Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sorunu ÇÖzemeyız bunun farkındayım, ama belkı ben bu kadar kafama takmam, yada dah Çok takarım bılmıyorum yaa

sağolun kızlar hoşbuldum..

simi
canım son karar senin tabiki de biz sadece tavsiyelerde bulunabiliriz ancak,
bana göre korunmamak yada hamile kalmak senin asıl problemini çözmez,
eğer kendini hazır hissediyosan korunma ama sen kendi içinde acaba diyosan korunmalısın bence

nelacım sen bebek istediğin için böle düşünüosun ama ben tam tersi düşünüorum bu sorunu bebek çözmek dahada kötüleştirebilir bence
Rabbim sana en yakın zamanda bi bebiş nasip eder inşş

ya simicim şöle bişi var. görmzden gelebilirsin belki. bi çok arkadaşım cocuk olunca o olayın cookkkk azaldını sölüolar. belki bebek işe yarar. ama bide madalyonun ters yüzü var. huzursuzluk olursa. bebeğe yazık olur o ortamda...
slm kızlar sohbetiniz bol olsun..

slm dzcel hoşgeldin

mutlu kız forum kurallarına aykırı bişi yapınca. bi kaç gün girmeme cezası veriyolar. banlanma bu..

nelacım sen bebek istediğin için böle düşünüosun ama ben tam tersi düşünüorum bu sorunu bebek çözmek dahada kötüleştirebilir bence
Rabbim sana en yakın zamanda bi bebiş nasip eder inşş

ya hayır ben bebeğin hiçö bir zaman olumsuzluk teşkil edeceğini sanmıyorum en kötü durumlarda bile iki tarafı birbirine daha cok bağlıyor o zaman eşi siminin üstüne daha cok düşecek daha çok ilgilencek bence böle ama herkesin kendi hayatı
ewet bebek istiyorum doğru ama bebek istediğim için sölemiyorum bunu yarın öbür gun nice kadınlar korunuyorlar sonra bırakıyorlar ama cocuk olmuyor o acıdan dedim pişman olmayın sonra diye

ıŞte bende hepsını ÖlÇÜp bıÇıyorum.. Bızım bu sorunumuz dÜzelmez, bu konudan emınım artık, bu bÖyle gıdecek zaten.. Bebek planladıĞımız zamanda da bu sıkıntımız olacak bızım.. BıŞey deĞıŞmeyecekkı.. Belkıde Çocuk sahıbıde olamıcaz.. Her ıhtımalı ÖlÇÜyorum yanı.. Hap kullanmayıda hıÇ ıstemıyorum, daha Çok moralım bozuluyo o zaman.. Aman neyse ya canınızı sıkmıyım sııznde.

ama tabiki eşini tanıyan sen ya ben cok iyi niyetliyim belki ondan böle diyorum ama dediğim gibi eşini tanıyan sensin en doğru kararı verecek olan yine sensin vicdanının sesini dinle derim ben eşini mutlu etmeyi bilmeyen erkekleri dövesim geliyor yaa

ya bu arada hep atlyıroum hoşgeldiniz kızlar dzcl ve mutlu kız nasılsınız?

ben zaten kendi f,kirlerimi sölemiştim
yeni evlilerden hiçkimse bilemio çocuk olcak mı olmıcakkmı ama gelgelelimki kimsede korunmamazlık etmio bence mantıklı olan korunmk

bak kendinde sölüyorsun hapı sevmediğini simicim
sen dua et bu gun kandil allah kabul eder inşallah gönlüne göre veriri allaha guven dua et bol bol cnm benm

günaydın kızlar ben geldim biraz geç kaldım ama odamı değiştirdim.hepinizin beraat kandili mübarek olsun allahım daha nice kandillere eriştirsin inşallah dualarınızda benide unutmayın kızlar
hoşgeldin naber?hayırlı kandiller
banlanma ihtimaline karşı birinin msn sini almam lazım:) oradan haber ederim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
valla ben versemde boşa gider, ben senden önce banlanırım :))
canım insanlar farklı psikolajiye sahip belki düzeltir belki aynen devam eder.msela ben eşinin yerine koyuyorum ben olsam öncelri cinsellk benim için sıkıntıyken bebkkle canlandırabilir, nedenmi?bebek mululuk verdiği için bir tane mutluluk daha isterim vede kendimi eşime karşıda borçlu hissettiğim için bu vakitler sıklaşırdı, ama bu benim psikoljime olurdu herkes faklı
slm kızlar sohbetiniz bol olsun..
hoşgeldin nabr

canım çok afedersin ama istersen cevplama, eşin ilişkiden sonra muıtluluk duyuyomu, zevk aldığını belirtiyo mu ?

ben uzun süre korunmayı tasvip etmiyorum cssa yani yeni evlilerde 1 yıl tamam ama daha fazlasına karşıyım çünkü korunmyaı bırakrı bırakmazda çocugun olcak diye bişey yok hadi olmadı diyelim allah muhafaza o zamanda çocuk için ugraş dur mesela benim ablam en buyuk ablam 22 yıl çocugu olmadı ama bugun 5 aylık hamile allahın işi işte hatta en küçük kardeşimji evlatlık almışlardı babamdan
çocuk eve neşe katar

Hapı sevmemek deĞıl benımkı.. Hapı ıÇerken de " eŞım zaten benı ıstemıyo, ben neden bu hapı ıÇıyorum" psıkolojısıne gırıyorumm.. Onun benı ıstemedıĞını hatırlatıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…