Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

MERHABA Kızlar anca bitti temizlik ev işi birazdan da bizim adam gelir işten yemek veririm ona sonra yine uzun uzun konuşuruz öptm sizleri görüşmek üzere

afiyet olsun mutlukız.. bende yemeğe çıkıyorum kızlarrrrrr

Saol cnm,işe ayın 13 de başlayacağım
bikaç gün daha dinleneceksin ohh ne güzel :))
evet kız gördümmm.:) burada alkış tutmuş:)
evet ya gelinlerimi çok severim diyo ama bence gelinleri onun gibi düşünmüyodur, yaşına uygun hareket etmiyo bence çocuk gibi gelinleri kötüleyenleri alkışlıyo, hasta galiba :))
ben yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz öpüyorum sizleri bybyby

afiyet olsun tatlım

kızlar bende yemeğe gidiyorum öğleden sonra görüşürüz

günaydın cnm
valla koşturmaca yaa
başka bişi yaptığım yok
sen nasılsın

o tartıştıkları görümce benim görümceme yetişemez yinede:):):)
benim adam izin verse wc ye bile gelir benim ki bizim peşimizde... çok şükür ki benim kocacım izin vermezz

angel mısraa hoşgeldiniz şekerler

ben az önce çok güzel bi haber aldıım yarın annemler geliyomuşşş süper yaa nasıl sevindim 2 ayı geçmişti görmeyeli :) hem hastane çantamıda hazırlarlar nası rahatladım anlatamam.. ne yemek yapsamkiiii ay yaaaa pek bi heyecan sardıı :)

gözün aydın pamuk.. süpperr.. bende 10 gün sonra annemleri görcem inşallah.. çok özlemişim ya

günaydın kızlar
nasılsınız
keyifler nasıl??
biz bu pazar yolcuyuz tatile gidiyoruz inşallah
o yuzden hem dolaptakıleri bitirmeye çalışıyorum hem ütüleri aslında iyi oluyo vakit geçirmiş oluyorum
yine çok konuştum nasılsınız ne var ne yok?

hoşgeldin haktancım.nolsun iyiyiz.kış için yiyecek hazırlığı yapcam derindondurucuya atcam bişiler bugün.fasülye,dolmalık biber .ohh ne güzel tatile gidiyosunuz.nereye gidiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…