yanii sen bilirsin ama inanki zararını çok çekersin benim eşim ok sakin ve aşırı iyiniyetlidir ama salaklığa vardırmıyo iyi niyetni.ben eşimdeki o tepkiyi görünce çok şaşırdım dedimki ana ve oğul, gelin yine dışarda enazında bu çoluk çocuk sahibi oluncaya kadar öyle kalacak, evliliğiniz çok tazeyken ilişikiniz yıpranırsa çok üzülürsün.benim haklı olduğumu bilirdi eşim bede çenm tutamazdım iilk 3- 4 ayımız ailesi yüzünden çok kavgalarla geçti, hatta boşanabileceğimizi bile düşündüm.sebep dürüstlüğümle haklı olduğum meseleleri konuşmam, ama sonuçta gien 4 ayıma oldu zehir ettim kendime, keşke düyorum hiç annesini takmasydım pişman olacağın şeyler yapma derim yinedeebende sölerdim isterseniz onu alın derdim yol yakın derdim
bu konuşmaya çenemi tutamazdım ama ben yoktum annemde canım susmuş çok zor olmuş ama susumuşkötükedihüso
yok susmam iyice sinirime dokunmaya başladı hep iyi niyetle yaklaşıyorum
bilmiyorur saftır ama
çeyiz gidiyor o anda söylenecek anlatacak konu mu bi de yazık komşumu kaybettim demiş hey Allahım sen sabır ver.... hele benim yanımda bir desin....
uygun bir dille nişanlıma anlatacağım bilsin annesinin neler karıştırdığınıklava: klava:
annem kendini tutmas kavga çıkardı çeyiz meyiz yarıda kalırdı.....
takılma valla kafayı yersin kadınlar kulubüyle doğum yapmak zorundada kalabilrsin yani kaydirigubbakcemile3aa ben o topice takılırsım kafayı yerim erken doğum bile yapabilirim:)))
Alınyazım dedektİf gİbİ bulmuŞ ÇıkarmıŞsın valla sÜper:):)
yanii sen bilirsin ama inanki zararını çok çekersin benim eşim ok sakin ve aşırı iyiniyetlidir ama salaklığa vardırmıyo iyi niyetni.ben eşimdeki o tepkiyi görünce çok şaşırdım dedimki ana ve oğul, gelin yine dışarda enazında bu çoluk çocuk sahibi oluncaya kadar öyle kalacak, evliliğiniz çok tazeyken ilişikiniz yıpranırsa çok üzülürsün.benim haklı olduğumu bilirdi eşim bede çenm tutamazdım iilk 3- 4 ayımız ailesi yüzünden çok kavgalarla geçti, hatta boşanabileceğimizi bile düşündüm.sebep dürüstlüğümle haklı olduğum meseleleri konuşmam, ama sonuçta gien 4 ayıma oldu zehir ettim kendime, keşke düyorum hiç annesini takmasydım pişman olacağın şeyler yapma derim yinedee
takılma valla kafayı yersin kadınlar kulubüyle doğum yapmak zorundada kalabilrsin yani kaydirigubbakcemile3
bende valla sorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay alınyazım süpersin olduğum yerde gülmekten öldümmm:))))))))))))))))))))))))))))
tavsiyen için teşekkür ederim
elimden geldiğince susmaya görmemezliğe geleirim
ama birikincede fena oluyorum Akrep burcuyum sessizim ama canım yanınca ya kendime ya başkasına zarar veriyorum
bende valla sorma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar eğer birkaç gün giremezsek pokacımla bilinki güneş teyzeyle davamız uğruna yasaklanmışızdır kaydirigubbakcemile3
ne demek canım, yani susma ama kotrollü çıkışlarda bulun, çok susuncada aptal sanıyolar, yani ben bu dengeyi kuramadım, dürüstlükten maraz doğar derler ya o misal oldu, yapman gerekni sen bilirsin
bak bana teyzesi ne dedi biliyomusun 8 günlük gelindim, kayınvalideme gittik eşimle bi kapıdan uğradık bişey sorup gidecektik kapıyı teyze açtı, suratsız bi şekilde gelinin gelmiş teşrif edipte dedi bozuldum, neyse içeri gidik kadın bi misafir var onun yanında yok gelinler yok gelinler dedide durdu yani gelinlerin kötülüğünden dem vurdu, ben sustum artık, o gencecik kadı benim savunmamı yaptı, kayınvalidede susuyo tai.dediki .... abla öyle deme, bizlerde gelin olduk bizlerde hata yaptık müsade edin onlarda yanlışlarla doğruyu kendileri ayırsın onlarda evlat sahibi olacaklar kayınvalide olacaklar örnekleriniz güze verin diye.bilmem adam olurlarda o günü görürmüyzü ki dedi.ben deli oldum tabi ama laf anlamayanla iddialaşsan ne olacakki demekki sende beğeilmeyen gelindin demek geldi içimden ama sus dedim kendime,
offff anlatsam destan olur :gitme: hep cahillikten oluyo bunlar mesela kayınvalide varken teyzeyemi düşmüş beni eleştirmek.
