valla pamuk yaa bizdemi tuhaflık anlamadımki :bbo: isim konusunda heralde baskın çıkacam çünkü kızlık soyadımı kaybettim bu uğurda, dedim isimlerden birini ben koycam ona göre, ama oda koycak, aslında 2 isimde güzel olmuyo ikimiznde hatrı kalmasın yani kaydirigubbakcemile3beklerim tatlım gel peşimdeeen ama kilo alma konusunda gelme :) alemiz ya nası korktukki bizdemi tuhaflık avr bak kızlara bişey olmamış hayret bişey benim yaşım küçüktü ondan korktuum dermişim şimdi sırnaşık şey
cesaretim yok o isimleri söylemeye alınyazım bizim kociş klasiklere takmış durumda ben yarın anneme havale edcem işi zor kocişin diyecem ama sanırım annemin işi zor olacak bu gidişle mafoldumben
ama biliyomusun sanırım sen istediğin ismi koycan gibi geldi bana oh misss kaydirigubbakcemile2
vazgeçtim ya kıyamam ben oğluma,ooo yerim ben onun her bişeyini, sevesim geldi varlığı olmayan oğluşumu kaydirigubbakcemile3bencede sen vazgeç yoldaş sevdasından yazık oğluşuna annesiii
pamuğum fırlat terliği haktan başlatı bu konuyu haktana fırlat oğluşların yanında konuştuklarına bak yaws isimleri yok die bunlar böle yapıo sanırım:)
efeyle küfe ayyss çok güldümm:)
deneyeyim bakayım bende o poğaçayı cnm bi ara
ama bizimki kahraman hamza olunca bi acayip oluyo, bide hamzalar heybetli bi isim yaa :bbo: mesela yusuf hamza falan güzelde bende klasik koymamki :bbo:hamza güzel isim aslında furkanda var güzel isim ben de
olursa eger hamza ömer furkan klasikçiyim bende yaa moda isimleri sevmiyorum bende
anaa bunların kafaları hep birmi çalışıyo ne tatlım yaaa hamzayı banada demişti kociş bende dedim hiç sevmem Çok üzgünüm çoook
eşim ahmet faruk ile mehmet furkan diyor ben şimdiden karıştırıyom bağırdığımı düşünsene ahhhmeeet faaaruuuuk mehhhmeeet furkaaaan .. bide çocuklarım okulda okuma yazma öğrenirken isimlerini yazcaz diye ölcekler oy kıyamam beeen .. hem bide ahmetle mehmetin anıları fazla hep karşıma ahmetler memetler çıkmıştı direk onlar geliyo aklıma kaydirigubbakcemile
herkese selam ben yine geldim
maşallah isimler havada uçuşuyo
benim en beğendiğim erkek ismi yiğit
pamulşeker bu arada arda ve kağan koyabilirsin
yada enes emre
verdim ya "HÜRKAN" dı spor hocamın yiğeninin ismi.hoşuma gitmişti
hımm oldu galiba saol cnm yaacanım alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki MQ ya basıyosun hepsine bastıktan sonra cevapla diyorsun sonrada çıkan yerde 2. quotelerin arkasından yazıyosun mesajını
dene dene şekercimmmm
ya evet efemle küfem diyorum valla kuzucuklarım küsecek bana gerçi kuzucukta dedirtmiyo benim koca :bbo: cidden ya ne tuhaf kocam varmış benim
pamukçum benim önerilerimi görmedin sanırım
yaa ben başlatmadım konuyu kızlar kendi dedi ağrılı oldu diye bende o kadarcık ağrır tabi sonuçta yabancı madde dedimkaydirigubbakcemile3
bu güzel eskilerdenyada ömer faruk koyabilirsin
tamam şimdi okudum güzelmiş ama benimkide töbe kabul etmzeverdim ya "HÜRKAN" dı spor hocamın yiğeninin ismi.hoşuma gitmişti
allam ya benimde koçiş pek tuhaf erkek adama düzgün lakap takılırmış, koçiş deyince parçalıyo gözleriyle beni, aşkitomdada eriyo, ee buda tuhaf bi lakap amaaaya evet efemle küfem diyorum valla kuzucuklarım küsecek bana gerçi kuzucukta dedirtmiyo benim koca :bbo: cidden ya ne tuhaf kocam varmış benim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3pamukçum benim önerilerimi görmedin sanırım
