Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

zeynep ismini ben çocukluğumdan bri çok severim, kızım olursa adını zeynep koyucam derdim hep... ama son senelerde vazgeçtim..şöyle bi gözümün önünden geçirdim zeynepleri... anlaşabildiğim zeynep çok az :) çoğu zeynep tanıdığımdan pek hoşlanmam, vazgeçtim o yüzden

dimi canım :)
yiğenimin adı hilal naz tatlım ve ben koymuştum hemde acaip şekilde nazlı ve doyumsuz malesefff bi de akrep burcu :)

nette bi gidip bi geliyo bende kızlaryaa
valla öyle olmuş :)) ya benim kardeşimin adıda nazlı ve kendide çok nazlıda ondan sordum, ben nazlı naz eda gibi isimleri tavsiye etmiyoum çok güzel ama karakterlerine yansıyınca çekilmez olabiliyolar sanki :bbo:
kızlar burasıda çok sıcak patlamak üzereyim ya
sırtım yanıyo oturduğum yerde bide siz daralıyorum falan deyince bende hepten bunaldım

ismin içinipucu vermicen mi:kedi:

kızlar burasıda çok sıcak patlamak üzereyim ya
sırtım yanıyo oturduğum yerde bide siz daralıyorum falan deyince bende hepten bunaldım
çok şükür benim evim serinde gelince rahatladım canım çarşıda pişmiştim resmen:)

alınyazım aynen yaa daralıyorum resmen içim sıkıldııııııııııııı
hay allahım hayır etsinnnn :Saruboceq:

hayrolsun canımcım

Editleyin mesajları :roflol:

Bizim kocişler yakalarsa yandık alınyazımsınkaydirigubbakcemile

aynen tatlım katılıyorum sana isim karaktere yansıyo resmen
bu arada dirimin adını unuttum sanki ben bi hatırlatırmısınız bana :)

veririm tabi tahminler varmı :sinifsinif:
varsa alıyım yani baş harfi N
ama popüler bi isim deil zemuszemus
ay hakkaten he editleyelim sonradan msjları

hemen editledim hayatım
çok şükür benim kociş çok anlayışlı bu konuda
hatta geçenlerde konuştukta eğer ortak bi noktada buluşursanız götürürüm seni dedi:)
dzcel senin adın ne :)

bende merak ettim şimdi?

kızlar zeynep ismini bende çok beğeniyorum ve kızıma koymak istiyordum
ama asla koymam
kayınvalidemin ismi

yok jnazım doğru bende hatırlıyorum başka bi topikte adına jale demişler sinirlenmiştin hatta bende dedim boşver sinirlenme falan diye:))))

hemen balımm :)
ayy bende severim zeynep ismini tatlım hatta başka bir yiğenimin adı zeynep feyza ve öyle yakışıyorki ismi çok aklı başında ve masum
adıyla yaşasın inş bazılarına gerçekten çok yakışıyo
bende pek anlaşamam ve çok fazla zeynep ismi var,ismididikli yazsanıza google a

yandık jazmin valla kesin kıracaklar bacaklarımızı, ben adımı söyledim kardeşimin adını söyuledim ikiz oldukalrını zaten dedim eee bide memlekti yazdım kesin benim buuu

hemen editledim hayatım
çok şükür benim kociş çok anlayışlı bu konuda
hatta geçenlerde konuştukta eğer ortak bi noktada buluşursanız götürürüm seni dedi:)

bende merak ettim şimdi?

Ne güzel cnım valla ya...Benimki duysa ayaklarımı kırar:roflol:

yandık jazmin valla kesin kıracaklar bacaklarımızı, ben adımı söyledim kardeşimin adını söyuledim ikiz oldukalrını zaten dedim eee bide memlekti yazdım kesin benim buuu[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3

:roflol:

Ben de neler neler anlattım-tatlicadiarzu-

Kocacım okuyorsan o ben değilim:kedi: :roflol:

Memnun oldum dzclicim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…