- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ciddimisin tatlımyok jnazım doğru bende hatırlıyorum başka bi topikte adına jale demişler sinirlenmiştin hatta bende dedim boşver sinirlenme falan diye:))))
Ne güzel cnım valla ya...Benimki duysa ayaklarımı kırar:roflol:
bi tutmadı yahu
fazla kasmaya gerek yok hiç beceremem zati hemencecik söylerim
adım Nevin kızlar
ay sonradan editlemem lazım bunu kaydirigubbakcemile3
bende memnun oldum canım :))menmun oldum nevincim :)
dirimin adı dirimmiş :) ben sormuştum :)aynen tatlım katılıyorum sana isim karaktere yansıyo resmen
bu arada dirimin adını unuttum sanki ben bi hatırlatırmısınız bana :)
anlaştık tahmin edemeden söylemişsinn ammaaaa:gitme:veririm tabi tahminler varmı :sinifsinif:
varsa alıyım yani baş harfi N
ama popüler bi isim deil zemuszemus
ay hakkaten he editleyelim sonradan msjları
ne güzel yaa bide jazmin dirim bide benimki görüştürmeyi geç girmeye müsade etseler ama ilmiyolarki aktif çalışıyoruz biz, tanıştık bile yaniii zemuszemushemen editledim hayatım
çok şükür benim kociş çok anlayışlı bu konuda
hatta geçenlerde konuştukta eğer ortak bi noktada buluşursanız götürürüm seni dedi:)
bende merak ettim şimdi?
kesin koymazsın ozaman zeynepler biraz baskın karakter sankikızlar zeynep ismini bende çok beğeniyorum ve kızıma koymak istiyordum
ama asla koymam
kayınvalidemin ismi
al benden de o kadar delikafadulden :mymeka:Ne güzel cnım valla ya...Benimki duysa ayaklarımı kırar:roflol:
memnun oldum nevin gamyoncuiremsubi tutmadı yahu
fazla kasmaya gerek yok hiç beceremem zati hemencecik söylerim
adım Nevin kızlar
ay sonradan editlemem lazım bunu kaydirigubbakcemile3
ne güzel yaa bide jazmin dirim bide benimki görüştürmeyi geç girmeye müsade etseler ama ilmiyolarki aktif çalışıyoruz biz, tanıştık bile yaniii zemuszemus
al benden de o kadar delikafadulden :mymeka:
:roflol:
Ben de neler neler anlattım-tatlicadiarzu-
Kocacım okuyorsan o ben değilim:kedi: :roflol:
Memnun oldum dzclicim:)
valla sende okuyosan kocacım bende be değilim tamamiyle tesadüf durumarımız aynı olan bi arkadaş galiba burada takılan nurcan :)))
jazmin yani bi tek koçişlerin adını demediğimiz kaldı yani bizde az değiliz :bbo:
ay ben editledimde sizin msjlarda çıkıyo kaydirigubbakcemile3
bittik biz kaydirigubbakcemile3
dirimin adı dirimmiş :) ben sormuştum :)
anlaştık tahmin edemeden söylemişsinn ammaaaa:gitme:
ne güzel yaa bide jazmin dirim bide benimki görüştürmeyi geç girmeye müsade etseler ama ilmiyolarki aktif çalışıyoruz biz, tanıştık bile yaniii zemuszemus
kesin koymazsın ozaman zeynepler biraz baskın karakter sanki
al benden de o kadar delikafadulden :mymeka:
memnun oldum nevin gamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile3delikafadulden Aslında ben evli değilim der(miş)im-tatlicadiarzu-
dimi nişanlı değilmiydin sen sanki 1 ay önce nişanlandık demiştin kaydirigubbakcemile3delikafadulden Aslında ben evli değilim der(miş)im-tatlicadiarzu-
Ay albümüm aklıma geldi sileyim barikaydirigubbakcemile
Ay albümüm aklıma geldi sileyim barikaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3
"aslında burası tamamen bir hayal ürünü, olaydaki kişilerin gerçek olaylar ve gerçek kişilerle bi ilgisi yoktur" kaydirigubbakcemile3
dimi nişanlı değilmiydin sen sanki 1 ay önce nişanlandık demiştin kaydirigubbakcemile3
sil sil çabuk :sinifsinif:
ama ben görmedimkii albümünüü
kaydirigubbakcemile3
"aslında burası tamamen bir hayal ürünü, olaydaki kişilerin gerçek olaylar ve gerçek kişilerle bi ilgisi yoktur" kaydirigubbakcemile3
valla biraz zor olcak hakkaten hele bizdeki koçişlerleee :)) ben şimdi sizden bahsediyorum araada, onlar kim diyo bende diyorum otobüste tanıştım arkadaşın arkadşıydı ttesadüf görüştük falan, yalancı oldum valla :)) bu rada ben pazartesi sakaryadayım galiba görevli gelcez ordanda istanbul :)hımm güzel miş cidden ismi:)
eğer görümcem ankaradan dönmeseydim bi şekilde ayarlardım bende şekercim ama eşim desede biraz zor olacak galiba herkese ortak nokta bulmak bide sizde bu kocişler varken imkansızzzz :)
kesinlikle hayall ürünüdrü made in turkey , ama dzcel ben bittim öldüm :jeyyar: sende jazmin ben ve dirim gibi yasaklılardanmısın koçiş tarafındankaydirigubbakcemile3
jazmincim görebilmem için arkadaşlık teklif ettim tatlım
yok yok gerçek valla gerçeeek koca göbeem var beniiim sırnaşık şey bu kzıların hepside çıtır bi lokmalık ama isimlerini untutum tühh yaa unutmasam şantaj yapardım onlara bebeklerime cickler alırdım aldığım harçlarlada sırnaşık şey
valla biraz zor olcak hakkaten hele bizdeki koçişlerleee :)) ben şimdi sizden bahsediyorum araada, onlar kim diyo bende diyorum otobüste tanıştım arkadaşın arkadşıydı ttesadüf görüştük falan, yalancı oldum valla :)) bu rada ben pazartesi sakaryadayım galiba görevli gelcez ordanda istanbul :)
işte bi ipucu daha:gitme:
kocacım itiraf ediyorum bu benim benneyaptımki vur beni vereliniortak senağlama
kesinlikle hayall ürünüdrü made in turkey , ama dzcel ben bittim öldüm :jeyyar: sende jazmin ben ve dirim gibi yasaklılardanmısın koçiş tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?