- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
gözün aydın cnm çk sevindim senin adına ne kadarlık oldu bebişlerin hastane çantası için vakit geçiomu yoksa şekerimangel mısraa hoşgeldiniz şekerler
ben az önce çok güzel bi haber aldıım yarın annemler geliyomuşşş süper yaa nasıl sevindim 2 ayı geçmişti görmeyeli :) hem hastane çantamıda hazırlarlar nası rahatladım anlatamam.. ne yemek yapsamkiiii ay yaaaa pek bi heyecan sardıı :)
pıtırcık kim??canım saol.. seninde az kalmış oh ne güzel bende en çok ptırcığımı özledim burnumda tütüyoooo gamyoncuiremsu hadi ayrın olsun cumartesiye kadar süper olcak inşallah :)
pamukçum hergun başka biyer olması benimde hoşuma gitti en azından biyere çakılı kalmıyosun birsürü yer gezcem
pokacım hoşbuldum canım nasılsın?
alınyazım ne agrı sızısı? hayırdır
haktan ,birsam hoşgeldiniz...
pamuğum gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kapandık valla ama bazen diyorumki keşke normal çiftler gibi ağırdan gitsek aceleye getirmeden :kedi: :kedi:
ağrı sızı niyeydi ben o kısmı anlayamadım pamuk yaaa
bakınız birsamcım yukarısı alınyazıma yaptığım açıklamaya utandım şimdi ya tühhoşbulduk pokacım.pamuk oı ağrı sızı kısmını ben de anlamadım:)
pamukçum hergun başka biyer olması benimde hoşuma gitti en azından biyere çakılı kalmıyosun birsürü yer gezcem
saol haktancım:) bende yemek yedim geldim şimdi. senin tatil fikrin gercekten güsel haktan
selam kk nın tatlı hatuşlarıkaydirigubbakcemile2 of sizleri böle gördükçe pek bi özendim bende ewlenmek istiyorum artık yaaaaaa
bencede ya erkekler bu konuda daha bonkör ama ne gerek var dediğin gibi aşk heryerde yaşanır otel şartmı düşünceli arkadşım ya bitanesin seneşime kalsa otele de gidiyoduk arkadaşların yanına da ama ben engelledim 2 gun için o kadar paraya degmez sonuçta arkadaslarlada denize gidicez zaten gece olunca yıne başbaşayız yıne başbaşayız:asigim::kedi:
bana kalırsa aşk heryerde yaşanır benim için mekan önemsizkaydirigubbakcemile3
bencede ya erkekler bu konuda daha bonkör ama ne gerek var dediğin gibi aşk heryerde yaşanır otel şartmı düşünceli arkadşım ya bitanesin sen
pamuk demiş ya ağrıdan sısıdan bişey analamdım balayında diye, ne ağrısı acep dedim
durdugun kabahat kız kaydirigubbakcemileŞeniz
gözün aydın cnm çk sevindim senin adına ne kadarlık oldu bebişlerin hastane çantası için vakit geçiomu yoksa şekerim
pıtırcık kim??
ohhh senin adına çok sevindim bebiş taş koydu biizim planlara seneye inşş
haktancım aynı fikirdeyim. bence herzaman kalabalık gitmek daha güsel... insan daha güsel
vakit geçirio..
ben balayına giderken bile kardeşimle kocasını çağırdık:) süper geçti
canım benim saol
ayy bende eşin geldiya bu sefer uzun aradan sonra olunca ağrılı oldu sandımkaydirigubbakcemile3
pamukçum kendini kasmışsındır ondan olmuştur agrı hemde normal o kadarcıkda agrısın yani sonuçta yabancı maddekaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:
ayss ya utandım cidden :kedi: sanırım öyle oldu korkuyodum ama korkacak bişicik yokmuş delikafadulden neyse cıss bebişlerimden utandım yaaaaaa
birsamcım oh maşallah sanada :)
ben durmak istemiyomda ablam 1 ay önce ewlendi nişanlıyım bende kayınwalidem kurbanadan sonra yapalım dio ama bizimkilerin toparlanması lazım 1 senede 2 düğünü çıkaramazlarr mecburen seneye yaza artıkk zaten görüşemioz ayrı şehirdeee şimdi 1 sene daha offfff of:gitme:
evlen valla kaydirigubbakcemile3 güzel şey evlilik kaydirigubbakcemile3selam kk nın tatlı hatuşlarıkaydirigubbakcemile2 of sizleri böle gördükçe pek bi özendim bende ewlenmek istiyorum artık yaaaaaa
hoşgeldinslm kızlar geldim koçişi doyurdum görümceyide doyurdum postaladım ikisinide işe sizde :)
utanma kız ne utanması, bende öyle anladımda kesinleştireyinm dedim doğruluğunu, valla benimde felaketti hayatta öyel bi ağrım olmadı ama hepsi kasmaktanmış meğerr, haktanında dediği gbi sonuçta yabancı madde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arsız oldum galibaaa:kedi: :kedi:ay tatlımcım yaa şeyyy ayıp olar ya anlayın işte benim sonrasında ağrım olmuştu çok sizde olmadı sanırım canımmı çok tatlıydıki acep
bakınız birsamcım yukarısı alınyazıma yaptığım açıklamaya utandım şimdi ya tüh
:kedi::kedi::kedi:
canım benim saol
ayy bende eşin geldiya bu sefer uzun aradan sonra olunca ağrılı oldu sandımkaydirigubbakcemile3
pamukçum kendini kasmışsındır ondan olmuştur agrı hemde normal o kadarcıkda agrısın yani sonuçta yabancı maddekaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:
ayss ya utandım cidden :kedi: sanırım öyle oldu korkuyodum ama korkacak bişicik yokmuş delikafadulden neyse cıss bebişlerimden utandım yaaaaaa
birsamcım oh maşallah sanada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?