kızlar dün bizim evlilik yıldönümümüzdü 1 sene oldu
evet canım bende bebek bekliyorum 10 haftadayız .
olmazmı canım çok oluyordu her yedimi çıkarıyorum
birde halsizlik zor oluyor
çok şükür tabi bebegim için herşey şikayet yokk
a.s canımcımm hoşgeldinnnnselam canlarım
nasılsınız
takip edemiyorum hiç sizi yoğunluktan(
ayy nice mutlu senelere inşallah canım tebrıkler...
jnazcım hoşgeldın hayatımm
bildiğimiz bişey mi ki soracağın?:)
ayy nice mutlu senelere inşallah canım tebrıkler...
jnazcım hoşgeldın hayatımm
kızlaryaa
bişey sorucam size daha doğrusu danışacağım
şimdi kızlarr
biliyosunuz bebişimizi öğreneli 3 hafta olacak ve kayınvaldemlerede görümcem söylemiş ve geçen hafta eşim aradığında da haber vermiş tekrar ve o gün bugündür bi hayırlı olsun için bile aramadı sevgili kayınvaldem . bebeği istemediğinide biliyorum. bende aramak istemiyorum ama eşimde benim aramam gerektiğini söylüyor sağolsun zorlamıyorda
ama sizce arasam mı aramasam mı ?
anaaa hadi cnm aramadı mı.kesinlikle araması gereken sen değilsin bence.bu benim fikrim.
şimdi kızlarr
biliyosunuz bebişimizi öğreneli 3 hafta olacak ve kayınvaldemlerede görümcem söylemiş ve geçen hafta eşim aradığında da haber vermiş tekrar ve o gün bugündür bi hayırlı olsun için bile aramadı sevgili kayınvaldem . bebeği istemediğinide biliyorum. bende aramak istemiyorum ama eşimde benim aramam gerektiğini söylüyor sağolsun zorlamıyorda
şimdi bizim ailede de bu konularda resmiyet vardır,kayınvalideler gelinlerini arayıp tebrik etmez ama kötü niyetten değil,a radaki saygı ilişkisinden.. başkalrından alırlar haberi ama gelinlerle konuşmazlar bu konuları.. senin kayınvalidenin ki d eböyle bişey mi, yoksa art niyet mi var?
a.s canımcımm hoşgeldinnnn
biz çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
dünde konuşamadık aklım sendeydi
hoşbuldum tatlımm
nasılsın keyfin nasıl bakalım?
şimdi kızlarr
iyi akşamlar canımmmmkızlar hepinizi öptüm ii akşamlar bol aşklı akşamlar olsun :)))
kayınvaliden ble konularda nasıki jnazcım acaba art niyetmi senden saygı beklemek mi ?şimdi kızlarr
bence senin aramanı ve haber vermeni bekliyodur
sanki duymamış gibi yapıyodur
belki senin söylemek isticeni düşündü
hemen kötü düşünmeyin kızlarklava:kaydirigubbakcemile3
canım benim arayıp söyle sonuçta küçüğüz bizkaydirigubbakcemile2
bence senin aramanı ve haber vermeni bekliyodur
sanki duymamış gibi yapıyodur
belki senin söylemek isticeni düşündü
hemen kötü düşünmeyin kızlarklava:kaydirigubbakcemile3
canım benim arayıp söyle sonuçta küçüğüz bizkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?