Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin neclacım
kızlar bu arada hayırlı kandiller

canım sanada hayırlı kandiller
Allah ım dualarımızı kabul etsin inş.

günaydın cnm
nasılsın
seninde kandilin mübarek olsun cnm

bizde seni çokkkk özledikkkkkkkkkkkkkkk jasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... iyi eğlenceler canımmmmmmmmmmmmmm

çok güsel deryacım harika allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.. yatak odan benimkine cok benziyor..

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?

saol canım sen nasılsın:)

aynen alınyazım ya bende cok sinir oldummm

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN VE HEPİNİZİN KANDİLİ MİBAREK OLSUN. ALLAH AĞIZ TADINIZI BOZMASIN. BUGÜN BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİ. KULUN KULA ETTİĞİ DUA ÇOK MAKBULDUR..

günaydın cnm
nasılsın
seninde kandilin mübarek olsun cnm
iyiyim angel sen nasılsın canım hala işyetrin toparlanamadı galiba değilmi? kayınvalidenler hala buradalarmış nasıl geçiyo vaktiniz

nasılsın şekerim, dualarımızı eksik etmeyelim bencede.dua siparişini alayım hepinizin, benimki tahmin edersinizki koçişe kavuşmak kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar herkese, nasılsınız

Kandilimiz mübarek olsun hepimizin, dualarımızda kabul.

Derya evin çok güzel olmuş hele klozet takımına bittim :))

canım seninde kandilin m übarek olsun
annem yaptı klozet takımını kaydirigubbakcemile2

Tamam alınyazım kaydettım :)

alınyazım benım ve aılem ıÇın huzur mutluluk saĞlık bırde ıŞ yerınde gÜsel haberler almak:)

tşekkür ederim :))
edelim herşeyin hayırlısı için dua edelim:Saruboceq:

ben geldimm... hepinize günaydın arkadaşlar.. kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah..
derytacım güle gle otur evinde inş. çeyiz serme sorunsuz halloldu inş.. sıkıntı yapıyodun ama değmedi dimi canını sıktığına:)

canım seninde kandilin m übarek olsun
annem yaptı klozet takımını kaydirigubbakcemile2
çok güzel omuş eline sağlık
Tamam alınyazım kaydettİm :)

alınyazım benİm ve aİlem İÇİn huzur mutluluk saĞlık bİrde İŞ yerİnde gÜsel haberler almak:)
tamam bende kadettim

sanada hayırlı kandiller deryacım. Umarım düğünün tam istediğin
gibi huzurlu bi şekilde geçer...

amin inşallah canım .....

günaydın sıkıntı yaptığım gibi olmadı ama çok gergindim....
kaynanam biz eşyaları taşırken yine anneme abuk subuk şeyler söylemiş annem
susutum yuttum diyor... çeyiz giderken anlatılacak şeyler anlatmamış
offff yaaa annem çok üzüldü...

olacak böyle şeyler.. çoook normal, kız annelerin zaten üzgğn ve hassas oluyo.. kaynanan 4 4 lükte olsa annen üzülecek bişey bulacaktı bde öyle düşün

aa ne cadı bu kaynanların çoğu yaaa çeyiz giderken annen zaten oldukça hüzünlüdür bide o mu üzmüş hey Allahım ya

olacak böyle şeyler.. çoook normal, kız annelerin zaten üzgğn ve hassas oluyo.. kaynanan 4 4 lükte olsa annen üzülecek bişey bulacaktı bde öyle düşün

ama demişki bizim bir komşumuz vardı kızıyla sürekli bize gelirdi iyi kadındı kızıda sürekli nişanlımla ilgieniyormuş nişandan sonra ellerini ayaklarını bizden çektiler
kızlarına oğlumu beğenmişler ama nişanlaınca komşumdan oldum demiş
annemin sinirlenmesi narmal geldi bendeüzüldüm

Deryacım ben olsam susamazdım:) cok sinir oldum anneni üzmesineee

alınyazım sana ne dicem bence kaynanalar topiğindeki o kaynana gercek değil. ben inanmıyorum. milleti gaza getirmeye calışan biri.. konuşma ve yazmalarına dikkat ettim çok genç dili ile konuşuo.
yok '' çamur yapmak '' filan... bide yalandan resim filan. yok yok ben inanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…