kızlarrr kızlarrrr
ben geldimmm:)
biraz geç kaldım ama mazur görün beni
dün akşam arkadaşlar geldiler mangalda mısır yaptık oyunlar oynadık renkli okey oynadık ve ben sonuncu oldum tabiki:)
sabahtan geç kalktım kursa uğradım sonra çarşıya çıktım hatta eve gelip başka eksikler olduğunu farkedince tekrar çıkmam gerekti
işte böylee
angel ım annesini özlemiş isterseniz benim yanımda hiç bahsetmeyin kızlaryaa kötü oluyorum valla:)
jnaz cım hoşgeldin canımmmmm
uyyyy şekercim dur dur yeme midene oturur taş gibi :)
burdayım eşkerciim tel konuşuyoduum nefes nefese kaldım yaa artık tel konuşmak bile benim için çok zorrrrr ufffff
canım teşekkür ederim amin darısı başınızaaa
uyy bidenem benim vvalla sen yiyemessin çok çıtırsın :) kaçamamki ben hemmm odadan odaya bile geçerken ufluyom pufluyom klozetin kapağını açıp kapamak bile sorun benim için yaaaaa
amin canım benimmmmm hadi bakalım bizde sizin göbüşlerinizi görcez dimiiii opuyorumnanaktan
aaa aa göremedinmi tatlımcım ama ama yaaa kocaman göbüşümüz sayfayı kapladııı
aaa aaaa angelım şşşş ayıp oluyo ama dimiii biz annemizi görmeyeli tam 2 ay oldu yaaaa kafamçokkarıştı
kızlarrr kızlarrrr
ben geldimmm:)
biraz geç kaldım ama mazur görün beni
dün akşam arkadaşlar geldiler mangalda mısır yaptık oyunlar oynadık renkli okey oynadık ve ben sonuncu oldum tabiki:)
sabahtan geç kalktım kursa uğradım sonra çarşıya çıktım hatta eve gelip başka eksikler olduğunu farkedince tekrar çıkmam gerekti
işte böylee
angel ım annesini özlemiş isterseniz benim yanımda hiç bahsetmeyin kızlaryaa kötü oluyorum valla:)
bende 2 aydır görmüyorum annemi, 2 ay dahada göremicem
ay canım çirkinlerimi göremedin demekalla alla neden göremedimki ben pamuk ? ay canım ben sana kıyamam ya yaz yazda hamilelik çekilmez dimi(( allah yarımcın olsun şekerim , bende geçen rüyammda konyadaydım :) özldim beee oraları
ayyy pamuğumm maşallah size tatlımyaaa Allah nazarlardan saklasın senide bebişlerimizide
hoşbuldum jazmincimm nasılsın bugün?Jnazcım hoşgeldin canım... a.s.
hoşgeldin jnazz
nasılsınız :ecrin_bebek:
önümüzdeki hafta gelicek galiba
bende çokk ösledim onuu(
öğrendim tabiki şekercim hemde hiç uğraşmadan:)jnaz cım hoşgeldin bizim isimleride öğrenmişsin :)) ben seninkini biliyodum zaten :))) nasılsın
kıslar bu arada bişey itiraf edeyimmi
hepinizin adınıda unuttum ben:tomato::tomato:
bi tek alınyazımsının nırcan olduğu aklımda kalmış:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?