ay hiç sorma ya daha yemek bile yemedim yani iş bitermi hiçgördüm tatlım valla seninkilerde çok güzel isimler artık kafamda uçuşuyoo hepsiii ama ciddden eğer benim sitediklerime hep itiraz ederse kociş küsücem
ay evet dimi ama hem suçluyum hem güçlüüü
kızlık soyadı konusunu açma hiç alınyazım ya bende hep sitiyodum kullanmak ama malesef izin çıkmadıı.. ben beğendimmi cıks be tatlım bence kısa ve öz net tek siim olmalı ismiyle özdeşleşir çocuk bence.. mesela bak ben ayşe yim saf temiz kendi halinde yaaaa kaydirigubbakcemile2 ay valla zor işmiş ikiz istediğine eminmisin hala alınyazım sendeeeeee bide uyumlu olacak
koş koş ne güzel ben iş miş yapmıyom ohhh dimi ama sanki yap yap işi ne olucak tekrar çıkacak en iyisi yapmamak
mehmet furkanla ahmet faruk canım ahmetle mehmetinin yeri doğruda ikincileri değiştiriyoda olabilirim hala ezberleyemedim :)peki pamukşekercim eşinin tavsiye ettiği isimler var mı????????
bak güzel olmuş bu ama töbe kabul etmessssHÜRKAN ve GÜRKAN olsun:)
he yaa dimi cesaretim varmıki okadar :) aman yok sopnra yine ağlarım alınyazım ya zaten herbişeye ağlar oldum şu günlerde :) gerçi işe yarıyo ağlamakbu güzel eskilerden
tamam şimdi okudum güzelmiş ama benimkide töbe kabul etmze
allam ya benimde koçiş pek tuhaf erkek adama düzgün lakap takılırmış, koçiş deyince parçalıyo gözleriyle beni, aşkitomdada eriyo, ee buda tuhaf bi lakap amaaa
pamuk allah aşkına koçişi akşama az kızdırsana hürriyet koymaya kaarar verdim diye bekalaım tepkisi ne olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım naber
valla merakımdan isim bakıyom netten ya benim özel bi listem vardı isimler için evden bakıyım size söyleyim onlar siyasi değil ama farklı ve güzel isimlerdi :))
hım evet yusufta güzel isim
ondan sonra efendime söliyim kaan olabilir. serdar, fırat, oğulcan var birde moda isimlerden
enterasandr sormaaa, bende anlamadım ya arada ne fark vasaa:bbo: :bbo:pamukcum ben zaten senin yerinde olsam kocişe pek söz hakkı tanımam heralde... eziyeti ben çekiyorum, biri benim biri senin derim:)
alınyazım seninkide entersanmış, kocişle, aşkitom arasında ne fark var ki:):)
kaydirigubbakcemile3 hızlıyız yine kaydirigubbakcemile3iyilik canım nolsun size yetişmeye çalışıyorum
okurken habire sayfa artıp duruyo
tamam atın terlikleri kafama feda ettim kendimi o hamile ona atmayın bana atınkaydirigubbakcemile
yaa o yabancı madde olmasa zor hamile olurdu amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isim bulmak gerçekten zor çünkü çocugu etkiliyo isim gerçekten
hem peygamberimiz de çocuklarınıza hayırlı isimler koyunuz buyurmuş
dersin demesinede dinletebilirsen :)pamukcum ben zaten senin yerinde olsam kocişe pek söz hakkı tanımam heralde... eziyeti ben çekiyorum, biri benim biri senin derim:)
alınyazım seninkide entersanmış, kocişle, aşkitom arasında ne fark var ki:):)
aynen şekercim ya içine sinen ismi bulmak zor gerçekten heleki erkek ismindee heleki benim gibi iki tanedeeevalla kızlar allah yardımcınız olsun
isim koymak doğum yapmaktan daha zor gibi görünüyor
evet canım ya hayırlı isimler koymamız gerek kişiliklerinede yansıycak eşimin zaten en dikkat ettiği şeyde otamam atın terlikleri kafama feda ettim kendimi o hamile ona atmayın bana atınkaydirigubbakcemile
yaa o yabancı madde olmasa zor hamile olurdu amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
isim bulmak gerçekten zor çünkü çocugu etkiliyo isim gerçekten
hem peygamberimiz de çocuklarınıza hayırlı isimler koyunuz buyurmuş
kısmet be tatlım biz ne dersek boşş kaderinde varsa olucak.. olduktan sonrada Allah yardım eder inşallah.. hele bide senin ailende burda annende tecrübeli bu konuda ya ben napıyım bi başımayım inanki.. ilk başta çok ağladım yıkayamamki ben diye ama şimdilerde bi rahatlık geldi züerime hayırlsııyla büyürler inşallah diye.. bide güzle terbiyelerini verip yetiştirebilirsem.. eşim çok titiz o konuda o yüzden onada güveniyorum sanırım yıkama işini bile o yapcak bakalım :) o yüzden hayırlsıı diye dua et sen hep emitakıntılı abicim bu erkekler, soyadımızıda vermiyolar çocuklarada karışıyoar,bencede tek olmalı ismiyle özdeş gerçekten.
