onlarda haklılar sende haklısın :bbo: zor iş :bbo:ben durmak istemiyomda ablam 1 ay önce ewlendi nişanlıyım bende kayınwalidem kurbanadan sonra yapalım dio ama bizimkilerin toparlanması lazım 1 senede 2 düğünü çıkaramazlarr mecburen seneye yaza artıkk zaten görüşemioz ayrı şehirdeee şimdi 1 sene daha offfff of:gitme:
koçum benim helal be sanaaaslında ben anlamıştım:)ne ağrısı oldunu.yok pamukcum şükür bende olmadı öle bişi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kız maşallah korkmuşsun felan ama bak ikizlerin olcak maşallahkaydirigubbakcemile3
acaba korkunca ikiz mi oluyo kikaydirigubbakcemile3
haktancım eminim çok güsel geçecektir tatiliniz kaldıki otele gitseydiniz emin ol yine arkadaşlarınız arayıp buluşup beraber bişiler yapcaktınız en mantıklısını yapmışsınız
pamuğumm bende ekimin başında hazırlıcam çantalarımızı:)hazır beklesin ne oluurr ne olmasss cnmm erkek mi dedi doktorun iikisinede yoksa sadece tedbir amaçlıı ama inan erkek ismi bulmak kıza göre çookkk zor eşime diorumki keşke rüyamızda görsek şöle güseel bi isim:)
haktancım eminim çok güsel geçecektir tatiliniz kaldıki otele gitseydiniz emin ol yine arkadaşlarınız arayıp buluşup beraber bişiler yapcaktınız en mantıklısını yapmışsınız
pamuğumm bende ekimin başında hazırlıcam çantalarımızı:)hazır beklesin ne oluurr ne olmasss cnmm erkek mi dedi doktorun iikisinede yoksa sadece tedbir amaçlıı ama inan erkek ismi bulmak kıza göre çookkk zor eşime diorumki keşke rüyamızda görsek şöle güseel bi isim:)
haktan ilahiii "yabancı madde haa ay hiç gülceğim yoktukaydirigubbakcemile3 delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öle değilmi hayatım yabancı madde işte:kedi:zemuszemus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız maşallah korkmuşsun felan ama bak ikizlerin olcak maşallahkaydirigubbakcemile3
acaba korkunca ikiz mi oluyo kikaydirigubbakcemile3
hımm canım erkek dedi birine ama biri göstermedi kesind edi bizde tek yumurta ikiside yüzde 99 aynıdır diye öyle düşündük :) hayırlsıı artık ama cidden zor erkek ismi bulmak kıza hazırlamıştım kendimi :kedi:haktancım eminim çok güsel geçecektir tatiliniz kaldıki otele gitseydiniz emin ol yine arkadaşlarınız arayıp buluşup beraber bişiler yapcaktınız en mantıklısını yapmışsınız
bu arada bu poaça nedir yaa biz bilmioruz ne poğaçasııııı
evet evet haklısın yabancı hemde çok yabancı madde:kedi: kaydirigubbakcemile3
ben geldim şekerler... haktan inşallah süper bi tatil geçirirsin, insan yalnız sıkılıyo zaten bi zaman sonra, kafa dengi arkadaşlarla çok daha keyifli olur tatil... seninde çok yeniymiş daha ya.. 2 aycık:)
bende mi anormallik var ki, hiç acımamaıştı:)
ben geldim şekerler... haktan inşallah süper bi tatil geçirirsin, insan yalnız sıkılıyo zaten bi zaman sonra, kafa dengi arkadaşlarla çok daha keyifli olur tatil... seninde çok yeniymiş daha ya.. 2 aycık:)
hala öylemi birsamcım :roflol:
alla alla acaba biz anaormalizz kkiiiben geldim şekerler... haktan inşallah süper bi tatil geçirirsin, insan yalnız sıkılıyo zaten bi zaman sonra, kafa dengi arkadaşlarla çok daha keyifli olur tatil... seninde çok yeniymiş daha ya.. 2 aycık:)
anaaaammmm kız bende aynısını demiştim valla eşimde küsmüştü üzerinden vakit geçince yazık ben bizden doğacak çocuklara acıyorum inadından korkundan doğurmazsında sen en iyisi doğum haneye girmemeli kafamı dağıtırsın alimallah diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izindeyim pamukçum ne yaparsan arkandan geliyorum şimdi sıra ikizlerdehe ya olabilir birsamcım korkudan ödüm kopmuştu sırnaşık şey hatta boşanalım istemiyom demiştim hala söyler eşim güleriz vazgeçtim sitemiyooom boşanalııım demişim :roflol: kesin ben doğumdada aynısını yapcam yok vazgeçtim doğurmuycaaam dersem şaşmıycaz yaani şakkıdı
aa yok şekerim hala olur mu.1. yılımız kutluycaz yakın da o maddeyle.yabancılığımı kaldı.töbe töbe ay neler konuşuyoz.aman olsun kadın kadınayızkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?