estağfurullah tatlım ne demek burda tecrübeli olan jazmincim :))) biz kulaktan dolma blgilerle konuşuyoruz :) yani ben :))alınyazımsın teşekkür ederim cnm benim bugün hiç içmedim zaten korkuyorum zaten ya hamileysem zarar olur diye ama yarın yapacağım tatlım testi allah razı olsun bilgilendirdiğin ve yardımcı olduğun için:1hug:
o zamna sende sıkıntı yo hadi gözünaydın diyellim :)))ben ne olur ne olmaz diye ilaç içmemeye çalışıyorum, sık idrara çıkıyorum ama çok su içmeme bağlıyorum ben, havalar çok sıcak ya:) göğüsler zaten felaket durumda, adet olacağımda da böyle olur benim.. bir iki gün daha olmazsam benim memişler patlıcak galiba
di mi :)) bencede sonrası hep benim koçişim, şimdilik onun oğlu olsun :)))tamam ama azcık dertleşsinler çok değil senin kocişine ihtayiacın var
izin al git eve al kocişini hain kaynananın elinden kapat eve pazar günü çıkınsositosositokaydirigubbakcemile3
ne kadar hainim dimi:lepi:
oohhh el bebek gelinler :)) bizimkiler 2 tane, 3-5 seneye kaadr pabucum damda yani :)) aman bz koçişle mutlu olalım gerisi tın :)))Aynıyız o zmn şekerimkaydirigubbakcemile5
haklısın alınyazım ne yapalım allahtan gelen bişey allah nasibiyle yollar bebişi :1hug:
estağfurullah tatlım ne demek burda tecrübeli olan jazmincim :))) biz kulaktan dolma blgilerle konuşuyoruz :) yani ben :))
o zamna sende sıkıntı yo hadi gözünaydın diyellim :)))
di mi :)) bencede sonrası hep benim koçişim, şimdilik onun oğlu olsun :)))
oohhh el bebek gelinler :)) bizimkiler 2 tane, 3-5 seneye kaadr pabucum damda yani :)) aman bz koçişle mutlu olalım gerisi tın :)))
aynen öyle canım , allah gönlünce versin
kızlar ben izin aldım buarada :)) öğleden sonra yokum :))) yupppiiiii :lepi: :lepi: :lepi:
bikez bende gecikmiştimm tam 5 gün, göğüsler şişti, kasıklar ağrıyo, mide bulantısı, halsizlik, duygusallık :)) adet sancısıda hissetmiyorum koçiş korktu tabi ama hemde istiyo :)) ertesi gün hastalandım galiba benimki psikolojik ti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın.bugün öğlen dişim çekilcek kızlar.dua edin çok acımasın
alınyazım sende teşhisi koydun hemen:) bunlar aynı zamanda adet belirtisi zaten...
ya bende varsa tam bi mucize olur zaten heralde.. geçen adetimden bu yana sadece 1 kere beraber olduk, onda da korunmadı.. 1 kerede tuttuysa, pes yani bizeee
üç gündür zaten popoma iğne yiyorum antibiyotik iğne:)
angel elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede olabiliyor tatlım zaten bu yüzden hep grip oluyorum
estağfurullah tatlım ne demek burda tecrübeli olan jazmincim :))) biz kulaktan dolma blgilerle konuşuyoruz :) yani ben :))
o zamna sende sıkıntı yo hadi gözünaydın diyellim :)))
di mi :)) bencede sonrası hep benim koçişim, şimdilik onun oğlu olsun :)))
oohhh el bebek gelinler :)) bizimkiler 2 tane, 3-5 seneye kaadr pabucum damda yani :)) aman bz koçişle mutlu olalım gerisi tın :)))
aynen öyle canım , allah gönlünce versin
kızlar ben izin aldım buarada :)) öğleden sonra yokum :))) yupppiiiii :lepi: :lepi: :lepi:
bikez bende gecikmiştimm tam 5 gün, göğüsler şişti, kasıklar ağrıyo, mide bulantısı, halsizlik, duygusallık :)) adet sancısıda hissetmiyorum koçiş korktu tabi ama hemde istiyo :)) ertesi gün hastalandım galiba benimki psikolojik ti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin bende diyodum sabah kendi kendime birsam naptıki acepherkese günaydın.bugün öğlen dişim çekilcek kızlar.dua edin çok acımasın
bencede önemli olan o ya :)) inş ii anlaşırız müstakbel elticimle :)))Canım siz mutlu olun daaaa...Gerisi boş...Belki bakarsın iyi anlaşırsınızkaydirigubbakcemile5
İzin almana sevindim canım....Kocişiinle bol mutlu huzurlu ve aşk dolu hafta sonlarıopuyorumnanaktan
koyarım hemen :))) adet belirtileriyle daha yakın dye dedim kız :)) valla tutarsa maşallah size diycem bende :))) bizde kendi kendimize takılırz arada eşimle, bu kadar az görüşmeye biyerlere kaçar giderse diye :)) ama hayırlısı be tatlım, belki bebiş gelirse geldiği vakit onla beraber mutlulukta gelir yani istediğin konuda :Saruboceq:alınyazım sende teşhisi koydun hemen:) bunlar aynı zamanda adet belirtisi zaten...
ya bende varsa tam bi mucize olur zaten heralde.. geçen adetimden bu yana sadece 1 kere beraber olduk, onda da korunmadı.. 1 kerede tuttuysa, pes yani bizeee
ay canım kııyamam ben saana ya inş çabucak çekerlerde sende kurtulursun, kızz bu ağrılarlada kilo vermişsindir sen şimdiüç gündür zaten popoma iğne yiyorum antibiyotik iğne:)
ben kayınvalidemin son geliniyim 1 tek eltim var oda fesat zaten
el bebek gelinler sizi gidi sizi :)) neyse bende sülalenin ilk erkek torundan gelinlik önceliğim var :))) diğerleri bizden çabuk evlendi ama :))anladım canımcım
evet biz el bebek gül bebek geliniz:kedi:
ohh izinide aldın süpper hadi git kurtar kocişini kaynanın elindenzemuszemus
ben kayınvalidemin son geliniyim 1 tek eltim var oda fesat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?