hadi yaaa :))) bende çok etkilenirim eşimde dedi ahım tutmuş bak diye :))) resme bi daha bakacamda işler var bissürü, geçenlerde bi görmüştüm ama kocaman olmuştu göbiş :)ay canım çirkinlerimi göremedin demektatlım okumuştum ruyanı yaa bende etkilendim okuyunca hatta gidip eşime abuk subuk sorula bile sordum senden esinlenerek :kedi: ama cidden ruyalar benide çok etkiler kıyamam bir an öncede hasretliğiniz biter inşallah tatlım ya
saoalsın tatlım darısı başınaa hadi görücez artıkın yavaş yavaş çıkıyodur senin göbüştee :) sende sus jnazım bakıyım yeni görmüşsün annenleriiii yaa ama amaaaaaa
haftaya geliyo geçenlerde yazmıştı biz yokken, okumutumönümüzdeki hafta gelicek galiba
bende çokk ösledim onuu(
yemeğimi yedim geldim bende hemen
hızınıza yetişemedim geldiğimden beri okuyorum okuyana kadar yeni bi sayfa ekleniyo çok şükür yetiştim
kızlar hoşgeldinizzz
pamukçum Allah'ım nazarlardan saklasın, oy ne tatlı ya insanın hamile malası geliyo valla :kedi:
bizim için zamanı var tabi birascık
hoşbuldum bitanemm
hoşgeldin canım
keyfinin yerinde olmasına sevindim canımalkisalkisalkis
hamilelik sende unutkanlık başlattı cicim dikkat et
ben hep market listesi yaparım
mesela bittikçede yazar yapıştırırım dolaba
ay sonunda oo kocamannn bi liste olur delikafadulden
en çok sevdiğim şey market alışverişi canım
ay canım çirkinlerimi göremedin demektatlım okumuştum ruyanı yaa bende etkilendim okuyunca hatta gidip eşime abuk subuk sorula bile sordum senden esinlenerek :kedi: ama cidden ruyalar benide çok etkiler kıyamam bir an öncede hasretliğiniz biter inşallah tatlım ya
saoalsın tatlım darısı başınaa hadi görücez artıkın yavaş yavaş çıkıyodur senin göbüştee :) sende sus jnazım bakıyım yeni görmüşsün annenleriiii yaa ama amaaaaaa
evett evett gelsin bir an önce öyle belli oluyorki yokluğu
dirimde haftaya gelir inşallah alışmıştım onada
hoşbuldum jazmincimm nasılsın bugün?
hoşbuldum canımm çok şükür iyiyiz :CüvCüv:
sen nasılsın canım?
kıslar bu arada bişey itiraf edeyimmi
hepinizin adınıda unuttum ben:tomato::tomato:
bi tek alınyazımsının nırcan olduğu aklımda kalmış:)))
evet şekercim hoş benimkide tahmin edilmeyecek gibi değil dimii:)jnaz tahmin etmiştim adını:) isimlerimiz bayağı bi yakın birbirine:)
afiyet olsun tatlımyemeğimi yedim geldim bende hemen
hızınıza yetişemedim geldiğimden beri okuyorum okuyana kadar yeni bi sayfa ekleniyo çok şükür yetiştim
kızlar hoşgeldinizzz
pamukçum Allah'ım nazarlardan saklasın, oy ne tatlı ya insanın hamile malası geliyo valla :kedi:
aa aaa isimleri ben görmemişiiim ama sanırım en kolay siim benimkidir ayşeee zemuszemus
şanslıyım ozaman ama oda şarkısı varya ondan kalmıştır :)))kıslar bu arada bişey itiraf edeyimmi
hepinizin adınıda unuttum ben:tomato::tomato:
bi tek alınyazımsının nırcan olduğu aklımda kalmış:)))
bencedeee gelsinlerrrr özledik balla çakırda görünmüyoevett evett gelsin bir an önce öyle belli oluyorki yokluğu
dirimde haftaya gelir inşallah alışmıştım onada
bi kez burda demişsin birisine kızmışsın adımı kullandı diye, ama bu topikten değildi sanırım kızdığın kişi :) ordan biliyorum yani :))) ama bende jalenaz diye tahmin etmiştim :)öğrendim tabiki şekercim hemde hiç uğraşmadan:)
benimkini nerden biliyodun bakimm:)
çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın keyfin nasıll
aaaa angell ben bile hatırlıyorum canımm:)
afiyet olsun canım hadi isim bulmaca oynadık dünde şimdi ipucu sırası sende, baş harfin N onu biliyorum ben :)))yemeğimi yedim geldim bende hemen
kızlar hoşgeldinizzz
aaasseeee konyada çok koyuyolar dimi :))) bende severim aaaseeee yiiaa aaa isimleri ben görmemişiiim ama sanırım en kolay siim benimkidir ayşeee zemuszemus
jnaz tahmin etmiştim adını:) isimlerimiz bayağı bi yakın birbirine:)
çok şükür iyiyim bitanemm hatta üzerimde bi halsizlik vardı ama yanınıza gelince geçti:):)))
bencede
dirim 2 hafta sonra gelicek canım
kocişini askere yollayıp gelicek yanımıza(
sen nasılsın canımın içi
İyiyim tatlım...Sağol sadece biraz uykum var....