yaa ben başlatmadım konuyu kızlar kendi dedi ağrılı oldu diye bende o kadarcık ağrır tabi sonuçta yabancı madde dedimkaydirigubbakcemile3
slm kızlar koyu bir muhabbet var oh oh ne güzel işlerimi bitirdim takrar geldim
biter bitmez koşa koşa geliyorum zaten ayrı kalamıyorum kaydirigubbakcemile3
evet canım otelde 2 gun kalıp arkadaşların yanına geçecektık yıne
2 kat masraf olcaktı
erkek ismine gelince ben yine haktan diyorum haktan ismini o kadar sevıyorumkı yegenime verdiğim halde bu ismi kendi oğlum olursa yıne veririm diyorumkaydirigubbakcemile3
ımmm sonra ERK olabılır güçlü kuvvetli demek,bide ben IŞIK ismini çok seviyorum ne kadar Işık tanıdıysam hep başarılılardı,Doğanay, Doğaç,.... bunlar aklımagelenler şimdilik
zaten bizimde oğlumuz olursa böle isim sıkıntısı yaşicaz kesin hep kıza isim bulduk erkeğe isim yok şuanda hazır bizde dekaydirigubbakcemile2
ay evet dimi ama hem suçluyum hem güçlüüütmm haktancım bende farkındayım pamuk başlattı konuyu amaa gelgelelim o hamilee onun yerine terlik sana çünkü yabancı maddeyi sen sölediinn:)
valla pamuk yaa bizdemi tuhaflık anlamadımki :bbo: isim konusunda heralde baskın çıkacam çünkü kızlık soyadımı kaybettim bu uğurda, dedim isimlerden birini ben koycam ona göre, ama oda koycak, aslında 2 isimde güzel olmuyo ikimiznde hatrı kalmasın yani kaydirigubbakcemile3
vazgeçtim ya kıyamam ben oğluma,ooo yerim ben onun her bişeyini, sevesim geldi varlığı olmayan oğluşumu kaydirigubbakcemile3
ama bizimki kahraman hamza olunca bi acayip oluyo, bide hamzalar heybetli bi isim yaa :bbo: mesela yusuf hamza falan güzelde bende klasik koymamki :bbo:
valla aynı kafaları yaaa :bbo: :bbo: ya ahmetle mehmet çok yaa, zaten türkiyede ençok1.isim mehmet 4. isim ahmetmiş. furkanda tamam ama faruk deyince aklıma kanuni falan geliyo, faruk tınaz vardı ondan mı ne:bbo:
sen ne düşünüyosun beğendinmi koçişin isimleri
slm kızlar koyu bir muhabbet var oh oh ne güzel işlerimi bitirdim takrar geldim
biter bitmez koşa koşa geliyorum zaten ayrı kalamıyorum kaydirigubbakcemile3
iyilik canım nolsun size yetişmeye çalışıyorumbu güzel eskilerden
tamam şimdi okudum güzelmiş ama benimkide töbe kabul etmze
allam ya benimde koçiş pek tuhaf erkek adama düzgün lakap takılırmış, koçiş deyince parçalıyo gözleriyle beni, aşkitomdada eriyo, ee buda tuhaf bi lakap amaaa
pamuk allah aşkına koçişi akşama az kızdırsana hürriyet koymaya kaarar verdim diye bekalaım tepkisi ne olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım naber
kızlar sohbet çook güzel ama işlerim var çok.derindondurucu ya sebze felan atcam hazırlayıp.akşama da yemek yok.vaktim kalırsa gelirim.size hoş sohbetler
takıntılı abicim bu erkekler, soyadımızıda vermiyolar çocuklarada karışıyoar,bencede tek olmalı ismiyle özdeş gerçekten.kızlık soyadı konusunu açma hiç alınyazım ya bende hep sitiyodum kullanmak ama malesef izin çıkmadıı.. ben beğendimmi cıks be tatlım bence kısa ve öz net tek siim olmalı ismiyle özdeşleşir çocuk bence.. mesela bak ben ayşe yim saf temiz kendi halinde yaaaa kaydirigubbakcemile2 ay valla zor işmiş ikiz istediğine eminmisin hala alınyazım sendeeeeee bide uyumlu olacak
kızlar sohbet çook güzel ama işlerim var çok.derindondurucu ya sebze felan atcam hazırlayıp.akşama da yemek yok.vaktim kalırsa gelirim.size hoş sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?