ya simicim şöle bişi var. görmzden gelebilirsin belki. bi çok arkadaşım cocuk olunca o olayın cookkkk azaldını sölüolar. belki bebek işe yarar. ama bide madalyonun ters yüzü var. huzursuzluk olursa. bebeğe yazık olur o ortamda...Maddİ sıkıntılar deĞİl benİ dÜŞÜndÜren, bÖyle bİ hayatın Üzerİne bbek benİ daha mı kÖtÜ yapar, yoksa bebeĞe sarılır bu İŞİ gÖrmezden mİ gelİrİm.. Kafam o konuda karıŞık.
slm kızlar sohbetiniz bol olsun..
nelacım sen bebek istediğin için böle düşünüosun ama ben tam tersi düşünüorum bu sorunu bebek çözmek dahada kötüleştirebilir bence
Rabbim sana en yakın zamanda bi bebiş nasip eder inşş
hoşgeldin mutlukız seninde kandilin mübarek olsun
mutlu kız forum kurallarına aykırı bişi yapınca. bi kaç gün girmeme cezası veriyolar. banlanma bu..
teşekkür ederim cnm öylemi bir durum mu var yoksa birimizde cnm
hoşgeldin naber?hayırlı kandillergünaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar
valla ben versemde boşa gider, ben senden önce banlanırım :))banlanma ihtimaline karşı birinin msn sini almam lazım:) oradan haber ederim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
canım insanlar farklı psikolajiye sahip belki düzeltir belki aynen devam eder.msela ben eşinin yerine koyuyorum ben olsam öncelri cinsellk benim için sıkıntıyken bebkkle canlandırabilir, nedenmi?bebek mululuk verdiği için bir tane mutluluk daha isterim vede kendimi eşime karşıda borçlu hissettiğim için bu vakitler sıklaşırdı, ama bu benim psikoljime olurdu herkes faklıMaddİ sıkıntılar deĞİl benİ dÜŞÜndÜren, bÖyle bİ hayatın Üzerİne bbek benİ daha mı kÖtÜ yapar, yoksa bebeĞe sarılır bu İŞİ gÖrmezden mİ gelİrİm.. Kafam o konuda karıŞık.
hoşgeldin nabrslm kızlar sohbetiniz bol olsun..
İŞte bende hepsİnİ ÖlÇÜp bİÇİyorum.. Bİzİm bu sorunumuz dÜzelmez, bu konudan emİnİm artık, bu bÖyle gİdecek zaten.. Bebek planladıĞımız zamanda da bu sıkıntımız olacak bİzİm.. BİŞey deĞİŞmeyecekkİ.. Belkİde Çocuk sahİbİde olamıcaz.. Her İhtİmalİ ÖlÇÜyorum yanİ.. Hap kullanmayıda hİÇ İstemİyorum, daha Çok moralİm bozuluyo o zaman.. Aman neyse ya canınızı sıkmıyım sİİznde.
yok yok canım takılıyoruz birbirimize. kaynanalar toğindeki kaynana ile uğraşıoz yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?