sorma ya gözümün bebeği o benim aramızda ki aşk bambaşka onunlaay ayyy maşalah yiğite , ne tatlı öyle yaa
sorma ya gözümün bebeği o benim aramızda ki aşk bambaşka onunla
ben olayım yanında yeterki kimseyi aramaz ama evlenince ayrı düştük birazcık tabi :gitme:
eşimin ailesi de önce sağlığı tabi diyolar ama Allah gönlümüze göre verirde kız olur inşallah diyolar, çünkü hiç kız yok onlarda aşırı bi istek var, herşeyden önce sağlık tabiki nasibimizde ne varsaay yerim ben onu katrşı cinsin aşkları bi ayrı zaten :)) benimde kuzenimin oğlu var kızları hiç sevmezdi bana acayip düşerde, seni kendi teyzemden daha çok sviyorum derdi, birazda asabi bi çocuk ama benle öyle değil , neyse nişanlandık bana küstü konuşmuyo, bende anlammışım, bende diyorum enişteyi sevdnmi diye bana nasıl kızıyo hayır hiç sevmedim gıcık oldum ayrıca çk çirkin nerden buldnki diyodu, neyse artık atlattık bu kezde eşime düştü :)) erkek çocukları bi alem valla, inş alah banada ilk çocuğumda bi oğul nasip eder hayırlısıyla
erkek evladamı ?bendende koccamannn bi amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
eşimin ailesi de önce sağlığı tabi diyolar ama Allah gönlümüze göre verirde kız olur inşallah diyolar, çünkü hiç kız yok onlarda aşırı bi istek var, herşeyden önce sağlık tabiki nasibimizde ne varsa
var canım bi kızkardeşim bir de abim var üç kardeşizerkek evladamı ?
amin canım rabbim herkesin gönlündekini hayırla sağlıkla versin :) hakkaten sizde e rkek çok haklılarda,bizimkilerdede 2 erkek 1kız. ama görümcemin 2 kızı var, biizimkilerde kız istiyo halbuki onlara bundan sonra erkek haktır diyorum ama naile, allahım gönlümüzce sağlıklı hayırlı evlat versin
canım senin kızkardeşin yokmu ?
hiç sevmiyorum ütüyü :umursamaz:ütü zamanıııııııııııııııı:1ninca:
hiç sevmiyorum ütüyü :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?