Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alla alla neden göremedimki ben pamuk ? ay canım ben sana kıyamam ya yaz yazda hamilelik çekilmez dimi (( allah yarımcın olsun şekerim , bende geçen rüyammda konyadaydım :) özldim beee oraları

jnaz cım hoşgeldin canımmmmm

angell sen nasılsın güzelim ?
bu arada kızlaryaa mısraaa nın tatili bitmedimi daha özledim valla onu

oturmaz oturmaz

aaa aaaa angelım şşşş ayıp oluyo ama dimiii biz annemizi görmeyeli tam 2 ay oldu yaaaa kafamçokkarıştı

ya ama napim özlüyorum işte
keşek hep yanyana otursak istediğim zaman çat kapı girsem
anne başka bişi yaa:sinifsinif:

hoşgeldin canım
keyfinin yerinde olmasına sevindim canımalkisalkisalkis
hamilelik sende unutkanlık başlattı cicim dikkat et
ben hep market listesi yaparım
mesela bittikçede yazar yapıştırırım dolaba
ay sonunda oo kocamannn bi liste olur delikafadulden
en çok sevdiğim şey market alışverişi canım

bende 2 aydır görmüyorum annemi, 2 ay dahada göremicem

senin annendemi şehir dışında canım

alla alla neden göremedimki ben pamuk ? ay canım ben sana kıyamam ya yaz yazda hamilelik çekilmez dimi (( allah yarımcın olsun şekerim , bende geçen rüyammda konyadaydım :) özldim beee oraları
ay canım çirkinlerimi göremedin demek tatlım okumuştum ruyanı yaa bende etkilendim okuyunca hatta gidip eşime abuk subuk sorula bile sordum senden esinlenerek :kedi: ama cidden ruyalar benide çok etkiler kıyamam bir an öncede hasretliğiniz biter inşallah tatlım ya
ayyy pamuğumm maşallah size tatlımyaaa Allah nazarlardan saklasın senide bebişlerimizide

saoalsın tatlım darısı başınaa hadi görücez artıkın yavaş yavaş çıkıyodur senin göbüştee :) sende sus jnazım bakıyım yeni görmüşsün annenleriiii yaa ama amaaaaaa

jnaz cım hoşgeldin bizim isimleride öğrenmişsin :)) ben seninkini biliyodum zaten :))) nasılsın

kıslar bu arada bişey itiraf edeyimmi
hepinizin adınıda unuttum ben:tomato::tomato:

bi tek alınyazımsının nırcan olduğu aklımda kalmış:)))

jnaz cım hoşgeldin bizim isimleride öğrenmişsin :)) ben seninkini biliyodum zaten :))) nasılsın
öğrendim tabiki şekercim hemde hiç uğraşmadan:)
benimkini nerden biliyodun bakimm:)
çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın keyfin nasıll
kıslar bu arada bişey itiraf edeyimmi
hepinizin adınıda unuttum ben:tomato::tomato:

bi tek alınyazımsının nırcan olduğu aklımda kalmış:)))

aaaa angell ben bile hatırlıyorum canımm:)

yemeğimi yedim geldim bende hemen
hızınıza yetişemedim geldiğimden beri okuyorum okuyana kadar yeni bi sayfa ekleniyo çok şükür yetiştim
kızlar hoşgeldinizzz
pamukçum Allah'ım nazarlardan saklasın, oy ne tatlı ya insanın hamile malası geliyo valla :kedi:
bizim için zamanı var tabi birascık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…