzyıllar boyu surecek
bana kalırsa bunyeden bunyeye degısıyo hiçkimse hap yuzunden kısır kalmaz engellemezde olmayacagı varsa olmaz benim annem 25 sene kullandı daha yeni bıraktı ve unuttugu zaman bıle hamile kalmışlığı var aynı şekilde ablamında öylekaydirigubbakcemile3
banada hiçbişekilde yan etki yapmadı mutlu mesut yaşıyorum hapla şimdilik
bünye meselesi tabi ama yinede tabiki önemli olan herkesin kendi ve eşinin kararı
çok konuştum
nasılsınızzsırnaşık şey
uyyyy şekercim dur dur yeme midene oturur taş gibi :)ayy ya süper süperalkisalkisalkis
yerim ben senin göbüşünü pamukum:)))
burdayım eşkerciim tel konuşuyoduum nefes nefese kaldım yaa artık tel konuşmak bile benim için çok zorrrrr ufffffpamuk nereye kayboldun kızzzz
pamukşeker hoşgeldin canım
maşallah allah nazarlardan saklasın
göbişin çok güzel
uyy bidenem benim vvalla sen yiyemessin çok çıtırsın :) kaçamamki ben hemmm odadan odaya bile geçerken ufluyom pufluyom klozetin kapağını açıp kapamak bile sorun benim için yaaaaaGöbüşe gel göbüşe taze çıktıııı.......:roflol: Maşallah canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa...Yicem valla bak...Kaç...:tomato:
amin canım benimmmmm hadi bakalım bizde sizin göbüşlerinizi görcez dimiiii opuyorumnanaktanpamuk yerim ben seniii yaaa maaşallah allah nazarlardan saklasınnnnnnn:)
aynen kızlar benimde cokmuykum var yaaaaaaa
içim sıkılıo bugünnnn offfffffffff
hani göbiş ya ben görmedim
hoşgeldin canımcım
nasılsın demicem çünkü gördüğüm kadarıyla yine bombasın maşallah
keşke benim annemde bana yakın otursaydı:gitme:
aynı şehirdeyiz ama çat kapı gelemiyor hiç genelde ben gidiyorum:sinifsinif:
off ya bende annemi istiyorumm
(daha dün ordaydım akşam ama yetmiyor işte napim:)))
uyyyy şekercim dur dur yeme midene oturur taş gibi :)
burdayım eşkerciim tel konuşuyoduum nefes nefese kaldım yaa artık tel konuşmak bile benim için çok zorrrrr ufffff
canım teşekkür ederim amin darısı başınızaaa
uyy bidenem benim vvalla sen yiyemessin çok çıtırsın :) kaçamamki ben hemmm odadan odaya bile geçerken ufluyom pufluyom klozetin kapağını açıp kapamak bile sorun benim için yaaaaa
amin canım benimmmmm hadi bakalım bizde sizin göbüşlerinizi görcez dimiiii opuyorumnanaktan
aaa aa göremedinmi tatlımcım ama ama yaaa kocaman göbüşümüz sayfayı kapladııı
alınyazım iyiyim bitanem
annem memleketten yeni geldi mutluyum
hatt aşuan gelmek üzereler
ben kaçayım bari
size iyi sohbetler canlarım benim muhabbetınız bol olsun
öpüyorum teker teker hepinizia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?