esasında kayınvalidem iyidir ama zaafı kardeşi ve yeğenleri, çocuklarının üzerine düşmemiş onlara düştüğü kadar.ama son 1 haftadır gördü gerçekleri sen kızımsın diyo, çünkü biliyo çok hatalar yapıldı.kayınvalidemde beni değil kardeşinin gelini sevdi övdü canım dedim, şimdi onlardan kazık yedi ki bende bundan rahatsız olduğumu demştim kayınvalideye, şimdi anlıyolar sabret azcık hrşey ölmeden yaşanıyo emin ol
ama şu 9 ay evlilik 1 yıl nişanlılıkta saçlarım beyazladığıyla kaldı, kime yaptım kendime, eşime ve aileme,onlar benim kadar üzmedi kendini
o yüzden üzülüpte mutlu etme onları
aslında sürekli yiyoda onu heüz anlayamadı, sevgili kardeşinin gelinini benden çok severdi güvenirdi ondan yedi kazığını.2 kardeşe 2 kardeş alacaklardı, biri evli biride nişanı attı.evlisi sessiz çok terbiyeliydi onlara göre ama tabiki öyle deil, kızda nişan atma olayında ailesine laf taşımış onları kışkırtmış gizliden gizliye, geçen gece oturdu benle dertleşti.taş olsa çatlrmış o gelinleri hiç konuşmazmış ona kızdı durdu, öncedende konuşmuyo terbiyeli gelin diye övüyodualınyazımsın aaa kayınvaliden kazık yedimi o sevgili yiğeninden :1shok:
angeliimm abinin işanı nerde olcak kastamonudamı ne giyeceksin baklaım
:gitme: :gitme: :gitme:eşiminde benimde anne ve babamız yok o açıdan ama huzurluyuz
offff yaaa nedir bu
valla benim gidişatta bu kaynanam artık kendini göstermeye başladı
nikah yemeğime bile gelmeyecek oğlunu öksüz bırakacak oralarda
ama Allahlarından bulsunlar insanın insana ettiği nedir bu yaaaaklava:
inşallah eşim şimdi de olduğu gibi doğrunun yaında olur ezdirmez beni
ençok bu kahreder insanı heralde
Sİze bİŞey sorcam arkadaŞlar.. Benİm yerİmde olsanız ne yapardınız, samİmİ cevaplar İstİyorum ama...
İlk gİrdİĞİmde de bahsetmİŞtİm , problemİ bİlİyosunuz zaten... EŞİmle cİnsel hayatımız yok denecek dÜzeyde., İlk aylarda ben doĞum kontrol hapı kullanmıŞtım, ama cİnsel hayatımızın gİdİŞatını gÖrÜnce bıraktım, ayda bİ kere beraber olucaz dİye 21 tane hap İÇmek mantıklı gelmedİ bana..
Sonrasında eŞİm dİkkat etmİŞtİkİ, geÇtİĞİmİz aya kadar.. GeÇtİĞİmİz ay oda dİkkat etmedİ, Çok ŞÜkÜr bebek olmadı ama.. Sonrası İÇİn kafam Çok karıŞık. Bu ay bİŞey olmadı dİye eŞİm Şİmdİden sonra dİkkat etmİcek Öyle tahmİn edİyorum.bİ yandan bu tempoyla zaten bebek olmaz boŞvereyİm dİyorum.. Ya olursa bÖyle bİ sorunun Üzerİne bebek benİ daha Çok mu bunaltır, daha mı kÖtÜye gİderİz bunu dÜŞÜnÜyorum.. Planımıza gÖre yılbaŞından sonra, borÇlar hafİfleyİnce İstİyoduk . İŞİn Özetİ sİzce ben korunmalımıyım, yoksa zaten bİŞey olmaz oŞver mİ dİyosunuz:)
bendeeeevet alınyazım ban lanırsak ozaman onu daha fena yaparım :)))))
ya karmaşık bi durum belki bebek bi güzellik getiri belkide gidişat aynı devam eder, ederse sende böyle bi hayat istemzssen herşey çok daha zor olur karmaşk bi durum yaa bilemedim bennnn :bbo:Sİze bİŞey sorcam arkadaŞlar.. Benİm yerİmde olsanız ne yapardınız, samİmİ cevaplar İstİyorum ama...
İlk gİrdİĞİmde de bahsetmİŞtİm , problemİ bİlİyosunuz zaten... EŞİmle cİnsel hayatımız yok denecek dÜzeyde., İlk aylarda ben doĞum kontrol hapı kullanmıŞtım, ama cİnsel hayatımızın gİdİŞatını gÖrÜnce bıraktım, ayda bİ kere beraber olucaz dİye 21 tane hap İÇmek mantıklı gelmedİ bana..
Sonrasında eŞİm dİkkat etmİŞtİkİ, geÇtİĞİmİz aya kadar.. GeÇtİĞİmİz ay oda dİkkat etmedİ, Çok ŞÜkÜr bebek olmadı ama.. Sonrası İÇİn kafam Çok karıŞık. Bu ay bİŞey olmadı dİye eŞİm Şİmdİden sonra dİkkat etmİcek Öyle tahmİn edİyorum.bİ yandan bu tempoyla zaten bebek olmaz boŞvereyİm dİyorum.. Ya olursa bÖyle bİ sorunun Üzerİne bebek benİ daha Çok mu bunaltır, daha mı kÖtÜye gİderİz bunu dÜŞÜnÜyorum.. Planımıza gÖre yılbaŞından sonra, borÇlar hafİfleyİnce İstİyoduk . İŞİn Özetİ sİzce ben korunmalımıyım, yoksa zaten bİŞey olmaz oŞver mİ dİyosunuz:)
kızlarrr banlanmayın yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?