Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

banlanma ihtimaline karşı birinin msn sini almam lazım:) oradan haber ederim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bence boşwer derim ben sen korunmasanda olcak diye bişey yokki kendinde diyorsun cinsel hayatım kötü diye boşwer bence olursada ne güzel olur herkes bebek için neler yapıyor walla sonra pişman olmayın bence korunma bana kalırsa

günaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar
hoş geldin mutlu kız. seninde kandilin mübarek olsun inşallah. dualarımızdasın bizde senin dualarında olalım..
poka aynı şeyleri düşünmüşüzz:)

evet cssa cım kalpkalbe karşıymışa.s.

Maddı sıkıntılar deĞıl benı dÜŞÜndÜren, bÖyle bı hayatın Üzerıne bbek benı daha mı kÖtÜ yapar, yoksa bebeĞe sarılır bu ıŞı gÖrmezden mı gelırım.. Kafam o konuda karıŞık.

günaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar
seninde kandilin mübarek olsun canım, Allah dualarınızı kabul eylesin

bebek ilaç gibidir kız simira herşeye iyi gelir.alkisalkisalkis:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…