Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

valla bu bebek meselesinde karar vermek çok zor gerçekten.. bi yandna istiyorum, çünkü yaş gidiyo, olup olmıcana garantimiz de yok sonuçta, allah korusunda olmazsa tedavi süreci filan bir sürü zaman gidecek, benim eşim 35 yaşında bide, yaşlı bi baba olacak zaten...
bi yandan da böyle rahat geliyo, çocuk sorumluluğunu taşıyamazmışım gibi geliyo, fikri bile ağır geliyo.. bilemedim valla..

mutlu kız: annenin durumu çoook zor, allah yardım etsin .. ama böyle psikolojiyle size de faydalı olamazki zaten..

alınyazım kader ksımet sen plan yapadur kısmetinde varsa bi anda oluverir belki eşin bu gelişinde filan yani :) ya tatlım isim konusunu düşünmek sitemiyom ufff sitiyorumki şöyle anlamlı özlü isim olsun ama yok olmuycak bu gidişle cazgırlığa gelince sökmez benim kocaya anca hassas yaklaşırsam olur herhalde böyle boynumu büküyüm kaderime küsmüş gibi yapıyım bide öyle deneyim baari :)

simiramis cim olumsuz şeyler düşünme tatlımcım olur inşallah hayırlısıyla kafanı takma şimdiden olamssa tedavi medavi diye.. hem eşin okadarda yaşlı değil bende 30 larında bi anne olucam önemli olan hissettiğin yaş bence tatlım :) herkes sizin gibi çıtır olamıyooo :kedi:kaydirigubbakcemile3

mutlukız canım ya kızmada bence babandan çok teyzenden nefret et tamam suç kimin tartışması çok yersiz ama onun yaptığı daha büyük hata .. inşallah hatasını anlarda düzelir babanda sende kafana takma çok canım ya vardır bi hayır inşalalh Rabbim bi yoluna koyar herşey eskisinden daha güzle olur..

her ikisindende nefret ediyorum pamuk şeker teyzemden babamı ayarttığı için babamdanda teyzemin yüzünden anneme kötü davrandığı için cnm evliliğimi bile etkiliyor artık bu olay

valla benimde 26 bitti pamuk..bende çıtır sayılmam yani fazla:):)
kararsızlık zor şey, heleki bu konuda:)

Herkerse selamlar
maŞallah muhabbet koyu yanı
dÜn hastaydım bÜtÜn gÜn evde yattım
ıŞe gelemedım

mutlukız; Allah yardımcınız olsun. Ama kardeşinde ufak değil yani annenin kendi sağlığı bozulsa daha iyimi olucak. o zaman ona kim bakacak bunlarıda düşünmesi gerekiyor.
etraf neder deyip kendi hayatını mahvetmesin.
insanlar en fazla 1 ay konuşur sonra kapanır gider.

benim eşimde şöle kaza ile olsa fenada olmaz hani diyo :))))

erkeklerin hepsi aynı demek zemuszemus

günaydın canlarımm
nasılsınız sizi ösledim
bizim burda büyük tadilat var yerlerimiz falan değişti net gitti
iki gündür giremiyodum şimdi düzeldi hemen koştum kollarınıza:))

günaydın canlarımm
nasılsınız sizi ösledim

günaydın canım. hoşgeldin nasılsın?
az önce aklımdan seni, dirim ve mısrayı geçirdim neredeler diye.

günaydın canlarımm
nasılsınız sizi ösledim

hoşgeldin angel cım:) özledik valla seniiiii

valla pamuk belli mi olur , olu olur :))) yani bende arkadaşların koçişleri gibi diyim bari olsada fena olmaz hani :)) tek sorun mesafe, ama allahtan bi şans istiyorum plansız olacaksa bari ocaktan itibaren olsun şunun şurasında 5 ay var, ozamanad koçişin tayin durumları olur bende tek başıma hamişlik geçirmem :)))

koçişede bari duygusal yaklaş be pamuk kandırıver,, annesisin eziyetini sen çek adını o koysun olmaz valla, ben öyle diyorum koçişe gülüyo :)))
Herkerse selamlar
maŞallah muhabbet koyu yanİ
dÜn hastaydım bÜtÜn gÜn evde yattım
İŞe gelemedİm
günaydın tatlım geçmiş olsun şimdi nasılsın
günaydın canlarımm
nasılsınız sizi ösledim

günaydın canım bizde diyozki angel nerelerde yaa, hadi gözümüz aydın, nabersin :))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
15-20 dk kadarsizlerleyim sonra yine eşimi uyandıracağım :))))
Umarım herkesler iyidir.
Ben iyiyim,regl sancısı dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…