hoşgeldin neclacım
kızlar bu arada hayırlı kandiller
günaydın kızlar herkese, nasılsınız
Kandilimiz mübarek olsun hepimizin, dualarımızda kabul.
Derya evin çok güzel olmuş hele klozet takımına bittim :))
ya jnazın kayınvalidesine çok kızdım ya kızın mutluluğunu paylaşacağına bide sinir etmiş, anlamak zor bazen bazılarını
Kızlar merhaba,ben geldim ve gidiyorum...Tatilim güzel geçiyor...Yarın Kuaşdası'na geçeceğiz..Serdar Ortaç var Cuma günü...Acaip sıcakkkk buralar ve sizleri çoooooooooooooooookkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanBen kaçtım:a015:
slm kızlar nasılsınız....
ben evimin resimlerini ekledim sizinlede paylaşmak istedim
hadi evimi beraber yerleştirelim :)))) - Sayfa 7 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kimse yok görüşürüz...
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
ya jnazın kayınvalidesine çok kızdım ya kızın mutluluğunu paylaşacağına bide sinir etmiş, anlamak zor bazen bazılarını
iyiyim angel sen nasılsın canım hala işyetrin toparlanamadı galiba değilmi? kayınvalidenler hala buradalarmış nasıl geçiyo vaktinizgünaydın cnm
nasılsın
seninde kandilin mübarek olsun cnm
aynen alınyazım ya bende cok sinir oldummm
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN VE HEPİNİZİN KANDİLİ MİBAREK OLSUN. ALLAH AĞIZ TADINIZI BOZMASIN. BUGÜN BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİ. KULUN KULA ETTİĞİ DUA ÇOK MAKBULDUR..
bizde seni çokkkk özledikkkkkkkkkkkkkkk jasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... iyi eğlenceler canımmmmmmmmmmmmmm
çok güsel deryacım harika allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.. yatak odan benimkine cok benziyor..
saol canım sen nasılsın:)
teşekkür ederim pokacım iyiyim bende evet ya bu gün kandil herkesin kandilini kutlarım inşallah bol bol dua edeleim allah kabul eder inşallah dualarımızı
hayırlı evlşatlar versin bize rabbim
çok güsel deryacım harika allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.. yatak odan benimkine cok benziyor..
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN VE HEPİNİZİN KANDİLİ MİBAREK OLSUN. ALLAH AĞIZ TADINIZI BOZMASIN. BUGÜN BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİ. KULUN KULA ETTİĞİ DUA ÇOK MAKBULDUR..
bizde seni çokkkk özledikkkkkkkkkkkkkkk jasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... iyi eğlenceler canımmmmmmmmmmmmmm
teşekkür ederim pokacım iyiyim bende evet ya bu gün kandil herkesin kandilini kutlarım inşallah bol bol dua edeleim allah kabul eder inşallah dualarımızı
AMİN NECLACIM AMİN. ALLAHIM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH...
hepipinizin kandili mübarek olsun
çok güzel omuş eline sağlıkcanım seninde kandilin m übarek olsun
annem yaptı klozet takımını kaydirigubbakcemile2
tamam bende kadettimTamam alınyazım kaydettİm :)
alınyazım benİm ve aİlem İÇİn huzur mutluluk saĞlık bİrde İŞ yerİnde gÜsel haberler almak:)
seninkinide yazdım :)bizde seni çokkkk özledikkkkkkkkkkkkkkk jasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... iyi eğlenceler canımmmmmmmmmmmmmm
ben geldimm... hepinize günaydın arkadaşlar.. kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah..
derytacım güle gle otur evinde inş. çeyiz serme sorunsuz halloldu inş.. sıkıntı yapıyodun ama değmedi dimi canını sıktığına:)
günaydın canım hayırlı kandiller
sanada hayırlı kandiller deryacım. Umarım düğünün tam istediğin
gibi huzurlu bi şekilde geçer...
ben geldimm... hepinize günaydın arkadaşlar.. kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah..
derytacım güle gle otur evinde inş. çeyiz serme sorunsuz halloldu inş.. sıkıntı yapıyodun ama değmedi dimi canını sıktığına:)
olacak böyle şeyler.. çoook normal, kız annelerin zaten üzgğn ve hassas oluyo.. kaynanan 4 4 lükte olsa annen üzülecek bişey bulacaktı bde öyle düşün
çok güzel omuş eline sağlık
tamam bende kadettim
seninkinide yazdım :)
günaydın canım hayırlı kandiller
tşkler alınyazımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?