hımm uyuyamadın mı yoksa canım bide havalardan da olabilir tabi
:
evet tatlım çakır ıda merak ettim bendeşanslıyım ozaman ama oda şarkısı varya ondan kalmıştır :)))
bencedeee gelsinlerrrr özledik balla çakırda görünmüyo
bi kez burda demişsin birisine kızmışsın adımı kullandı diye, ama bu topikten değildi sanırım kızdığın kişi :) ordan biliyorum yani :))) ama bende jalenaz diye tahmin etmiştim :)
evet tatlım çakır ıda merak ettim bende
ama isim konusunda bi yanlışın var galiba şekercim çünkü ben öyle bi konu hatırlamıyorum:)
naz ismi de yiğenimin
poka bende sıkıntıdan sinirlenmeye başlıyorum oofff ruhum daraldı yaaaa
öğrendim tabiki şekercim hemde hiç uğraşmadan:)
benimkini nerden biliyodun bakimm:)
çok şükür iyiyim tatlım sen nasılsın keyfin nasıll
aaaa angell ben bile hatırlıyorum canımm:)
aa aaa isimleri ben görmemişiiim ama sanırım en kolay siim benimkidir ayşeee zemuszemus
hadi yaaa :))) bende çok etkilenirim eşimde dedi ahım tutmuş bak diye :))) resme bi daha bakacamda işler var bissürü, geçenlerde bi görmüştüm ama kocaman olmuştu göbiş :)
haftaya geliyo geçenlerde yazmıştı biz yokken, okumutum
hoşbuldum bitanemm
sorma felaket bi unutkanlık var hemde
bide mesela bişey anlatıyorum yada birinden bahsediyorum diyelim ismi aklıma gelene kadar bin takla atıyorum nerdeyse:)
valla pamukçum benimki gazdan galiba felaket şişkinlik var ve pantolonlarım rahatsız ediyor onun dışında bi sıkıntı yok zaten daha çok küçük biliyosun
tamamm anne konusuna da girmiyim en iyisi:gitme:
İyiyim tatlım...Sağol sadece biraz uykum var....
Benimkini de mi unuttunlmaz::1shok:
Site de bir ağırlık mı var ya....:umursamaz:
öylede olabilir :)) ama isim kurgum tutmuş desene, bide merak ettim yeğenin çok nazlı mı ???
bana bi saysana gülyüzlüm:))
yerimseniben
sen öle isimden bahsedince rahmetlik ananem geldi aklıma
ananem benim ismimi söyleyinceye kadar bütün torunlarının ismini sayardı
yanında en son kim varsa hep onun adını söylerdi herkese
canım ananem nur içinde yatsın
ayy bende severim zeynep ismini tatlım hatta başka bir yiğenimin adı zeynep feyza ve öyle yakışıyorki ismi çok aklı başında ve masumkızlar herkes bir ZEYNEP merakıdır gidiyo , sizinde özel bi ilginiz varmı bu isme karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?