sana katılıyorum canımın içi
iyilik abidem olumlu arkadaşımm
balım ama resmen bütün sülale biliyor ve görümcemde onlara haber verir vermez bizede söyledi ama nedense babasının sevindiğini söyledi kayınvaldemin tepkisi konusunda hiçbişey söylemedi
bide benim söylememi beklemeyeceğinden eminim
bide aslında biz eşimle birlikte arayacaktık ilk söylemek için ama evde bulamadık ertesi gün eşim işteyken arıyor
bu arada kayınvaldemle kayınpederim yurtdışındalar
sağol canımın içi
bizim yerler değişti işte bi üst kata taşındık net kesildi
yarında bilg değişcekmiş laptop gelecekmiş ama
hiç istemiyorum yane(
ben iyiyim genel olarak kayınvalidemler bizde geçen hafta cuma gelmişlerdi pzt gideceklerdi ama annemlerin ısrarı üzerine abimin nişanına da kalacaklar
ctesi nişan olucak pzar gidecekler
öle işte hareketli bir hafta geçiriyorumm
bu günde eşimin teyzesi yemeğe çağırdı kayınvalidemlerle bizi oraya gitcez öle yani cicimm
sen neden sölemiyosun kayınvalidene
belki alınmıştır ne biliyim
bizimkiler öledir kociş sölese bile benden beklerler:sinifsinif:
yani aranız nasıl bilmiyorum ama canım bence ara konuş:ecrin_bebek:
iyi akşamlar canımmmm
tebrikler hayırlı olsun canımmm:)
kayınvaliden ble konularda nasıki jnazcım acaba art niyetmi senden saygı beklemek mi ?
zemuszemuszemuszemus
ayy şımardım
ama ben öyle düşünüyorum tabi kişiden kişiye değişir herkes kayınvalidesini tanır ama iyilikten zarar gelmez önce iyi düşünelim bakalım
belki senin sölemek istediğini düşünüp bilmiyomuş gibi davranmıştır
sen ara söyle daha sonra arayıp sormazsa küsersin:kedi:
balım ama resmen bütün sülale biliyor ve görümcemde onlara haber verir vermez bizede söyledi ama nedense babasının sevindiğini söyledi kayınvaldemin tepkisi konusunda hiçbişey söylemedi
bide benim söylememi beklemeyeceğinden eminim
bide aslında biz eşimle birlikte arayacaktık ilk söylemek için ama evde bulamadık ertesi gün eşim işteyken arıyor
bu arada kayınvaldemle kayınpederim yurtdışındalar
zemuszemuszemuszemus
ayy şımardım
ama ben öyle düşünüyorum tabi kişiden kişiye değişir herkes kayınvalidesini tanır ama iyilikten zarar gelmez önce iyi düşünelim bakalım
belki senin sölemek istediğini düşünüp bilmiyomuş gibi davranmıştır
sen ara söyle daha sonra arayıp sormazsa küsersin:kedi:
canım benimyaaişte belkide diyordur canım bütün sülale biliyorda ben neden bilmiyorum diye
ne biliyim ne dicemi bilemedim
ayrıce neden çocuğunuzun olmasını istemiyr onu da anlamış değilim
evet canım aynen öylesen kaynananın bildiğini biliyosun herkes herrşeyin farkında ama bilmemiş gibi yapılıyo.arada resmiyet yok öle hani gelin aramalı felan die buna rağmen kaynananın aramaması normal değil bence.ha bide art niyette sezdiysen bilmem ama ben olsam aramazdım
kızlar ben çıkıyorum çok geç kaldım yemek yapmam lazım
hepinizi öpüyor ve seviyorum
aşk dolu geceler diliyorum jnazcım takma kafana hayatım gelen ağam giden paşam de
aramazsan arama yar şarkısını söleyerimseniben
bugunlerin keyfini çıkar boşver
görüşmek üzereeee
yok be tatlım benden beklemez biliyorum
bide eşim aramış zaten teker teker haber veremeyizki
yine arasın hayırlı olsun desin ve tavır yapacaksa yapsın aslında bende senden bekliyordum desin değil mi?
canım benimyaa
ona kalsa çocuk son derece gereksizmiş eğer olacaksa da 5-6 sene sonra olsunmuş
ama nedense kızına gelince de 1 çocuğu var 2. ciyi niye yapmıyormuş
hatta görümcem ilk bebek geliyor dediğinde kızının bebeği olacak zannetmiş
evet canım aynen öyle
ve nedense sadece ben aranmıyorum mesela yolda komşularıyla karşılaşıyoruz her gören kayınvalden aramıştı bizi sağolsun diyorlar yani nerdeyse haftada bir komşularıyla konuşuyor ama 3 haftadır geliniyle konuşmak gelmiyor aklına
ayy cnm beniiimm.aha benden bi tane daha varmış.kuzum seni en iyi ben anlarım.off bi sene daha ha.ALLAH yardımcın olsun ne diyim zorr
ben samimiyimdir de o naz yapılabilecek bir insan değil malesef hayatımevet canım
olmadı sitemle söylersin anne duymadınmı haberimi neden bi aramadın falan diye samimiysen nazda yapabilirsin
o ve ondan sonraki hareketlerine göre davranırsın cnm
iyiakşamlar güzelimneyse kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
hımmmm
o zaman belki sizin için erken oldugunu düşündüğü için sevinememiştir sizi düşündüğü için
benim annemde ablama kızmıştı hamile oldugunu duyunca ama sonradan alıştı çocuk doğunca bütün dünyası haktan oldu
annemiz kııznca bişe olmuyo ama kayınvalıde kanına dokunuyo dımı ınsanın
kötüyüz biz yaaaklava:
şaka bi yana hayatım sen daha iyi bilirsin tabiki
içinden geldiği gibi davran bu hamilelik döneminde ise hiçbirşey için kendini üzme boşver
anladım canım
kayınvalidenle aran pek iyi değil ama çocuk işine o karar veremez zaten verenler verdi olanlar oldu geçmiş olaalaelaelaelaelae
sen hiçbişey için sıkma canını herşeyin güzeli seninle olacak merak etme
yeğenimiz için iyi bak kendine üzme
içinden ne geliyorsa nasıl mutlu olucaksan öle davran canımkaydirigubbakcemile5
ben samimiyimdir de o naz yapılabilecek bir insan değil malesef hayatım
ama bakalım eğer bu akşam gidersek görümcemlere tavırlarına göre karar veririm arayıp aramamak için
yada yarın kandil kandilini kutlamak için ararım sadece
iyiakşamlar güzelim
yok be canım annem duyunca sevinçten ağladı tlf da
ama malesef annemin yerine koyamıyorum onu ama benden kaynaklanmadığına eminim
dediğin gibi takmamaya çalışacağım
jnaz cım ben olsam aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?