Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yanii sen bilirsin ama inanki zararını çok çekersin benim eşim ok sakin ve aşırı iyiniyetlidir ama salaklığa vardırmıyo iyi niyetni.ben eşimdeki o tepkiyi görünce çok şaşırdım dedimki ana ve oğul, gelin yine dışarda enazında bu çoluk çocuk sahibi oluncaya kadar öyle kalacak, evliliğiniz çok tazeyken ilişikiniz yıpranırsa çok üzülürsün.benim haklı olduğumu bilirdi eşim bede çenm tutamazdım iilk 3- 4 ayımız ailesi yüzünden çok kavgalarla geçti, hatta boşanabileceğimizi bile düşündüm.sebep dürüstlüğümle haklı olduğum meseleleri konuşmam, ama sonuçta gien 4 ayıma oldu zehir ettim kendime, keşke düyorum hiç annesini takmasydım pişman olacağın şeyler yapma derim yinedee
aa ben o topice takılırsım kafayı yerim erken doğum bile yapabilirim:)))
takılma valla kafayı yersin kadınlar kulubüyle doğum yapmak zorundada kalabilrsin yani kaydirigubbakcemile3

ay alınyazım süpersin olduğum yerde gülmekten öldümmm:))))))))))))))))))))))))))))

tavsiyen için teşekkür ederim
elimden geldiğince susmaya görmemezliğe geleirim
ama birikincede fena oluyorum Akrep burcuyum sessizim ama canım yanınca ya kendime ya başkasına zarar veriyorum

ay alınyazım süpersin olduğum yerde gülmekten öldümmm:))))))))))))))))))))))))))))
bende valla sorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar eğer birkaç gün giremezsek pokacımla bilinki güneş teyzeyle davamız uğruna yasaklanmışızdır kaydirigubbakcemile3

tavsiyen için teşekkür ederim
elimden geldiğince susmaya görmemezliğe geleirim
ama birikincede fena oluyorum Akrep burcuyum sessizim ama canım yanınca ya kendime ya başkasına zarar veriyorum

ne demek canım, yani susma ama kotrollü çıkışlarda bulun, çok susuncada aptal sanıyolar, yani ben bu dengeyi kuramadım, dürüstlükten maraz doğar derler ya o misal oldu, yapman gerekni sen bilirsin

bak bana teyzesi ne dedi biliyomusun 8 günlük gelindim, kayınvalideme gittik eşimle bi kapıdan uğradık bişey sorup gidecektik kapıyı teyze açtı, suratsız bi şekilde gelinin gelmiş teşrif edipte dedi bozuldum, neyse içeri gidik kadın bi misafir var onun yanında yok gelinler yok gelinler dedide durdu yani gelinlerin kötülüğünden dem vurdu, ben sustum artık, o gencecik kadı benim savunmamı yaptı, kayınvalidede susuyo tai.dediki .... abla öyle deme, bizlerde gelin olduk bizlerde hata yaptık müsade edin onlarda yanlışlarla doğruyu kendileri ayırsın onlarda evlat sahibi olacaklar kayınvalide olacaklar örnekleriniz güze verin diye.bilmem adam olurlarda o günü görürmüyzü ki dedi.ben deli oldum tabi ama laf anlamayanla iddialaşsan ne olacakki demekki sende beğeilmeyen gelindin demek geldi içimden ama sus dedim kendime,

offff anlatsam destan olur :gitme: hep cahillikten oluyo bunlar mesela kayınvalide varken teyzeyemi düşmüş beni eleştirmek.

esasında kayınvalidem iyidir ama zaafı kardeşi ve yeğenleri, çocuklarının üzerine düşmemiş onlara düştüğü kadar.ama son 1 haftadır gördü gerçekleri sen kızımsın diyo, çünkü biliyo çok hatalar yapıldı.kayınvalidemde beni değil kardeşinin gelini sevdi övdü canım dedim, şimdi onlardan kazık yedi ki bende bundan rahatsız olduğumu demştim kayınvalideye, şimdi anlıyolar sabret azcık hrşey ölmeden yaşanıyo emin ol

ama şu 9 ay evlilik 1 yıl nişanlılıkta saçlarım beyazladığıyla kaldı, kime yaptım kendime, eşime ve aileme,onlar benim kadar üzmedi kendini

o yüzden üzülüpte mutlu etme onları

Son düzenleyen: Moderatör:
alınyazımsın aaa kayınvaliden kazık yedimi o sevgili yiğeninden :1shok:
angeliimm abinin işanı nerde olcak kastamonudamı ne giyeceksin baklaım

offff yaaa nedir bu
valla benim gidişatta bu kaynanam artık kendini göstermeye başladı
nikah yemeğime bile gelmeyecek oğlunu öksüz bırakacak oralarda
ama Allahlarından bulsunlar insanın insana ettiği nedir bu yaaaaklava:
inşallah eşim şimdi de olduğu gibi doğrunun yaında olur ezdirmez beni
ençok bu kahreder insanı heralde

evet alınyazım ban lanırsak ozaman onu daha fena yaparım :)))))

