Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

olsun senin yorumunuda almak isterim alınyazım:)

valla kızlar güzel yorum yapmış mesela ben mikserle blendır yakın işlevler yaptığını düşünememiştim :)

ben mikserle keki çırpıyorum genelde, aklıma tek o geldi :)

karıştırıcıyla yani ucunda azıcık bıçağı olanla çorbaları ve ayranı çırpıyorum

blender lada soğan, yeşilllik, fındık, şekeri falan geçiriyorum, mesela pudra şekerim yosa normal şekeri blendırdan çekiyorum incelip oudra şekeri oluyo ama sanırım blendera zarar veriyo, çok acil olmadıkça yapmasam daha iyi olcak yani

benim bildiklerimde bu kadar :kedi: :kedi:

ben blendırı en çok çorbalarda kullanıyorum, mercimek, tarhana ( bazen), patates çorbasında, sütlü tatlıları yaparken topaklanıyo bazen bide orda kullanıyorum.başkada bişeye kullanmıyorum:):) mixeride kekle ayranda kullanıyorum:) o kadarrr

simicim yemek yaparken soğanı rondodamı cekiyosun yoksa ellemi doğruyosun

haktann bizde tecrübeli ev hanımları gibi konuştuk ya.. ben evleneli daha 6 ay oldu, yanlış kişiye soruyosun aslınd pokacım::)):

merhaba kızlarr
bugün kursa gittim eve gelmem 3 ü buldu sonra yemeğe geldi eşim 1 saatte kardeşimle konuştuk tlf da anca nete gelebildim:)
görümcemde çaldırmış 4 gibi onuda aramadım hiçte niyetim yok zaten tekrar arasın:)

eve gidince tatlı yapcam ama karar veremedim un helvasımı irmik helvasımı irmiği yaparsam derin dondurucuyada koyarız misafirlere ii olur ama karar veremedim

jnaz hoşgeldin canım naber sen geldin ama ben gidiyorum öptüm seni :)) bebiş nasıl

aranızda şuanda en yaşlısı ben ve jnaz ekim gelinleri olarak ama bende tecrübesiz sayılrırım 45. günde takıldım sonrasında koçiş yoktu ev hayatıda yoktu

canım hoşgeldin
sende bebiş bekliyosun galiba
bulantıların varmış umarın kısa zamanda geçer

evet canım bende bebek bekliyorum 10 haftadayız .
olmazmı canım çok oluyordu her yedimi çıkarıyorum
birde halsizlik zor oluyor
çok şükür tabi bebegim için herşey şikayet yokk

olmadı bak şimdi neyse yarın telafi ederiz artık :)
çok şükür iyiyim tatlım bebiş te iyi teyzesi
ee 9 ay oldu evleneli bu durumda kıdemli oluyoruz dimi şekerim:)
kızlar hepinizi öptüm ii akşamlar bol aşklı akşamlar olsun :)))

hoşçakal bitanemmm Şeniz

hayırlı olsun çakırgözlü, allah sağ slim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. sen ne kadar oldu evleneli?

canım benim ben evlilikte yeniyim ama mutfakta yeni değilim küçüklüğümden bu yana mutfakla haşırneşirimdir
annemin uzak tutmasına rağmenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…