Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

angel elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede olabiliyor tatlım zaten bu yüzden hep grip oluyorum

estağfurullah tatlım ne demek burda tecrübeli olan jazmincim :))) biz kulaktan dolma blgilerle konuşuyoruz :) yani ben :))
o zamna sende sıkıntı yo hadi gözünaydın diyellim :)))
tamam ama azcık dertleşsinler çok değil senin kocişine ihtayiacın var
izin al git eve al kocişini hain kaynananın elinden kapat eve pazar günü çıkınsositosositokaydirigubbakcemile3

ne kadar hainim dimi:lepi:
di mi :)) bencede sonrası hep benim koçişim, şimdilik onun oğlu olsun :)))

Aynıyız o zmn şekerimkaydirigubbakcemile5
oohhh el bebek gelinler :)) bizimkiler 2 tane, 3-5 seneye kaadr pabucum damda yani :)) aman bz koçişle mutlu olalım gerisi tın :)))
haklısın alınyazım ne yapalım allahtan gelen bişey allah nasibiyle yollar bebişi :1hug:

aynen öyle canım , allah gönlünce versin

kızlar ben izin aldım buarada :)) öğleden sonra yokum :))) yupppiiiii :lepi: :lepi: :lepi:

bikez bende gecikmiştimm tam 5 gün, göğüsler şişti, kasıklar ağrıyo, mide bulantısı, halsizlik, duygusallık :)) adet sancısıda hissetmiyorum koçiş korktu tabi ama hemde istiyo :)) ertesi gün hastalandım galiba benimki psikolojik ti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım siz mutlu olun daaaa...Gerisi boş...Belki bakarsın iyi anlaşırsınızkaydirigubbakcemile5

İzin almana sevindim canım....Kocişiinle bol mutlu huzurlu ve aşk dolu hafta sonlarıopuyorumnanaktan

alınyazım sende teşhisi koydun hemen:) bunlar aynı zamanda adet belirtisi zaten...
ya bende varsa tam bi mucize olur zaten heralde.. geçen adetimden bu yana sadece 1 kere beraber olduk, onda da korunmadı.. 1 kerede tuttuysa, pes yani bizeee

Tutar canım sen merak etme.O kadar çok var ki o yaramazlardan,bulur bir tanesi yolunu

saolun kızlar.inş hallolcak bugün.kaç gündür ne çektiğimi bir ben bir ALLAH bilir

angel elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede olabiliyor tatlım zaten bu yüzden hep grip oluyorum

anladım canımcım

evet biz el bebek gül bebek geliniz:kedi:

ohh izinide aldın süpper hadi git kurtar kocişini kaynanın elindenzemuszemus

herkese günaydın.bugün öğlen dişim çekilcek kızlar.dua edin çok acımasın
canım hoşgeldin bende diyodum sabah kendi kendime birsam naptıki acep ((
Canım siz mutlu olun daaaa...Gerisi boş...Belki bakarsın iyi anlaşırsınızkaydirigubbakcemile5

İzin almana sevindim canım....Kocişiinle bol mutlu huzurlu ve aşk dolu hafta sonlarıopuyorumnanaktan
bencede önemli olan o ya :)) inş ii anlaşırız müstakbel elticimle :)))
koyarım hemen :))) adet belirtileriyle daha yakın dye dedim kız :)) valla tutarsa maşallah size diycem bende :))) bizde kendi kendimize takılırz arada eşimle, bu kadar az görüşmeye biyerlere kaçar giderse diye :)) ama hayırlısı be tatlım, belki bebiş gelirse geldiği vakit onla beraber mutlulukta gelir yani istediğin konuda :Saruboceq:
üç gündür zaten popoma iğne yiyorum antibiyotik iğne:)
ay canım kııyamam ben saana ya inş çabucak çekerlerde sende kurtulursun, kızz bu ağrılarlada kilo vermişsindir sen şimdi :)

anladım canımcım

evet biz el bebek gül bebek geliniz:kedi:

ohh izinide aldın süpper hadi git kurtar kocişini kaynanın elindenzemuszemus
el bebek gelinler sizi gidi sizi :)) neyse bende sülalenin ilk erkek torundan gelinlik önceliğim var :))) diğerleri bizden çabuk evlendi ama :))

hemen kurtarcam angelim koçişimi, özletmeyim daha çok kendimi dimi :)))

ben kayınvalidemin son geliniyim 1 tek eltim var oda fesat zaten

hadi yaa (( sen duyma bile onu boşver yani tek sende değil galiba genelde eltilerden yana hep dertli insanlar eltilerinden, bakalım bizimki nasıl olcak? benim kayınbraderim beni çok severdi idolüydüm 2 -3 ay öncesine kadar :)) şimdide pek hoşlanmadığı hareetler bende mevcut içten içe sinirde oluyo ya bakalım onunki nasıl olcak ??

kızlar benim bi tane eltim var. kayınvalidenim içine düşücek sanki. acaip kankalar. annesine gitmez.
ona gider. her allahın günü orada. yada kayınvalidem orada. birlikte gezerler mutlu mesut:)
şok oluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…