benimde bir sürü ütüm var yarın iş çıkışı yapıcam inşallah yani en azından ümid ediyorumhaktan hergün ütümü yapıyosun sen ya... benimde evde bir sürrrrrrrüüüüüüüüü ütüm var, ne zaman yaparım Allah bilir
blendır mikserin işini görür, ama mikser blendırın işini görmez.
kolay gelsinütü zamanıııııııııııııııı:1ninca:
bahsetmedin sanırım hiçte merak ettim :)var canım bi kızkardeşim bir de abim var üç kardeşiz
amin inş hayır ve sğlık başta geliyo tabi...erkek evlada değil, sağlıklı evlada:):)
teşk. ederim canım, bu aylık süpriz olmadı çok şükür..
cevap veren olmuştur heraldee yazacaktım ama geciktim sanırsammmkzılar sizden bi ricam olucakkkk
rondo mikser blender çırpıcı bunlar ne işe yarıo bana yazarmısınız tam olarak. ben bazen hatalı kullanıyorum sanırım
benimde bir sürü ütüm var yarın iş çıkışı yapıcam inşallah yani en azından ümid ediyorum
teşekkürler haktancım:)
peki el blenderi ile el mikseri aynı işi görürmü
kolay gelsin
bahsetmedin sanırım hiçte merak ettim :)
amin inş hayır ve sğlık başta geliyo tabi...
cevap veren olmuştur heraldee yazacaktım ama geciktim sanırsammm
hadi inş :))
rica ederim hayatım tıpatıp aynı olmasada aynı işlevi gördüğü yerler olur
çok politik bi cevap oldu ama mesela kek yapıyosun onu mıkserle yapıyosun ama topaklanma oldu dıyelım ben o sorunu blendırla çözüyorum
sanırım kullandıkça daha iyi anlicaksıncokacimcoook
mrb kızlar nasılsınız.
biz buğün biraz daha iyiyiz çok şükür inş. akşamda böyle devam eder.
çünkü bir anı bir ana uymuyor.
angeli ve mısrayı artık göremiyorum haberiniz varmı arkadaşlar.
niye beğenmedi mi poka:):):):) blendırda daha katı kıvamlı şeyleride ezebilirsin, haşlanmış sebze gibi, aynı zmanada sıvıları çırpabilirsin( aslında onlarıda eziyo, o yüzden kek yaparken mixer deki kadar iyi sonuç alınmıyo, ama iş görüyo en azından ) mixerde sadece sıvı ları çırparsın.
canım onceden bir gunde hepsini yapardım 4 saat sürerdi
şimdi günlere böldüm her gün 1 saat yapıyorum çok biriktirmiştimde
canım rondoda katı sıvı ne varsa çekebilirsin yani domateste ezebilirsin soğanda fındıkta
blenderla daha çok sıvı şeyler karıştırırsın mesela çorba örneğin mercimek çorbası yaptın onu blendırdan geçirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?