Sİze bİŞey sorcam arkadaŞlar.. Benİm yerİmde olsanız ne yapardınız, samİmİ cevaplar İstİyorum ama...
İlk gİrdİĞİmde de bahsetmİŞtİm , problemİ bİlİyosunuz zaten... EŞİmle cİnsel hayatımız yok denecek dÜzeyde., İlk aylarda ben doĞum kontrol hapı kullanmıŞtım, ama cİnsel hayatımızın gİdİŞatını gÖrÜnce bıraktım, ayda bİ kere beraber olucaz dİye 21 tane hap İÇmek mantıklı gelmedİ bana..
Sonrasında eŞİm dİkkat etmİŞtİkİ, geÇtİĞİmİz aya kadar.. GeÇtİĞİmİz ay oda dİkkat etmedİ, Çok ŞÜkÜr bebek olmadı ama.. Sonrası İÇİn kafam Çok karıŞık. Bu ay bİŞey olmadı dİye eŞİm Şİmdİden sonra dİkkat etmİcek Öyle tahmİn edİyorum.bİ yandan bu tempoyla zaten bebek olmaz boŞvereyİm dİyorum.. Ya olursa bÖyle bİ sorunun Üzerİne bebek benİ daha Çok mu bunaltır, daha mı kÖtÜye gİderİz bunu dÜŞÜnÜyorum.. Planımıza gÖre yılbaŞından sonra, borÇlar hafİfleyİnce İstİyoduk . İŞİn Özetİ sİzce ben korunmalımıyım, yoksa zaten bİŞey olmaz oŞver mİ dİyosunuz:)
hoş geldin mutlu kız. seninde kandilin mübarek olsun inşallah. dualarımızdasın bizde senin dualarında olalım..günaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar
poka aynı şeyleri düşünmüşüzz:)
seninde kandilin mübarek olsun canım, Allah dualarınızı kabul eylesingünaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar
Maddİ sıkıntılar deĞİl benİ dÜŞÜndÜren, bÖyle bİ hayatın Üzerİne bbek benİ daha mı kÖtÜ yapar, yoksa bebeĞe sarılır bu İŞİ gÖrmezden mİ gelİrİm.. Kafam o konuda karıŞık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?