Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya ewli deilim nişanlıyım ama şimdiden korkmaya başladım neden böle yaparlar kayınwalideler hep sorun çıkarcak bişey buluyolar insan torunu olcak die sewinmezmi yaalmaz: benimki saolsun şimdi çok ama çok iyii gülüm balımızz acaba ilerde deişirmiki:1shok:

ay yemeğimi ve çorbamı attım ateşe geldimkaydirigubbakcemile3
jnazcım içinden geldiği gibi davran
insan karşısındakinin duygularını niyetini daha iyi bilir
eğer o bişey yokmuş gibi davranıyosa sende bişey yokmuş gbi davran bu kadar basit
bu dünya herşeye takılacak kadar uzun değil
ve bikere hamile kalıyosun yani her bebek için bi kere
o seni anlıyo hissediyo o yüzden üzme onuda bu gibi küçük konular için
isteyen ister istemeyen istemez
boşver
şükürler olsunki şuan bi mucizeyi yaşıyosun bundan ve kocandan önemli hiçbişey yok hayatta

Kızlar merhaba,ben geldim ve gidiyorum...Tatilim güzel geçiyor...Yarın Kuaşdası'na geçeceğiz..Serdar Ortaç var Cuma günü...Acaip sıcakkkk buralar ve sizleri çoooooooooooooooookkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanBen kaçtım:a015:

kızlaryaa benim pc sapıttı bugünler de fazla ısınınca kendi kendine kapanıyor
haktancım ellerine sağlık canım
dediklerinde o kadar haklısınki düşündümde biraz madem istemiyor kendi bilir sonuçta önemli olan benim ve eşimin onu ne kadar çok istediği
çok şükür rabbime ki aratmadan nasip etti bize mucizesini ve bende onu üzmemek için elimden geleni yapacağım
yarın kandil mecburen arayacağım zaten o hiçbişey olmamış gibi davranırsa bende öyle davranacağım sonuçta herkes hakettiği değeri görür bu benim içinde geçerli
çok sağol bitanem sizler sayesinde tek taraflı düşünmemişte oluyorum a.s.

aynen öyle çakırcım
madem öyle ona göre davranacağım bende

canım benim sen bize bakarak önyargılı olma herkes aynı olacak diye bir kaide yok tabiki
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın her birimizi:Saruboceq:

canım benimyaa çok sevindim tatilinin iyi geçmesine
benim yerimede gez eğlen
ve bizde seni çokk özledikkkkkkkkkkkkkkkŞeniz

canım hoşgeldin
bende yeni sayılırım

evimi beyenmene sevindim
Allah daha güzellerini nasip etsin inşallah

bu arada herkese günaydınnnnnnn

günaydın kızlar herkese, nasılsınız

Kandilimiz mübarek olsun hepimizin, dualarımızda kabul.

Derya evin çok güzel olmuş hele klozet takımına bittim :))

ya jnazın kayınvalidesine çok kızdım ya kızın mutluluğunu paylaşacağına bide sinir etmiş, anlamak zor bazen bazılarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…