Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

walla kızlar kırk yıllık tanışıyor gibiyiz yaa ne güzel iyi varsınz.
:lepi: :lepi: :lepi:
kıs dur kociş kafamı kırar dalga geçiyo bütün isimlerle zaten sen biraz daha düşün hadi şekerciim
bencede yani kırmasın kafanı :)) ben az daha bakim bari :)) hem kendimede fikir edinirim daha çok var ama ikna etme sürecinide katarsak zamanlama iyi olur :)) bak eymen var çok koyuyolar galiba bu ara, hayırlı ve uğurlu anlamında imiş ...
olsun canınm hayırla gelsinde erken olsun :))

canım geçmiş olsun ya :gitme:

canım cok gecmiş olsun. allah bi daha yaşatmasın. kazanın büyüğüde olsa küçüğüde
insan etkileniı yani

alınyazım iyi olmaya çalışıyorum cnm aslında akşam kaza yaptık onun etkisindeyim hala

geçmiş olsun canım.

boşanıyorlarmı :1shok: nedenki? anlatmışsındır belki ama yoktum ya ben ondan soruyom:kedi:

pamukkk, düğünden sonra 5 kg almışım o kdar çok dikkat etmeme rağmen.
şimdi rejime başladım. hiç göbeğim yokken kocaman oldu.
bebiş olsunda kilo alayım böyle daha boş boş şişmek daha kötü.
hem sende iki bebiş var. onlarla uğraşırken rejimsiz zayıflarsın bence.
neden iki isim olucak. zor olmayacakmı?
birine sen birine eşin isim versin.

Kızlar ev işlerim var biraz halledip gelicem tamam özleyin beni canlarım bende sizi özlicem :)

khhiwa merhaba babam annemi aldattı hemde teyzemle öz teyzemle annem yakaladı bunları kapıda ama her ikiside inkar ettiler yok öyle birşey diye annem yine sabırlı davrandı ama babam vazgeçmedi teyzemden teyzemde evli ve iki çocuğu var annem boşanmamak için gayret gösteriyor ama babam anneme soğuk davranıyor konuşmuyor annemle sen bizim adımızı çıkardın kardeşinle diye bu arada teyzemin kocasının haberi yok bu olanlardan annem yuvası dağılmasın diye sesini çıkarmadı konuyu kapatmaya çalıştı ama olmadı bunlar saman altından su yürütür gibi devam ettiler babam emekli oldu ve şimdi başka bir işte çalışıyor yani çift maaş alıyor.babamı para azdırdı açıkcası emekli olduktan sonra dişlendi durdukları ev annemin üzerinde ve annem emekli benim babam şimdi emekliliğine güveniyor işte böyle çok çaresizim çokkkk

kızlar geçen aksam yemek yerken eşimle konuşurken işte çocuklardan bebeklerden falan bana bi anda " korunuyoruz ama şöyle kazayla olsada bi tane bebiğimiz olsa, herkesin çocuğu elinde geziyo,oynuyo" demesi vardı görecektiniz :kedi:
bi anda bi tebessüm ettim şaşırdım :1shok: çünkü daha çok yeniyiz, sonra nebileyim hep ikimiz de aynı karardaydık 1-2 sene düşünmüyoruz normalde ama öyle istekli söyledi ki anlatamam bi garip oldum
Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda

annenin emekli maaşıda varsa, evide varsa, babanı çekmesine gerek yok bence.. kusura bakma biraz ağır gelebilir ama, annen babanı gördüğü sürece mutlu olamazki, sürekli aklına gelir, hazmedilecek bişey değil bu..

benim eşimde 3 sene istemem diyodu evlenmeden önce ( o öyle diyince ben hiç fikir beyan etmedim zaten ) istemeyen bi adamı zorla baba yapacak değilim dimi, evliliğin 3. ayında 2 seneye düştü. şimdi 6 aylık evliyiz, aman boşver olursa olur diyo:) pek te dikkat ettiği yok zaten, olursa adı kaza olacak güya:)
evlendikten sonra değiiyo erkeklerin fikri

ah be tatlım kilo konusu benimde aynen öyle oldu evlenir evlenmez aldım 2 ayda nerdeyse 8 kg yaa.. zaten sonrada hemen bebişler geldi aldım başımı gidiyom yaani.. ne kadar dikkat etsend eşimdi gitmez o kiloalr en iyisi sende hamiş ol sonra toptan birlikte veririz o kiloları :) iki isimi bende istemiyorum canım ama babaları sitiyo bende aynen senin gibi diyorum birinis en koy birini ama cıks diyoo ben dandik siimler koyarmışım ufffff

alınyazım oy oyyy evet ya sen araştır araştır benimde işime yarar :) az önce arkadaşımda söyledi eymeni oda hamiş onun eşide diyomuş eymen ne o öyle büyüdüğünde düşün kız gibi duruyor diye :) bu adamlara isim beğendirtemiyoruz yaaa

iki bebek taşıyosun kolay değil ki.. deridn kilo olsun veririsin boşver..

ohh canım süper moral bu saol :)

ohhh pamuğum afiyetler olsunnn:) banada haber edersin nası oldu diye bende ona göre artık öle yaparım:)

tamam pokacım yaparım bu hafta tekrar nasıl olsa son yapışlarım olcak gibi :) öncelikle yarın şöyle mantarlı karışık bi pizza yapıyımda :)

ay canım benim ya hayırlısı inşallah olurmu olur erkeni geci yok ksımet meselesi tatlım

canım ya çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun anneninde seninde.. babanada allahım akıl fikir versin

poka ve simiramis kardeşim var 14 yaşında annem kardeşim yüzünden ve benim yüzümden boşanmak istemiyor cnm ben yeni evliyim daha biliyorsunuz 1 aylık bile değilim benim başıma kakılır diye korkuyor ve yuvasını dağıtmak istemiyor 23 yıllık yuva kolay değil tabi ama artık oda istiyor boşanmayı çünkü psikolojisi bozuldu iyice ama babamın umrunda değil

ya hepsinin içinde bi babalık sevinci var benimde eşim bana derdi 3. yıl doğsun diye ama şimdi diyoki keşke beraber olsaydıkta sende bu aralar hamile kalsaydın :) aynen eşinin kurduğu cümleyi benimkide kurdu, düşünüyorum ama fenada olmazdı hani, gelsin 1 sene sonra hamile kalayım diyorum ısrarda ediyorum ama onuda kırmak istemiyorum kendimde hevesleniyorum ama ömründe sadece 1-2 yıl 2 kişi olacak rahatça istediğini yapacaksın ama sonrasında hep berabersiniz, bu ayrım çok zor yaa
benim eşimde şöle kaza ile olsa fenada olmaz hani diyo :))))
hepsi aynı demekkii :))

bencede, evlendikten sonra babalık içgüdüsü ağır basıyo anlaşılan :))

kızlar benim evlendiğim gün hamile kalan kadınların doğumu bugün :))) yaşlanmışız beeee

allam yaa bu kocalar bizi çatlatacak sinirden benimkide bu konuda çok uyuz, yok pamuğum yok bunlarda bu düşüğnce olduktan sonra hiçb isimi beğenmezler, ama bizde çazgırlık yapcaz napalım kendileri kaşınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…