valla öyle olmuş :)) ya benim kardeşimin adıda nazlı ve kendide çok nazlıda ondan sordum, ben nazlı naz eda gibi isimleri tavsiye etmiyoum çok güzel ama karakterlerine yansıyınca çekilmez olabiliyolar sanki :bbo:dimi canım :)
yiğenimin adı hilal naz tatlım ve ben koymuştum hemde acaip şekilde nazlı ve doyumsuz malesefff bi de akrep burcu :)
nette bi gidip bi geliyo bende kızlaryaa
kızlar burasıda çok sıcak patlamak üzereyim ya
sırtım yanıyo oturduğum yerde bide siz daralıyorum falan deyince bende hepten bunaldım
çok şükür benim evim serinde gelince rahatladım canım çarşıda pişmiştim resmen:)kızlar burasıda çok sıcak patlamak üzereyim ya
sırtım yanıyo oturduğum yerde bide siz daralıyorum falan deyince bende hepten bunaldım
alınyazım aynen yaa daralıyorum resmen içim sıkıldııııııııııııı
hay allahım hayır etsinnnn :Saruboceq:
valla öyle olmuş :)) ya benim kardeşimin adıda nazlı ve kendide çok nazlıda ondan sordum, ben nazlı naz eda gibi isimleri tavsiye etmiyoum çok güzel ama karakterlerine yansıyınca çekilmez olabiliyolar sanki :bbo:
ismin içinipucu vermicen mi:kedi:
veririm tabi tahminler varmı :sinifsinif:valla öyle olmuş :)) ya benim kardeşimin adıda nazlı ve kendide çok nazlıda ondan sordum, ben nazlı naz eda gibi isimleri tavsiye etmiyoum çok güzel ama karakterlerine yansıyınca çekilmez olabiliyolar sanki :bbo:
ismin içinipucu vermicen mi:kedi:
hemen editledim hayatımEditleyin mesajları :roflol:
Bizim kocişler yakalarsa yandık alınyazımsınkaydirigubbakcemile
dzcel senin adın ne :)
çok şükür iyiyim bitanemm hatta üzerimde bi halsizlik vardı ama yanınıza gelince geçti:)
evet tatlım çakır ıda merak ettim bende
ama isim konusunda bi yanlışın var galiba şekercim çünkü ben öyle bi konu hatırlamıyorum:)
naz ismi de yiğenimin
adıyla yaşasın inş bazılarına gerçekten çok yakışıyohemen balımm :)
ayy bende severim zeynep ismini tatlım hatta başka bir yiğenimin adı zeynep feyza ve öyle yakışıyorki ismi çok aklı başında ve masum
bende pek anlaşamam ve çok fazla zeynep ismi var,ismididikli yazsanıza google azeynep ismini ben çocukluğumdan bri çok severim, kızım olursa adını zeynep koyucam derdim hep... ama son senelerde vazgeçtim..şöyle bi gözümün önünden geçirdim zeynepleri... anlaşabildiğim zeynep çok az :) çoğu zeynep tanıdığımdan pek hoşlanmam, vazgeçtim o yüzden
Editleyin mesajları :roflol:
Bizim kocişler yakalarsa yandık alınyazımsınkaydirigubbakcemile
hemen editledim hayatım
çok şükür benim kociş çok anlayışlı bu konuda
hatta geçenlerde konuştukta eğer ortak bi noktada buluşursanız götürürüm seni dedi:)
bende merak ettim şimdi?
bi tutmadı yahunalan :) nazan:) nilay :) nermin:) neriman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?