aa ne cadı bu kaynanların çoğu yaaa çeyiz giderken annen zaten oldukça hüzünlüdür bide o mu üzmüş hey Allahım ya
iyiyim angel sen nasılsın canım hala işyetrin toparlanamadı galiba değilmi? kayınvalidenler hala buradalarmış nasıl geçiyo vaktiniz
nasılsın şekerim, dualarımızı eksik etmeyelim bencede.dua siparişini alayım hepinizin, benimki tahmin edersinizki koçişe kavuşmak kaydirigubbakcemile3
derya ne söylemişki kayınvaliden, özel değilse merak ettimde ?
Deryacım ben olsam susamazdım:) cok sinir oldum anneni üzmesineee
alınyazım sana ne dicem bence kaynanalar topiğindeki o kaynana gercek değil. ben inanmıyorum. milleti gaza getirmeye calışan biri.. konuşma ve yazmalarına dikkat ettim çok genç dili ile konuşuo.
yok '' çamur yapmak '' filan... bide yalandan resim filan. yok yok ben inanmıyorum..
canım ben yanlarında değildim
sonra öğrendim .....
anneme tekken yapmış bunu
ayy allahım ne kaynanalar var deyainci boşver takma kafana
onun cahilliğine ver
anladım canımmm yaa. gercekten patavatsızmış yaakötükedihüso
canım ben yanlarında değildim
sonra öğrendim .....
deli mi ne ya?bizimkide bana derdi habire oğlunu birisi çok beğenirmiş oda demiş birini bulamazsak evlendirizi diye!!! habire yanımda söyleyince sinir oluyodum ama seninkide abartmış yaniama demişki bizim bir komşumuz vardı kızıyla sürekli bize gelirdi iyi kadındı kızıda sürekli nişanlımla ilgieniyormuş nişandan sonra ellerini ayaklarını bizden çektiler
kızlarına oğlumu beğenmişler ama nişanlaınca komşumdan oldum demiş
annemin sinirlenmesi narmal geldi bendeüzüldüm
Deryacım ben olsam susamazdım:) cok sinir oldum anneni üzmesineee
alınyazım sana ne dicem bence kaynanalar topiğindeki o kaynana gercek değil. ben inanmıyorum. milleti gaza getirmeye calışan biri.. konuşma ve yazmalarına dikkat ettim çok genç dili ile konuşuo.
yok '' çamur yapmak '' filan... bide yalandan resim filan. yok yok ben inanmıyorum..
ohh ellerine sağlık, böyle şeyler yapmaları ne güzel oluyo dimi.senin duayıda kaydettim :)))işler toparlanamadı cnm ya yeni mobilyalar geldi dün taşıdık masaları bilg falan değişecekmiş laptop gelecekmişki hiç sevmiyorum laptopu(
kayınvalidemlerde bizde cnm abimin nişanı için kaldılar işte c tesi nişan pazar gidecekler artıkın iyi geçiyor vaktimiz ya kayınvalidme sağolsun sorunsuz yemek yapıyor poğaça börek yapıyor
reçel falan yapıyor :)) idare ediyoruz yanii
benim duam önce sağlık sonrada hayırlı sağlıklı bebiş inş.:Saruboceq:
değil canım
demişki bizim bir komşumuz vardı kızıyla sürekli bize gelirdi iyi kadındı kızıda sürekli nişanlımla ilgieniyormuş nişandan sonra ellerini ayaklarını bizden çektiler
kızlarına oğlumu beğenmişler ama nişanlaınca komşumdan oldum demiş
annemin sinirlenmesi narmal geldi bendeüzüldüm
benim kayınvalidemde bu tarz konuşmaları ben yokken yapar annemecanım ben yanlarında değildim
sonra öğrendim .....
maalesefki bu fırsatı onlar veriyo ama benden sana bi tavsiye affına sığınarak, aşırıya gitmeden söyle söyleyeceğini.bende aynılarını yaşadım gibitakmamaya çalışıyorum
simdilik susuyorum
10 gün sonra birşey olursa çok söyleyecek lafım varrr
alınyazım bende cok sinir oldum.. ama dikkatle okudum tarzı bana hiç öle gelmedi.
aşırı sinir oldum bendeee
walla canım benim anneme böle yapacak biri onu mahvederdim muhakkak kötü şeyler söylerdim ona böle patavatsız zevzek kaynanaları uyz oluyoumya düğünden sonra sakın alttan alma deryacım sen onun hakkın gelirsin :)klava::lepi::enbuyukkk:
deli mi ne ya?bizimkide bana derdi habire oğlunu birisi çok beğenirmiş oda demiş birini bulamazsak evlendirizi diye!!! habire yanımda söyleyince sinir oluyodum ama seninkide abartmış yaniderya bnce senin kayınvaliden oğluna çok düşkün vede seni kıskanıyo sen ona yem olma, adıını sağlam at.kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?