geçmiş olsun mısraa, işe başladınmı
http://www.kadinlarkulubu.com/arkadas-cevresi/299031-gorumceyle-balayi.html
poka süper kaynana itirafta bulunmuş nasıl oldu ki :)) beğenmezse sevmezmiş
bikaç gün daha dinleneceksin ohh ne güzel :))Saol cnm,işe ayın 13 de başlayacağım
evet ya gelinlerimi çok severim diyo ama bence gelinleri onun gibi düşünmüyodur, yaşına uygun hareket etmiyo bence çocuk gibi gelinleri kötüleyenleri alkışlıyo, hasta galiba :))evet kız gördümmm.:) burada alkış tutmuş:)
ben yemeğe çıkıyorum kızlar afiyet olsun öğleden sonra görüşürüz öpüyorum sizleri bybyby
valla pamuk belli mi olur , olu olur :))) yani bende arkadaşların koçişleri gibi diyim bari olsada fena olmaz hani :)) tek sorun mesafe, ama allahtan bi şans istiyorum plansız olacaksa bari ocaktan itibaren olsun şunun şurasında 5 ay var, ozamanad koçişin tayin durumları olur bende tek başıma hamişlik geçirmem :)))
koçişede bari duygusal yaklaş be pamuk kandırıver,, annesisin eziyetini sen çek adını o koysun olmaz valla, ben öyle diyorum koçişe gülüyo :)))
günaydın tatlım geçmiş olsun şimdi nasılsın
günaydın canım bizde diyozki angel nerelerde yaa, hadi gözümüz aydın, nabersin :))
gözün aydın pamuk.. süpperr.. bende 10 gün sonra annemleri görcem inşallah.. çok özlemişim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?