Sıze bıŞey sorcam arkadaŞlar.. Benım yerımde olsanız ne yapardınız, samımı cevaplar ıstıyorum ama...
ılk gırdıĞımde de bahsetmıŞtım , problemı bılıyosunuz zaten... EŞımle cınsel hayatımız yok denecek dÜzeyde., ılk aylarda ben doĞum kontrol hapı kullanmıŞtım, ama cınsel hayatımızın gıdıŞatını gÖrÜnce bıraktım, ayda bı kere beraber olucaz dıye 21 tane hap ıÇmek mantıklı gelmedı bana..
Sonrasında eŞım dıkkat etmıŞtıkı, geÇtıĞımız aya kadar.. GeÇtıĞımız ay oda dıkkat etmedı, Çok ŞÜkÜr bebek olmadı ama.. Sonrası ıÇın kafam Çok karıŞık. Bu ay bıŞey olmadı dıye eŞım Şımdıden sonra dıkkat etmıcek Öyle tahmın edıyorum.bı yandan bu tempoyla zaten bebek olmaz boŞvereyım dıyorum.. Ya olursa bÖyle bı sorunun Üzerıne bebek benı daha Çok mu bunaltır, daha mı kÖtÜye gıderız bunu dÜŞÜnÜyorum.. Planımıza gÖre yılbaŞından sonra, borÇlar hafıfleyınce ıstıyoduk . ıŞın Özetı sızce ben korunmalımıyım, yoksa zaten bıŞey olmaz oŞver mı dıyosunuz:)

alınyazımsın aaa kayınvaliden kazık yedimi o sevgili yiğeninden :1shok:
angeliimm abinin işanı nerde olcak kastamonudamı ne giyeceksin baklaım
aslında sürekli yiyoda onu heüz anlayamadı, sevgili kardeşinin gelinini benden çok severdi güvenirdi ondan yedi kazığını.2 kardeşe 2 kardeş alacaklardı, biri evli biride nişanı attı.evlisi sessiz çok terbiyeliydi onlara göre ama tabiki öyle deil, kızda nişan atma olayında ailesine laf taşımış onları kışkırtmış gizliden gizliye, geçen gece oturdu benle dertleşti.taş olsa çatlrmış o gelinleri hiç konuşmazmış ona kızdı durdu, öncedende konuşmuyo terbiyeli gelin diye övüyodu

her zaman derim ki benim avukatım raabbim, o benim hakkımı en iyi şekilde savunuyo, adaletim onun elinde

eşiminde benimde anne ve babamız yok o açıdan ama huzurluyuz
:gitme: :gitme: :gitme:

maalesef üzüyo.benim eşimde allah var hakkını yiyemem hep benim yanımdadır nlara karşı hep beni savunur, yanyanaykende savunur ama en sonunda o da patladı buna vesile annesi ve bendik, ben ço konuştum anne alttan alttan işi götürdü onun yanındA canım kızım yokken adım, laf vermedi oğluna, ee eşimde gördü anne değil eş konuşuyo diye, bana patladı.yani aklmı kullansaydım çok güzel parmakta oynatabilirdim ama kullanamadım

ama neyseki şimdi hepsi anladı şimdi kayınvalidemin kzı oldum 1 haftada, rabbim büyük içini temiz tut dert atma

simi bence korun derim. ama ayda bikere için 21 hap cidden gereksiz geldi banada. eşinle konuş o korunsun bence. borçlar bitince kafan daha rahat olur.

simmicim bence eşin korunsun sana yazık bigün için hergün ilaç içme çocuk içinde zamanı deil diosun en iisi konuş o korunsun yani ne olur ne olmaz bi kereden bişi olmas deme neden olmasın bebişler biliosunki bi seferde oluo sizin bebişde ona denk gelebilirr

evet alınyazım ban lanırsak ozaman onu daha fena yaparım :)))))
bendeeeklava:
ya karmaşık bi durum belki bebek bi güzellik getiri belkide gidişat aynı devam eder, ederse sende böyle bi hayat istemzssen herşey çok daha zor olur karmaşk bi durum yaa bilemedim bennnn :bbo:
kızlarrr banlanmayın yaaaaa

bencedeeeeÇok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…