Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tmm haktancım bende farkındayım pamuk başlattı konuyu amaa gelgelelim o hamilee onun yerine terlik sana çünkü yabancı maddeyi sen sölediinn:)

valla pamuk yaa bizdemi tuhaflık anlamadımki :bbo: isim konusunda heralde baskın çıkacam çünkü kızlık soyadımı kaybettim bu uğurda, dedim isimlerden birini ben koycam ona göre, ama oda koycak, aslında 2 isimde güzel olmuyo ikimiznde hatrı kalmasın yani kaydirigubbakcemile3
vazgeçtim ya kıyamam ben oğluma,ooo yerim ben onun her bişeyini, sevesim geldi varlığı olmayan oğluşumu kaydirigubbakcemile3
hamza güzel isim aslında furkanda var güzel isim ben de
olursa eger hamza ömer furkan klasikçiyim bende yaa moda isimleri sevmiyorum bende
ama bizimki kahraman hamza olunca bi acayip oluyo, bide hamzalar heybetli bi isim yaa :bbo: mesela yusuf hamza falan güzelde bende klasik koymamki :bbo:

valla aynı kafaları yaaa :bbo: :bbo: ya ahmetle mehmet çok yaa, zaten türkiyede ençok1.isim mehmet 4. isim ahmetmiş. furkanda tamam ama faruk deyince aklıma kanuni falan geliyo, faruk tınaz vardı ondan mı ne:bbo:
sen ne düşünüyosun beğendinmi koçişin isimleri

herkese selam ben yine geldim
maşallah isimler havada uçuşuyo
benim en beğendiğim erkek ismi yiğit
pamulşeker bu arada arda ve kağan koyabilirsin
yada enes emre

hepsine bi bahane bulmuştu aklımda bile kalmadı bulduğu bahaneler canım :)

verdim ya "HÜRKAN" dı spor hocamın yiğeninin ismi.hoşuma gitmişti

hımmm söylüycem kesin anlamını sorucak önce bana gerçi biliyordurda hepsine bahanesi hazır sositososito yok isimsiz kaldık biz kesin :jeyyar:

slm kızlar koyu bir muhabbet var oh oh ne güzel işlerimi bitirdim takrar geldim
biter bitmez koşa koşa geliyorum zaten ayrı kalamıyorum kaydirigubbakcemile3

hımm oldu galiba saol cnm yaa

pamukçum benim önerilerimi görmedin sanırım

yaa ben başlatmadım konuyu kızlar kendi dedi ağrılı oldu diye bende o kadarcık ağrır tabi sonuçta yabancı madde dedimkaydirigubbakcemile3

yabancı madde demi :) ama daha sonra bağışıklık kaznıyor yabancı maddye:lepi:

yada ömer faruk koyabilirsin
bu güzel eskilerden
verdim ya "HÜRKAN" dı spor hocamın yiğeninin ismi.hoşuma gitmişti
tamam şimdi okudum güzelmiş ama benimkide töbe kabul etmze
ya evet efemle küfem diyorum valla kuzucuklarım küsecek bana gerçi kuzucukta dedirtmiyo benim koca :bbo: cidden ya ne tuhaf kocam varmış benim
allam ya benimde koçiş pek tuhaf erkek adama düzgün lakap takılırmış, koçiş deyince parçalıyo gözleriyle beni, aşkitomdada eriyo, ee buda tuhaf bi lakap amaaa

pamuk allah aşkına koçişi akşama az kızdırsana hürriyet koymaya kaarar verdim diye bekalaım tepkisi ne olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
pamukçum benim önerilerimi görmedin sanırım

yaa ben başlatmadım konuyu kızlar kendi dedi ağrılı oldu diye bende o kadarcık ağrır tabi sonuçta yabancı madde dedimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım naber

valla merakımdan isim bakıyom netten ya benim özel bi listem vardı isimler için evden bakıyım size söyleyim onlar siyasi değil ama farklı ve güzel isimlerdi :))

hım evet yusufta güzel isim
ondan sonra efendime söliyim kaan olabilir. serdar, fırat, oğulcan var birde moda isimlerden

gördüm tatlım valla seninkilerde çok güzel isimler artık kafamda uçuşuyoo hepsiii ama ciddden eğer benim sitediklerime hep itiraz ederse kociş küsücem

tmm haktancım bende farkındayım pamuk başlattı konuyu amaa gelgelelim o hamilee onun yerine terlik sana çünkü yabancı maddeyi sen sölediinn:)
ay evet dimi ama hem suçluyum hem güçlüüü

kızlık soyadı konusunu açma hiç alınyazım ya bende hep sitiyodum kullanmak ama malesef izin çıkmadıı.. ben beğendimmi cıks be tatlım bence kısa ve öz net tek siim olmalı ismiyle özdeşleşir çocuk bence.. mesela bak ben ayşe yim saf temiz kendi halinde yaaaa kaydirigubbakcemile2 ay valla zor işmiş ikiz istediğine eminmisin hala alınyazım sendeeeeee bide uyumlu olacak

koş koş ne güzel ben iş miş yapmıyom ohhh dimi ama sanki yap yap işi ne olucak tekrar çıkacak en iyisi yapmamak

kızlar sohbet çook güzel ama işlerim var çok.derindondurucu ya sebze felan atcam hazırlayıp.akşama da yemek yok.vaktim kalırsa gelirim.size hoş sohbetler

töbee serdar koyamayız anısı felakettt

bizde erkekte takılırsak ortak noktamız sadece 4tane ;
mustafa , eşimin ölen amcasının adıymış söylerken bile bi hoş oluyo eğer isterse koyarız
mehmet, dedelerimizin adı
mustafa kemal , en favoride bu

pamukcum ben zaten senin yerinde olsam kocişe pek söz hakkı tanımam heralde... eziyeti ben çekiyorum, biri benim biri senin derim:)

alınyazım seninkide entersanmış, kocişle, aşkitom arasında ne fark var ki:):)

iyilik canım nolsun size yetişmeye çalışıyorum
okurken habire sayfa artıp duruyo

tamam atın terlikleri kafama feda ettim kendimi o hamile ona atmayın bana atınkaydirigubbakcemile

yaa o yabancı madde olmasa zor hamile olurdu amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

isim bulmak gerçekten zor çünkü çocugu etkiliyo isim gerçekten

hem peygamberimiz de çocuklarınıza hayırlı isimler koyunuz buyurmuş

takıntılı abicim bu erkekler, soyadımızıda vermiyolar çocuklarada karışıyoar,bencede tek olmalı ismiyle özdeş gerçekten.

ben artık pek emin değilm be pamuk geçen sabah işe gelirken bi kadın gördüm minicik ikizleri var yaşlarına girmemişlerdir, bi acayip oldum kızım kendine gel yetişebilcenmi bu çocuklara dedim, artık kararsızım bide bu isim davasından sonra hepten kararsızım.ama bu kzde koçiş stiyo ikiz
kızlar sohbet çook güzel ama işlerim var çok.derindondurucu ya sebze felan atcam hazırlayıp.akşama da yemek yok.vaktim kalırsa gelirim.size hoş sohbetler

kolay gelsin şekerim sana bekleriz yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…