Hapı sevmemek deĞİl benİmkİ.. Hapı İÇerken de " eŞİm zaten benİ İstemİyo, ben neden bu hapı İÇİyorum" psİkolojİsİne gİrİyorumm.. Onun benİ İstemedİĞİnİ hatırlatıyo bana
mutlukız şimdilik yok ama bu pokayla alınyazımsın rahat durmuolarkiiii:)
mutlukız şimdilik yok ama bu pokayla alınyazımsın rahat durmuolarkiiii:)
Hapı sevmemek deĞİl benİmkİ.. Hapı İÇerken de " eŞİm zaten benİ İstemİyo, ben neden bu hapı İÇİyorum" psİkolojİsİne gİrİyorumm.. Onun benİ İstemedİĞİnİ hatırlatıyo bana
bi tyze vesilesiyle benim olabilr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim cnm öylemi bir durum mu var yoksa birimizde cnm
bi tyze vesilesiyle benim olabilr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım öyle düşünme.bak bunu anlatmıyyacaktım ama kendini kötü hissetme daha kötüler var diye anlatıyorum
kayınvalidemin samimi bi arkadaşı var onun kızı 5-6 yıllık evli.3-4 yaşlarındada bii oğlu var.mutlu bi aile toplası.kayınvalide damadı çok seviyo madşyat süper.dışardan örnek çift modundalar.ama 2 ay evvel boşanmaya kara vermişler.sepebse aralarında ilişki olmuyomuş.sadece evlendiklerinde birkç kere olmuş sonrası yokmuş, çocuklarıda o birkaç defaya denk gelerek dünyaya gelmiş.eşi kendini kurtar seni tatmin edemiyorum diyomuş.kadın sa ben herşeeye razıyım bırakma bizi modunda.adama eve uğramıyomuş 2aydır.kadında kararını vermiş boşanıyolarmış.ve kadın henüz 28 yaşında.eşini en iyi sen tanırsın yani biz ne desek boş yinede
selam kızlar günaydın,tünaydın hangisi uygunsaopuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun....
sohbet iyi yine maşallah
okudum geldim geçmişi
hepiniz iyisiniz inşallah
aaaa mani gibi olmuşkaydirigubbakcemile3
kızlar ben yemeğe gidiyorum ama öğleden sonra kesin burdayım nasipse öptüm hepinizi byby afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?