Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım İzmire gidiyoruz arkadaşlara onlarda tatillerini bize göre ayarladılar
her gün farklı bı yere gidicez 5 gun kalcaz
ilk gün çeşme ikinci gün foça falan böle gezicez hergun allah ızın verirse

yaa kışlık hazırlıyosun dimi hemde ramazanda da iyi olur gelincede ben yapayım öyle

günaydın cnm
valla koşturmaca yaa
başka bişi yaptığım yok
sen nasılsın
bende iyiyim canım haftasonu koçişleydik valla kapandık evmize süperdi yani :asigim: ama yine gitti tabi ayın 15 ini bekliyoruz opuyorumnanaktan
o tartıştıkları görümce benim görümceme yetişemez yinede:):):)
benim adam izin verse wc ye bile gelir benim ki bizim peşimizde... çok şükür ki benim kocacım izin vermezz
maşallah seninkide az değil yani kaç yaşında bu görümcee

ay canım hadi gözünaydın ne güzel olacak valla, iyice hasret giderirsiniz, en pratiği tavuk pilav salata bide güzelce bi tatlı, mesela etimek :))

evet cnm hazırlık yapıyorum.hem kışın çok pahalı oluyo hemde hormonlu oluyo.hemde acil bi misafir geldiğin de felan ii oluyo.bezelye de koyacaktım ama zamanını kaçırdım onun

hımmm kim kapandı kocişiyle evine.çabuk söleyin bakalımkaydirigubbakcemile3
alınyazımsın bu sen olabilirmisinkaydirigubbakcemile3

herkese slm nasılsınız bakalım.pamukla simiramisin annesi geliyomuş ne güzel:)
hoşgeldin şekerim nasılsın bakalım özledim valla seni :) ne var ne yok ?
ooleeyyyy süper haktan, ne güzel tatil yapacaksınız valla nereye gidiyosunuz diye sorcaktım a birsamcım sormuş süper olcak desene, ama siz düğünden sonra birkaç günlüğünede olsa gitmiştiniz sanırım öyle değilmi ?

evet cnm hazırlık yapıyorum.hem kışın çok pahalı oluyo hemde hormonlu oluyo.hemde acil bi misafir geldiğin de felan ii oluyo.bezelye de koyacaktım ama zamanını kaçırdım onun

evet çok haklısın yapmak lazım kesinlikle olsun bezelyede olmayıversin bu sefer üzülme:icecream:

hımmm kim kapandı kocişiyle evine.çabuk söleyin bakalımkaydirigubbakcemile3
alınyazımsın bu sen olabilirmisinkaydirigubbakcemile3

itiraf ediyorum birsam bendim o o koçişiyle evine kapanan, hasretlik gözümüzü kör etmiş galiba :asigim:

yok hayatım biz hiçbiyere gitmedik düğünden sonra evimizdeydik
sadece 1 buçuk ay sonra düğüne gittik memlekete ama tatil gibi değildi sadece yorgunluktu zaten 1 günlüğüne gitmiştik

aslına bakarsan bu bizim balayımız
otele gitmekten vazgeçtik çok pahalı oraya verecegımız parayla kendımıze alışveriş yapar arkadaşlarımızla istediğimiz gibi yer içeriz dedik

tatil için altın bozdurmak istemedim ben
seneye ben çalışırsam şayet otele gideriz diye düşündük
bana kalırsa eşim yanımda olsun her yer balayı çünkü:asigim:

tatil balayı demeyin üzülüyombizde gidemedik.hoş gitssek nolcak.aynı anda denize falan giremedikten sonra.nese olsun haktanın dediği gibi koçiş yanım da olsun heryer balayı:)

hımm arkadaşlarls gidince 2. balayı sandım ama dediğin gibi oteller çok pahalı böyleside güzel olur bencd farklı olur eşin yanında olduktan sonra hergün balayı opuyorumnanaktan
dediğin gibi seneyede otele giddersiniz bunun için altın bozdurmaya gerek, sen en doğrusunu düşünmüşsün zaten daha ne olsun eşinde o yüzden seviyo yaaa opuyorumnanaktan
ii tamam hadi kapanın barikaydirigubbakcemile3hasretlik nedir ii bilirimkaydirigubbakcemile3

ii tamam hadi kapanın barikaydirigubbakcemile3hasretlik nedir ii bilirimkaydirigubbakcemile3
valla iyi bilirsin sen hasretliği kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tatil balayı demeyin üzülüyombizde gidemedik.hoş gitssek nolcak.aynı anda denize falan giremedikten sonra.nese olsun haktanın dediği gibi koçiş yanım da olsun heryer balayı:)

deme kız öyle en güzel balayı koçişlerle mesela sizler balayındasınız dimi şimdi bense tek başına tatilde, böçöyle diyelim teselli olsun

oo birsamcım süpersin bende koyuyum dolaba demiştim ama bu sene yapamıycam herhalde gözüm kesmiyor .. balayıda aman zaten önemli olan birlikte olmak değilmi.. gerçi ben hiç bişey anlamamıştım tam bir hafta sonra kurban bayramıydı ağrı sızı derken geçivermişti bi hafta ay ne günlerdiii..

alınyazım ovvvv demek eve kapandınız haaa ayss meraklandım şimdi :)

haktancım süper plan oh ne güzel hergün farklı bi yer :)

haktan ,birsam hoşgeldiniz...

pamuğum gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kapandık valla ama bazen diyorumki keşke normal çiftler gibi ağırdan gitsek aceleye getirmeden :kedi: :kedi:

ağrı sızı niyeydi ben o kısmı anlayamadım pamuk yaaa

eşime kalsa otele de gidiyoduk arkadaşların yanına da ama ben engelledim 2 gun için o kadar paraya degmez sonuçta arkadaslarlada denize gidicez zaten gece olunca yıne başbaşayız yıne başbaşayız:asigim::kedi:
bana kalırsa aşk heryerde yaşanır benim için mekan önemsizkaydirigubbakcemile3

pamukçum hergun başka biyer olması benimde hoşuma gitti en azından biyere çakılı kalmıyosun birsürü yer gezcem
pokacım hoşbuldum canım nasılsın?

alınyazım ne agrı sızısı? hayırdır

selam kk nın tatlı hatuşlarıkaydirigubbakcemile2 of sizleri böle gördükçe pek bi özendim bende ewlenmek istiyorum artık yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…