Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

aa yok şekerim hala olur mu.1. yılımız kutluycaz yakın da o maddeyle.yabancılığımı kaldı.töbe töbe ay neler konuşuyoz.aman olsun kadın kadınayızkaydirigubbakcemile3
oyyyy he ya dimi nolcakki bide cssa ile benim oğlanlar var okadarcık sırnaşık şey aklıma dirimcim geldi oy oyyyy du bi estağfirullah diyim kim açtı bu konuyu terlik atcamda kafasına alkisalkisalkis
bu isimleri not alıyorum ve kocişe söylüyorum birebir ilk söylediğinide gelip sana söylüycem alınyazım kabulmü vereliniortak kesin hepsine bi bahane bulur ben efe ile arda diyince yok efeyle küfeyle olsun demişti kötükedihüso
pamukcum şu pastane poğaçası mı acaba oda margarinle yapılıo bende onu inceliodun yapam mı nasıl oluo pastanedekilere benziomu

evet tatlımcım yap yap benzedi aynen ama ben bidahaki sefere sadece bi çay bardağı süt koyuyum suyu koymayım diyorum
daha yağlı yağlı olsun ısırınca diye :) bide tuzunu daha az koydum ben daha iyi geldi .. üzerini çatalla çizincede cidden o görüntüyü yakalıyo insan dene sende tatlımcım :) resmini eçkecektimde erindiiim açıkçası gamyoncuiremsu

kesin kaybettim cssa kesin, ben bile emin değilim yani anlam tamma ama hayatını karartmayım oğlanın :)))

yoldaş çocuk için taşıması zor bi isim olur her daim zorluklarla karşılaşır
çocuğun kaderini baştan çizmiş olursun
ağır bi isim
tabi bence bu annesi babası siz olcaksınız:lepi:

kawy hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin sayılı gün çabuk geçer.bende 1 sene 1,5 ay nişanlı kaldım ama nişanlım kapı komşumuzdu:)))))

aman değişik olsun diye koyulan anlamsız isimlerden hiç hoşlanmam bende.. alınyazım yoldaş süper olur ama bencede, çok hoş geliyo kulağa
CANSIN ismini çok severim ben, benim bi erkek arkadaşım vardı cansın diye sonradan öğrendimki kız ismiymiş:)

aman olsun arada sapıtmak iyidirkaydirigubbakcemile3

anlaştık pamuk bakalım ne diyecek, ama efeyle küfeyi tuttum yani benmi koysam nee kaydirigubbakcemile3 ee eşinin klasik isimleri hangileri merak ettim,
bizimkide klasikçi, tutturmuş hamza koycam diye, ben diyorum kahraman o diyo köpek adı gibi, o diyo hamza bende diyorum ne o küğlhanbeyimi kaydirigubbakcemile3

:teytey:
ah canım ya kıyamam sana ama napacan sabretcen artık sık dişini biraz daha ne kalmışki şunun şurasında demi sonraaa Şenizkaydirigubbakcemile:icecream::lepi:

ya birde kızlar bende böle bi kaç kişinin alıntı yapıp hepsine cvp vermek istiyorum ama nasıl yapaılır bulamadım biri bana gösterirse sevinirim ya :):teytey:

beklerim tatlım gel peşimdeeen ama kilo alma konusunda gelme :) alemiz ya nası korktukki bizdemi tuhaflık avr bak kızlara bişey olmamış hayret bişey benim yaşım küçüktü ondan korktuum dermişim şimdi sırnaşık şey

cesaretim yok o isimleri söylemeye alınyazım bizim kociş klasiklere takmış durumda ben yarın anneme havale edcem işi zor kocişin diyecem ama sanırım annemin işi zor olacak bu gidişle mafoldumben

ama biliyomusun sanırım sen istediğin ismi koycan gibi geldi bana oh misss kaydirigubbakcemile2

bencede sen vazgeç yoldaş sevdasından yazık oğluşuna annesiii
pamuğum fırlat terliği haktan başlatı bu konuyu haktana fırlat oğluşların yanında konuştuklarına bak yaws isimleri yok die bunlar böle yapıo sanırım:)
efeyle küfe ayyss çok güldümm:)
deneyeyim bakayım bende o poğaçayı cnm bi ara

yoldaş çocuk için taşıması zor bi isim olur her daim zorluklarla karşılaşır
çocuğun kaderini baştan çizmiş olursun
ağır bi isim
tabi bence bu annesi babası siz olcaksınız:lepi:
yok canım haklısın zaten bi arkadaşımın abisinin adıymılş e sıkıntılarda yaşamış bende vebal almak istemiyorum artık daha hafiflerine bakcaz napalım kaydirigubbakcemile3
bencede süperde riskleri fazlaca :gitme: evet cansında kulağa hoş geliyo bende kızlarda duydum amaa
aman olsun arada sapıtmak iyidirkaydirigubbakcemile3

di mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende isim fikri versene kızz

hamza güzel isim aslında furkanda var güzel isim ben de
olursa eger hamza ömer furkan klasikçiyim bende yaa moda isimleri sevmiyorum bende

anaa bunların kafaları hep birmi çalışıyo ne tatlım yaaa hamzayı banada demişti kociş bende dedim hiç sevmem Çok üzgünüm çoook

eşim ahmet faruk ile mehmet furkan diyor ben şimdiden karıştırıyom bağırdığımı düşünsene ahhhmeeet faaaruuuuk mehhhmeeet furkaaaan .. bide çocuklarım okulda okuma yazma öğrenirken isimlerini yazcaz diye ölcekler oy kıyamam beeen .. hem bide ahmetle mehmetin anıları fazla hep karşıma ahmetler memetler çıkmıştı direk onlar geliyo aklıma kaydirigubbakcemile

herkese selam ben yine geldim
maşallah isimler havada uçuşuyo
benim en beğendiğim erkek ismi yiğit
pamulşeker bu arada arda ve kağan koyabilirsin
yada enes emre

canım alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki MQ ya basıyosun hepsine bastıktan sonra cevapla diyorsun sonrada çıkan yerde 2. quotelerin arkasından yazıyosun mesajını

dene dene şekercimmmm

ya evet efemle küfem diyorum valla kuzucuklarım küsecek bana gerçi kuzucukta dedirtmiyo benim koca :bbo: cidden ya ne tuhaf kocam varmış benim

pamukçum benim önerilerimi görmedin sanırım

yaa ben başlatmadım konuyu kızlar kendi dedi ağrılı oldu diye bende o kadarcık ağrır tabi sonuçta yabancı madde dedimkaydirigubbakcemile3

yiğit, yaman, bunlarda hoş bence... ömer faruk, mehmet efe koyun olmamı... ahmet faruktan daha uyumlu ömer faruk:) sende bi tane istediğini koymuş olursun hem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…