oyyyy he ya dimi nolcakki bide cssa ile benim oğlanlar var okadarcık sırnaşık şey aklıma dirimcim geldi oy oyyyy du bi estağfirullah diyim kim açtı bu konuyu terlik atcamda kafasına alkisalkisalkisaa yok şekerim hala olur mu.1. yılımız kutluycaz yakın da o maddeyle.yabancılığımı kaldı.töbe töbe ay neler konuşuyoz.aman olsun kadın kadınayızkaydirigubbakcemile3
bu isimleri not alıyorum ve kocişe söylüyorum birebir ilk söylediğinide gelip sana söylüycem alınyazım kabulmü vereliniortak kesin hepsine bi bahane bulur ben efe ile arda diyince yok efeyle küfeyle olsun demişti kötükedihüsoerkek çocukları için çok isim yokmuş hakkaten, çok fazla koyulan ama güzel isimler var benim aklımdada
mert, yiğit, egemen, ufuk, şafak, barış,
bende eğeroğlumuz olursa koçişi " yoldaş" ismini koyma çabasındayım ama kaybedeceğimi biliyorum((
pamukcum şu pastane poğaçası mı acaba oda margarinle yapılıo bende onu inceliodun yapam mı nasıl oluo pastanedekilere benziomu
alla alla acaba biz anaormalizz kkiii
anaaaammmm kız bende aynısını demiştim valla eşimde küsmüştü üzerinden vakit geçince yazık ben bizden doğacak çocuklara acıyorum inadından korkundan doğurmazsında sen en iyisi doğum haneye girmemeli kafamı dağıtırsın alimallah diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izindeyim pamukçum ne yaparsan arkandan geliyorum şimdi sıra ikizlerde
haaa yeni erkek isim önerilerim var ama kesin eşin beğenmicek çünkü benimki bile beğenmiyo cazgırlıklara rağmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
övünç - saygın
liseden arkadaşlarımın ismiydi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sapttık aama neyse kadın kadınayız yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu isimleri not alıyorum ve kocişe söylüyorum birebir ilk söylediğinide gelip sana söylüycem alınyazım kabulmü vereliniortak kesin hepsine bi bahane bulur ben efe ile arda diyince yok efeyle küfeyle olsun demişti kötükedihüso
ben durmak istemiyomda ablam 1 ay önce ewlendi nişanlıyım bende kayınwalidem kurbanadan sonra yapalım dio ama bizimkilerin toparlanması lazım 1 senede 2 düğünü çıkaramazlarr mecburen seneye yaza artıkk zaten görüşemioz ayrı şehirdeee şimdi 1 sene daha offfff of:gitme:
alla alla acaba biz anaormalizz kkiii
anaaaammmm kız bende aynısını demiştim valla eşimde küsmüştü üzerinden vakit geçince yazık ben bizden doğacak çocuklara acıyorum inadından korkundan doğurmazsında sen en iyisi doğum haneye girmemeli kafamı dağıtırsın alimallah diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izindeyim pamukçum ne yaparsan arkandan geliyorum şimdi sıra ikizlerde
haaa yeni erkek isim önerilerim var ama kesin eşin beğenmicek çünkü benimki bile beğenmiyo cazgırlıklara rağmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
övünç - saygın
liseden arkadaşlarımın ismiydi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla sapttık aama neyse kadın kadınayız yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok canım haklısın zaten bi arkadaşımın abisinin adıymılş e sıkıntılarda yaşamış bende vebal almak istemiyorum artık daha hafiflerine bakcaz napalım kaydirigubbakcemile3yoldaş çocuk için taşıması zor bi isim olur her daim zorluklarla karşılaşır
çocuğun kaderini baştan çizmiş olursun
ağır bi isim
tabi bence bu annesi babası siz olcaksınız:lepi:
bencede süperde riskleri fazlaca :gitme: evet cansında kulağa hoş geliyo bende kızlarda duydum amaaaman değişik olsun diye koyulan anlamsız isimlerden hiç hoşlanmam bende.. alınyazım yoldaş süper olur ama bencede, çok hoş geliyo kulağa
CANSIN ismini çok severim ben, benim bi erkek arkadaşım vardı cansın diye sonradan öğrendimki kız ismiymiş:)
aman olsun arada sapıtmak iyidirkaydirigubbakcemile3
anlaştık pamuk bakalım ne diyecek, ama efeyle küfeyi tuttum yani benmi koysam nee kaydirigubbakcemile3 ee eşinin klasik isimleri hangileri merak ettim,
bizimkide klasikçi, tutturmuş hamza koycam diye, ben diyorum kahraman o diyo köpek adı gibi, o diyo hamza bende diyorum ne o küğlhanbeyimi kaydirigubbakcemile3
:teytey:
ah canım ya kıyamam sana ama napacan sabretcen artık sık dişini biraz daha ne kalmışki şunun şurasında demi sonraaa Şenizkaydirigubbakcemile:icecream::lepi:
ya birde kızlar bende böle bi kaç kişinin alıntı yapıp hepsine cvp vermek istiyorum ama nasıl yapaılır bulamadım biri bana gösterirse sevinirim ya :):teytey:
bencede sen vazgeç yoldaş sevdasından yazık oğluşuna annesiii
pamuğum fırlat terliği haktan başlatı bu konuyu haktana fırlat oğluşların yanında konuştuklarına bak yaws isimleri yok die bunlar böle yapıo sanırım:)
efeyle küfe ayyss çok güldümm:)
deneyeyim bakayım bende o poğaçayı cnm bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?