Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

aa ne cadı bu kaynanların çoğu yaaa çeyiz giderken annen zaten oldukça hüzünlüdür bide o mu üzmüş hey Allahım ya

snırım beni istemiyolar ama nişanlıma sorduğumda öyle olmadını söylüyor
kadın ya patavatsız ya saf yada beni istemiyor...
Allahtan uzak oturaağız kendi anneme yakınım...

işler toparlanamadı cnm ya yeni mobilyalar geldi dün taşıdık masaları bilg falan değişecekmiş laptop gelecekmişki hiç sevmiyorum laptopu(

kayınvalidemlerde bizde cnm abimin nişanı için kaldılar işte c tesi nişan pazar gidecekler artıkın iyi geçiyor vaktimiz ya kayınvalidme sağolsun sorunsuz yemek yapıyor poğaça börek yapıyor
reçel falan yapıyor :)) idare ediyoruz yanii

benim duam önce sağlık sonrada hayırlı sağlıklı bebiş inş.:Saruboceq:

derya ne söylemişki kayınvaliden, özel değilse merak ettimde ?

değil canım
demişki bizim bir komşumuz vardı kızıyla sürekli bize gelirdi iyi kadındı kızıda sürekli nişanlımla ilgieniyormuş nişandan sonra ellerini ayaklarını bizden çektiler
kızlarına oğlumu beğenmişler ama nişanlaınca komşumdan oldum demiş
annemin sinirlenmesi narmal geldi bendeüzüldüm

canım ben yanlarında değildim
sonra öğrendim .....
anneme tekken yapmış bunu

Aman cahıllık ıŞte.. Aklı sıra oĞlunu Övecek.. Bak sıze bulunmaz hınt kumaŞı verıyorum demek ıstemıŞ o.. OĞlumu beĞenen Çook demek ıstemıŞ. Sneınle ılgısı yok bence. Patavatsızlık ıŞte boŞverrrrr

sonra öğrendim .....

walla canım benim anneme böle yapacak biri onu mahvederdim muhakkak kötü şeyler söylerdim ona böle patavatsız zevzek kaynanaları uyz oluyoumya düğünden sonra sakın alttan alma deryacım sen onun hakkın gelirsin :)klava::lepi::enbuyukkk:

deli mi ne ya?bizimkide bana derdi habire oğlunu birisi çok beğenirmiş oda demiş birini bulamazsak evlendirizi diye!!! habire yanımda söyleyince sinir oluyodum ama seninkide abartmış yani derya bnce senin kayınvaliden oğluna çok düşkün vede seni kıskanıyo sen ona yem olma, adıını sağlam at.kendimden biliyorum

valla poka bencede öyle olabilir.kesinlikle ortalığı karıştırıyo gençte olsa gelin düşmanı.ya zaten ben ona o yüzden dedim yaşınıza uygun hareketler yapmıyosunuz diye.yani 50 yaşında bi kadın dil çıkarmaz yani.cidden çok sinir oldum, yani biz onun çocuğu yalşındayız eğer doğruysa kaynanalığı, ama bizimleinatlaşıyo.belki gençte oabilir dediğin gibi.değilsede eğer akli dengesi bozuk olsa gerek.ama bi foto koymuş ya eğer kendiyse , suratından belli hainliği, gelin düşmanı olduğu,çok sinir oldum ben onaa yaaa klava: klava:

alınyazım bende cok sinir oldum.. ama dikkatle okudum tarzı bana hiç öle gelmedi.
aşırı sinir oldum bendeee

ohh ellerine sağlık, böyle şeyler yapmaları ne güzel oluyo dimi.senin duayıda kaydettim :)))

sonra öğrendim .....
benim kayınvalidemde bu tarz konuşmaları ben yokken yapar anneme
takmamaya çalışıyorum
simdilik susuyorum
10 gün sonra birşey olursa çok söyleyecek lafım varrr
maalesefki bu fırsatı onlar veriyo ama benden sana bi tavsiye affına sığınarak, aşırıya gitmeden söyle söyleyeceğini.bende aynılarını yaşadım gibi düğünden 10 gün sonra kaınvalide tartışmaya kalktı surat yaptım, önceleri haklısın diyen eşim biraz abartıyosun dedi, suratımı astığım gün benle kavga etti.ilişkinizi olumsuz etkiler, sakin olarak yap yapacağını ki eşinde desteğin olsun.öbür türlü cadı gelin diyolar eşinde başkalrıda (
alınyazım bende cok sinir oldum.. ama dikkatle okudum tarzı bana hiç öle gelmedi.
aşırı sinir oldum bendeee

doğru söylüyosun canım o yaşta o kadın böyle konuşmaz, ama konuşab,iliyosa kesinlikle akli dengesi bozuktur.takip ediyorum bende epeydir gerçektende herkesle yüz göz olmş şekilde konuşyo, orda bi kayınvalide daha var, gerçekten üslubu daha hoş ve yaşına uygun kelimeler yazıyo.bencede kayınvalide değil ozman.

biraz sinir edeyim onu ozamn bulduğum bi yerde :)))

bende sölerdim isterseniz onu alın derdim yol yakın derdim
bu konuşmaya çenemi tutamazdım ama ben yoktum annemde canım susmuş çok zor olmuş ama susumuşkötükedihüso

yok susmam iyice sinirime dokunmaya başladı hep iyi niyetle yaklaşıyorum
bilmiyorur saftır ama
çeyiz gidiyor o anda söylenecek anlatacak konu mu bi de yazık komşumu kaybettim demiş hey Allahım sen sabır ver.... hele benim yanımda bir desin....

uygun bir dille nişanlıma anlatacağım bilsin annesinin neler karıştırdığını klava: klava:
annem kendini tutmas kavga çıkardı çeyiz meyiz yarıda kalırdı.....

Bende aynen cssa, aklıma gÖrmcem gelır boyna:):) bıde dÜĞÜn de yaŞadıĞım sıkıntılar..hatırlamak bıle ıstemıyorum... ınsanın dÜĞÜnÜnÜ kÖtÜ hatırlaması Çok kÖtÜ bıŞey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…