bende iyiyim canım haftasonu koçişleydik valla kapandık evmize süperdi yani :asigim: ama yine gitti tabi ayın 15 ini bekliyoruz opuyorumnanaktangünaydın cnm
valla koşturmaca yaa
başka bişi yaptığım yok
sen nasılsın
maşallah seninkide az değil yani kaç yaşında bu görümceeo tartıştıkları görümce benim görümceme yetişemez yinede:):):)
benim adam izin verse wc ye bile gelir benim ki bizim peşimizde... çok şükür ki benim kocacım izin vermezz
angel mısraa hoşgeldiniz şekerler
ben az önce çok güzel bi haber aldıım yarın annemler geliyomuşşş süper yaa nasıl sevindim 2 ayı geçmişti görmeyeli :) hem hastane çantamıda hazırlarlar nası rahatladım anlatamam.. ne yemek yapsamkiiii ay yaaaa pek bi heyecan sardıı :)
hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım özledim valla seni :) ne var ne yok ?herkese slm nasılsınız bakalım.pamukla simiramisin annesi geliyomuş ne güzel:)
ooleeyyyy süper haktan, ne güzel tatil yapacaksınız valla nereye gidiyosunuz diye sorcaktım a birsamcım sormuş süper olcak desene, ama siz düğünden sonra birkaç günlüğünede olsa gitmiştiniz sanırım öyle değilmi ?günaydın kızlar
nasılsınız
keyifler nasıl??
biz bu pazar yolcuyuz tatile gidiyoruz inşallah
o yuzden hem dolaptakıleri bitirmeye çalışıyorum hem ütüleri aslında iyi oluyo vakit geçirmiş oluyorum
yine çok konuştum nasılsınız ne var ne yok?
evet cnm hazırlık yapıyorum.hem kışın çok pahalı oluyo hemde hormonlu oluyo.hemde acil bi misafir geldiğin de felan ii oluyo.bezelye de koyacaktım ama zamanını kaçırdım onun
hımmm kim kapandı kocişiyle evine.çabuk söleyin bakalımkaydirigubbakcemile3
alınyazımsın bu sen olabilirmisinkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım özledim valla seni :) ne var ne yok ?
ooleeyyyy süper haktan, ne güzel tatil yapacaksınız valla nereye gidiyosunuz diye sorcaktım a birsamcım sormuş süper olcak desene, ama siz düğünden sonra birkaç günlüğünede olsa gitmiştiniz sanırım öyle değilmi ?
itiraf ediyorum birsam bendim o o koçişiyle evine kapanan, hasretlik gözümüzü kör etmiş galiba :asigim:
yok hayatım biz hiçbiyere gitmedik düğünden sonra evimizdeydik
sadece 1 buçuk ay sonra düğüne gittik memlekete ama tatil gibi değildi sadece yorgunluktu zaten 1 günlüğüne gitmiştik
aslına bakarsan bu bizim balayımız
otele gitmekten vazgeçtik çok pahalı oraya verecegımız parayla kendımıze alışveriş yapar arkadaşlarımızla istediğimiz gibi yer içeriz dedik
tatil için altın bozdurmak istemedim ben
seneye ben çalışırsam şayet otele gideriz diye düşündük
bana kalırsa eşim yanımda olsun her yer balayı çünkü:asigim:
ii tamam hadi kapanın barikaydirigubbakcemile3hasretlik nedir ii bilirimkaydirigubbakcemile3
valla iyi bilirsin sen hasretliği kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ii tamam hadi kapanın barikaydirigubbakcemile3hasretlik nedir ii bilirimkaydirigubbakcemile3
tatil balayı demeyin üzülüyombizde gidemedik.hoş gitssek nolcak.aynı anda denize falan giremedikten sonra.nese olsun haktanın dediği gibi koçiş yanım da olsun heryer balayı:)
oo birsamcım süpersin bende koyuyum dolaba demiştim ama bu sene yapamıycam herhalde gözüm kesmiyor .. balayıda aman zaten önemli olan birlikte olmak değilmi.. gerçi ben hiç bişey anlamamıştım tam bir hafta sonra kurban bayramıydı ağrı sızı derken geçivermişti bi hafta ay ne günlerdiii..
alınyazım ovvvv demek eve kapandınız haaa ayss meraklandım şimdi :)
haktancım süper plan oh ne güzel hergün farklı bi yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?