Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çok ilginçtirki hiç gördünüzmü bilmiyorum posta gazetesinde çocukların fotoğrafları yayınlanıyo hala varmı bilmiyorum ama, geçenlerde resimlere bakıyorum Allahım olamaz böyle bir benzenlik tıpkı yiğit ikiz gibiler aynı gzeteden kesmiştim o bölümü büyüyünce de benzerlermi acaba birbirlerine bu kadar ya

özlemişim bak şimdi içim bi garip oldu
saolun kızlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatli tatlı tatlı çocuklar nasip eylesin inşallah

sorma ya gözümün bebeği o benim aramızda ki aşk bambaşka onunla
ben olayım yanında yeterki kimseyi aramaz ama evlenince ayrı düştük birazcık tabi :gitme:

ay yerim ben onu katrşı cinsin aşkları bi ayrı zaten :)) benimde kuzenimin oğlu var kızları hiç sevmezdi bana acayip düşerde, seni kendi teyzemden daha çok sviyorum derdi, birazda asabi bi çocuk ama benle öyle değil , neyse nişanlandık bana küstü konuşmuyo, bende anlammışım, bende diyorum enişteyi sevdnmi diye bana nasıl kızıyo hayır hiç sevmedim gıcık oldum ayrıca çk çirkin nerden buldnki diyodu, neyse artık atlattık bu kezde eşime düştü :)) erkek çocukları bi alem valla, inş alah banada ilk çocuğumda bi oğul nasip eder hayırlısıyla

eşimin ailesi de önce sağlığı tabi diyolar ama Allah gönlümüze göre verirde kız olur inşallah diyolar, çünkü hiç kız yok onlarda aşırı bi istek var, herşeyden önce sağlık tabiki nasibimizde ne varsa

bendende koccamannn bi amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
erkek evladamı ?

amin canım rabbim herkesin gönlündekini hayırla sağlıkla versin :) hakkaten sizde e rkek çok haklılarda,bizimkilerdede 2 erkek 1kız. ama görümcemin 2 kızı var, biizimkilerde kız istiyo halbuki onlara bundan sonra erkek haktır diyorum ama naile, allahım gönlümüzce sağlıklı hayırlı evlat versin

canım senin kızkardeşin yokmu ?

var canım bi kızkardeşim bir de abim var üç kardeşiz

erkek evlada değil, sağlıklı evlada:):)

teşk. ederim canım, bu aylık süpriz olmadı çok şükür..

kzılar sizden bi ricam olucakkkk

rondo mikser blender çırpıcı bunlar ne işe yarıo bana yazarmısınız tam olarak. ben bazen hatalı kullanıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…