ben artık pek emin değilm be pamuk geçen sabah işe gelirken bi kadın gördüm minicik ikizleri var yaşlarına girmemişlerdir, bi acayip oldum kızım kendine gel yetişebilcenmi bu çocuklara dedim, artık kararsızım bide bu isim davasından sonra hepten kararsızım.ama bu kzde koçiş stiyo ikiz
kolay gelsin şekerim sana bekleriz yinee
kıyamam canım ya fazla yorma kendini öyleeeay hiç sorma ya daha yemek bile yemedim yani iş bitermi hiç
aksam oldu ben daha öğle yemeği yicem
oyy buda güzel valla istemem yan cebime koy delikafaduldenbenim koca da çocuk istemiyo güya, ama oğlu olursa ibrahim koymak istiyomuş adını... tabi karısı izin verirseymiş.:) şimdiden inceden göndermeler yapıyo yani:)
kızlar sohbet çook güzel ama işlerim var çok.derindondurucu ya sebze felan atcam hazırlayıp.akşama da yemek yok.vaktim kalırsa gelirim.size hoş sohbetler
enterasandr sormaaa, bende anlamadım ya arada ne fark vasaa:bbo: :bbo:
kaydirigubbakcemile3 hızlıyız yine kaydirigubbakcemile3
ya bunun doğrusunu bilen varmı ? tamam efendimiz demiş hayırlı isimler koyun diye ama bence kökeninin arapça olması şart değil.biz arada konuşuruz kayınvalidemlerle onlar genlde arapça ve anlamlı olmasına özen gösteriyolar ama bence anlam daha önemli, misal koydun arapça anlamıda yıkan, bozan anlamına geliyo, bence ozaman türkçe ama güzel anlamlı daha güzeldir
benimde kayınpedrim tutturmuş benim adımı koyun adıda ibrahim, o ismide hiç sevmem yani,benim koca da çocuk istemiyo güya, ama oğlu olursa ibrahim koymak istiyomuş adını... tabi karısı izin verirseymiş.:) şimdiden inceden göndermeler yapıyo yani:)
benim yeğenimin adı yiğit
çok seviyorum bu ismi, belkide yeğenime olan aşırı sevgimden bu ismi okadar seviyorum ama kulağada hoş geliyo, yeğenime koymasaydık bu ismi erkek evladım olursa koymak isterdim
haklısın canım bencede :)en doğrusu öyle zaten akllahım hayırlısını nasip etsin, kız erke tekiz, ikiz, neyse hayırlı o olsun inş.ama ne kadarda olsun içimde bi heves var hani ikizlere karşı :) aman büyütürüz pamuk dimi nolcak, yinede kocalar saolsun eski babalar gibi değiller anlayışlılar yardım ediyolar şanslıyız bencekısmet be tatlım biz ne dersek boşş kaderinde varsa olucak.. olduktan sonrada Allah yardım eder inşallah.. hele bide senin ailende burda annende tecrübeli bu konuda ya ben napıyım bi başımayım inanki.. ilk başta çok ağladım yıkayamamki ben diye ama şimdilerde bi rahatlık geldi züerime hayırlsııyla büyürler inşallah diye.. bide güzle terbiyelerini verip yetiştirebilirsem.. eşim çok titiz o konuda o yüzden onada güveniyorum sanırım yıkama işini bile o yapcak bakalım :) o yüzden hayırlsıı diye dua et sen hep emi
güle güle canım ii bakın kendinizebiz çıkıoruzzz yine geliriz inşş öptük sizleri keninizze ii bakın olarmı??
bende öyle düşünüyorum zaten muhtemelende isimlerimiz türkçe olacak adların anlamı daha önemli eşimle bu konuda hemfikiriz :)yok hayatım ne arapçası
HAYIRLI isim koyun demiş bütün hayırlar arapçadamı:))
türkçe olsun anlamı güzel olsun
yani demek istemişki çocugunuzun hayatına etki eder isim
işin özü isim önemli yani bunu demek istemiş
anlamının güzel olması önemli olan, arapça köklü neden olsun ki.. manası güzel olsun yeter.. aleyna arapça mesela, hiç anlamsız bi sözcük ama ...
bizde didiyoz istihareye yatıyım bari ben iyisi :)
saolun kızlar isimler not alınmıştır hepinize teşekkürleeer
efemle küfemde teşekkür ediyoo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?