Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın - necla hoşbulduk canım sağolun işten fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum

Bugün mübarek gün Allah herkesin gönlüne göre versin, huzur sağlık mutluluk herşeyden önemli
simiramiscim sen de canını sıkma canım emin ol birşeylere sıkıldıkça hiç düzelmiyor olumsuz düşünümemeye çalış

neden istemiyor:1hug:

ne demek beni istemiyor yaa bi erkek karısını nasıl istemzki bunun altında başka bişey olmasın simicim bi dr görünmsün konuştunuzmu bu konuları hiç ne diyorki bence karısını istemeyen erkek normal değildir yaa öle değilmi ama

teşekkür ederim cnm öylemi bir durum mu var yoksa birimizde cnm
bi tyze vesilesiyle benim olabilr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım öyle düşünme.bak bunu anlatmıyyacaktım ama kendini kötü hissetme daha kötüler var diye anlatıyorum

kayınvalidemin samimi bi arkadaşı var onun kızı 5-6 yıllık evli.3-4 yaşlarındada bii oğlu var.mutlu bi aile toplası.kayınvalide damadı çok seviyo madşyat süper.dışardan örnek çift modundalar.ama 2 ay evvel boşanmaya kara vermişler.sepebse aralarında ilişki olmuyomuş.sadece evlendiklerinde birkç kere olmuş sonrası yokmuş, çocuklarıda o birkaç defaya denk gelerek dünyaya gelmiş.eşi kendini kurtar seni tatmin edemiyorum diyomuş.kadın sa ben herşeeye razıyım bırakma bizi modunda.adama eve uğramıyomuş 2aydır.kadında kararını vermiş boşanıyolarmış.ve kadın henüz 28 yaşında.eşini en iyi sen tanırsın yani biz ne desek boş yinede

selam kızlar günaydın,tünaydın hangisi uygunsaopuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun....

sohbet iyi yine maşallah
okudum geldim geçmişi
hepiniz iyisiniz inşallah

aaaa mani gibi olmuşkaydirigubbakcemile3

alınyazımm sana sonuna kadar katılıorum anlatmak istediğim buydu örneklemiş oldun saol şekerimm

haktann hoşgeldin cnm nasılsın
kızlar akşam kuran okuodum bi cüzde çok fazla EYMEN geçiodu eşime söledim anlamına baktık anlamı çok güsel ..isim listemiz oluşmaya başladı biz bu listeye ikimizinde sevdiği ortak isimleri yazıcaz eşimin sevdiği benm sevmediğim veye benim sevdğim onun sevmediği isimler olmıcak listedeki hangisi seçilirse ikimizinde sevdiği bi isim olsun velhasıl uzun lafın kısası :) listemizin ilk ismi eymen zemuszemus

alınyazım olmuo derken adamdanmı kaynaklı acaba ? eve gelmio diyosun. ısrarla boşanmak istemeler filan.? hemde prob. kendinde ve yinede ondan boşanmak sitemeyen bi karısı var :uhm:
sakın bu adam başka amaçla boşanmak isteyip durumu böle kıvırıo olmasın:uhm:

haktann hoşgeldin cnm nasılsın
kızlar akşam kuran okuodum bi cüzde çok fazla EYMEN geçiodu eşime söledim anlamına baktık anlamı çok güsel ..isim listemiz oluşmaya başladı biz bu listeye ikimizinde sevdiği ortak isimleri yazıcaz eşimin sevdiği benm sevmediğim veye benim sevdğim onun sevmediği isimler olmıcak listedeki hangisi seçilirse ikimizinde sevdiği bi isim olsun velhasıl uzun lafın kısası :) listemizin ilk ismi eymen zemuszemus

canımmm iyiyim sen nasılsın?

eymen ismi çok guzel hemde kuran okurken karşına çıkmasıda çok güzel
hayırlı bi evlat olsun ismiyle yaşasın inşallah:Saruboceq:

sonuç olarak biz yine çözümsüzüz yani :):)
derya: valla bende bilmiyorum neden istemediği, istemiyo işte.. sebebi yok ona göre, normal bi durum ona göre..

hoş geldin haktancım. iyi kandilerin olsun.

kızlar ben yemeğe gidiyorum ama öğleden sonra kesin burdayım nasipse öptüm hepinizi byby afiyet olsun

afiyet olsun cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…