Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

saol haktancım:) bende yemek yedim geldim şimdi. senin tatil fikrin gercekten güsel haktan

slm kızlar geldim koçişi doyurdum görümceyide doyurdum postaladım ikisinide işe sizde :)

gözün aydın cnm çk sevindim senin adına ne kadarlık oldu bebişlerin hastane çantası için vakit geçiomu yoksa şekerim
canım saol.. seninde az kalmış oh ne güzel bende en çok ptırcığımı özledim burnumda tütüyoooo gamyoncuiremsu hadi ayrın olsun cumartesiye kadar süper olcak inşallah :)
pıtırcık kim??

ohhh senin adına çok sevindim bebiş taş koydu biizim planlara seneye inşş

haktan ,birsam hoşgeldiniz...

pamuğum gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saol bitanemciiim artık o poaçayı tekrar denerimm :)

kapandık valla ama bazen diyorumki keşke normal çiftler gibi ağırdan gitsek aceleye getirmeden :kedi: :kedi:

ağrı sızı niyeydi ben o kısmı anlayamadım pamuk yaaa

ay tatlımcım yaa şeyyy ayıp olar ya anlayın işte benim sonrasında ağrım olmuştu çok sizde olmadı sanırım canımmı çok tatlıydıki acep

hoşbulduk pokacım.pamuk oı ağrı sızı kısmını ben de anlamadım:)
bakınız birsamcım yukarısı alınyazıma yaptığım açıklamaya utandım şimdi ya tüh

:kedi::kedi::kedi:

saol haktancım:) bende yemek yedim geldim şimdi. senin tatil fikrin gercekten güsel haktan

afiyet olsun canımcım
di mi?? bencede güzel hem hergun farklı yerler hemde aynı parayı kıyafete verip yeme içme işini sınırsız tutarız en guzel tatil budur
kaç senedir arkadaşlarımızla yapıyoruz zaten tatili onlarda yeni evli sayılır bi çift 3 sene bi çift 1 senelik evli çok iyi anlaşıyoruz
bana kalırsa daha guzel geçer

bencede ya erkekler bu konuda daha bonkör ama ne gerek var dediğin gibi aşk heryerde yaşanır otel şartmı düşünceli arkadşım ya bitanesin sen

pamuk demiş ya ağrıdan sısıdan bişey analamdım balayında diye, ne ağrısı acep dedim

cssa cım hoşgeldin bitanem
saol hayatım olsun sağlıklı bebiş olsunda herzaman gidilir tatile bebek bi kere oluyoyerimseniben

haktancım aynı fikirdeyim. bence herzaman kalabalık gitmek daha güsel... insan daha güsel
vakit geçirio..
ben balayına giderken bile kardeşimle kocasını çağırdık:) süper geçti

canım benim saol
ayy bende eşin geldiya bu sefer uzun aradan sonra olunca ağrılı oldu sandımkaydirigubbakcemile3

pamukçum kendini kasmışsındır ondan olmuştur agrı hemde normal o kadarcıkda agrısın yani sonuçta yabancı maddekaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

durdugun kabahat kız kaydirigubbakcemileŞeniz

ben durmak istemiyomda ablam 1 ay önce ewlendi nişanlıyım bende kayınwalidem kurbanadan sonra yapalım dio ama bizimkilerin toparlanması lazım 1 senede 2 düğünü çıkaramazlarr mecburen seneye yaza artıkk zaten görüşemioz ayrı şehirdeee şimdi 1 sene daha offfff of:gitme:

aslında ben anlamıştım:)ne ağrısı oldunu.yok pamukcum şükür bende olmadı öle bişi

canım benim bebişlerim 26 haftalarını bitirdiler çok şükür.. vakit geçmiyor ama hep erken doğum diyorlar bana canım 30. haftadan sonra beklemek lazımmış. birde git gide ağırlaşıyorum eğilip kalkamıyoruım bile artık vakitlice hazırlayıp rahatlamak istiyorum açıkçası.. sayılı gün çabuk geçiyor cssa cım yaa :)

pıtırcık benim erkek kardeşimin 2.5 yaşındaki kızı sena .. bitanem meleğim çok özlemiştim daha dün bize gelsene dediğimde gelememki düz ayakkaplarım yok demişti :) ayakkabı hastası kendisi böylelikle ayakkabı koparcak birilerinden :)

sen nasılsın tatlımcım oğluşumuz napıyo bu arada isim bulurken bizede ipuçları ver olurmu eşekrcim bizede lazım 4 tane erkek ismi :):):

haktancım aynı fikirdeyim. bence herzaman kalabalık gitmek daha güsel... insan daha güsel
vakit geçirio..
ben balayına giderken bile kardeşimle kocasını çağırdık:) süper geçti

bende aynı şekilde düşünüyorum hayatım 2 kişi zaten 2 aydır yalnızız evde arkadaslarla daha guzel sohbet oluyo hem geceleri yıne bizim yine yalnızızkaydirigubbakcemile2

ayss ya utandım cidden :kedi: sanırım öyle oldu korkuyodum ama korkacak bişicik yokmuş delikafadulden neyse cıss bebişlerimden utandım yaaaaaa

birsamcım oh maşallah sanada :)

ayy cnm beniiimm.aha benden bi tane daha varmış.kuzum seni en iyi ben anlarım.off bi sene daha ha.ALLAH yardımcın olsun ne diyim zorr

selam kk nın tatlı hatuşlarıkaydirigubbakcemile2 of sizleri böle gördükçe pek bi özendim bende ewlenmek istiyorum artık yaaaaaa
evlen valla kaydirigubbakcemile3 güzel şey evlilik kaydirigubbakcemile3
slm kızlar geldim koçişi doyurdum görümceyide doyurdum postaladım ikisinide işe sizde :)
hoşgeldin
utanma kız ne utanması, bende öyle anladımda kesinleştireyinm dedim doğruluğunu, valla benimde felaketti hayatta öyel bi ağrım olmadı ama hepsi kasmaktanmış meğerr, haktanında dediği gbi sonuçta yabancı madde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arsız oldum galibaaa:kedi: :kedi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 haklısın ya arada öylede oluyo neyseki bu kez öyle değildi, zaten uzun bi ara vernce ağrı olabiliyomuş galiba ondan öyle düşünmüşsündür :kedi: :kedi:

ayss ya utandım cidden :kedi: sanırım öyle oldu korkuyodum ama korkacak bişicik yokmuş delikafadulden neyse cıss bebişlerimden utandım yaaaaaa

birsamcım oh maşallah sanada :)

kız maşallah korkmuşsun felan ama bak ikizlerin olcak maşallahkaydirigubbakcemile3

acaba korkunca ikiz mi oluyo kikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…