Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin haktan evet cssa eymen bencede güzel isim simicim ona göre normal olabilir ama ondan başka hiç kimseye göre normal değildir bu emin ol üstüne git bence konuş ısrar et sebebini öğrenmeye calış belki psikolojiktir bilemessinki demi adamlar bazen sır küpü olabiliyolar

cssa eymen ismi çok güzel
isim listesini de çok güzel düşünmüşsünüz
rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı da nasip etsin

yok neclacım daha konuşmam onunla bu konuyu, yemin ettim.. çok konuştuk, her defasında beni kırdı incitti... ben fazla istekli oldum o zaman da onun gözünde... ama benim istediğimin ne oldugunu anlamaya çalışmadı.. bende kendi kendime söz verdim bu konuda onunla konuşmıcam.. sorun da o, çözümde o.. ben yapabileceğimi yaptım fazlasıyla

hoşbulduk alınyazım iyilik ne olsun çalışmaya devam senden naber hayırlı kandiller
iyiyim canım bende uğraşıyoruz
hoşgeldin tatlım naber, kandilin mübarek olsun
sadece biz değiliz demekki...
Allah korusun iş boyutlara gelsin hayatta istemem..
inş gelmesinde
alınyazımm sana sonuna kadar katılıorum anlatmak istediğim buydu örneklemiş oldun saol şekerimm
rica ederim, allah yardımcısı olsun herkesin
oleeyyy bi tane girmiş listeye, zaten eymenin anlamında hayırlı ve kutlu demekmiş, isra da güzel anlamıda güzldi, aklınızda bulunsun belki bi bakarsın anlamına

bende karar verdim çağdaş koycam bu biraz daha iyidiri yoldaştan kaydirigubbakcemile3 diğerinide babası koysun ister hamza ister başka bişey kaydirigubbakcemile3
yani bende düşünüm onu ksinlikle farklı nedenlerde var gibi, adamıda bi görsen yani, cüsseli yakışıklıca, ama sorun ne bilinmiyo, kayınvalidemde diyoki belki başka kadın vardır bahanesi böyle olmuştur diye, çünkü karar vermeden önced eve gelmediği geç saatlerde geldiğide oluyomuş
kızlar ben yemeğe gidiyorum ama öğleden sonra kesin burdayım nasipse öptüm hepinizi byby afiyet olsun

af,iyet olsun canm

bende bu konuda kayınvalidene katılıyorum alınyazım

ama bence seninde mutluluğun önemli ben olsam asla bırakmazdım peşini, götürürdüm dr.a

yani anketlerdede kanıtlanmış bişey, çiftlerin mutlu evlilik sürdürmesinin en büyük nedeni cinsel anlamda beklentilere cevap verilmesi, mesela haftada 3 kez olması normalmiş, aşağısıda mutlulukları etkilermiş falan.bunu biliyomu eşin acaba ? tamam herşey demek değil ama seninde mutlu olmak hakkın,

çok afedersiniz hepiniz ama mutlulukta cinsellikle beraber artıyo

hmm başkası olabilir mi diyosunuz yani.. oda bi ihtimal tabii... ama zannetmiyorum ya

o ihtimal herzaman vardır ama bence sende olmamlı çünkü çok daha yenisiniz.

ama oladabiklir burda birinde okumuştum 3 aylık evliydi ve adam karısını aldatıyodu takip etmiş bi kadının evine gidiyomuş geeleri hep.

ya canım bende kötülük abidesi gibi olmak istemem ama duyduklarımı iletiyolrum sadec,ama bence senin eşinde böyle b ihtimal yoktur çünkü aldatanlar daha farklı davranıyo

alınyazım haklısın sonuna kadar, bırakmamak lazım tabii ama konuşmaya çalıştıgımda kırıcı oluyo, her konuşmanın arkasından ben 10 gün kendime gelemiyorum, şiş gözlerle dolaşıyorum... böylesi daha kolay sanki, sorun yokmuş gibi yaşayıp gidiyoruz işte..

hmm başkası olabilir mi diyosunuz yani.. oda bi ihtimal tabii... ama zannetmiyorum ya

bi anormallik var
ama bana kalırsa sorun senden kaynaklanmıyo kesinlikle
işte erkekler doktora gitmezler bu yüzden gitse ne iyi olur
belkı sen gitsen yıne de bı yararı olur
bana kalırsa çocuk düşünme
çünkü cinsel hayatları normal ınsanların bile cinsel hayatı ısfıra düşüyo hamılelıkte çünkü erkekler değişik psikoloji içine giriyo karısı hamileyken anne olarak görüyo ve bebege bişey olcak sanıyo
yani hepsi böyle değil tabiki ama geneli böyle

türkiye olarak cinsel anlamda eğitilmediğimiz için bu hep bi tabu olarak kaldıgı için çoğu insan hamilelikte cinselliği zararlı olarak görüyo (riskli hamilelikler dışında tabi)

yani sözün özü
hamilelik dahada tetikleyebilir bu durumu ve cinselliğide geçtim
aranızdaki problemleri halletmeden bi çocuk düşünmeyin bana kalırsa
çocuk sağlıklı bi ortama gelmeli hem maddi hem manevii

tabi bu bence ...

aldatma gibi bi ihtimal benimde hiç aklıma gelmedi,işte oldugu saatler harici hep beraber çünki.. benim öyle bi şüphem yok, çünkü benim eşimin cinsel isteği yok zaten neden aldatsın ki..böyle bi arzusu yok

haktan... o sağlıklı ortam benim bu durumu kabullenmemle oluşur, eşim gibi banada normal gelmeye başlarsa belki bigün o zaman sorun olmaktan çıkar anca, eşimin bi doktora gidip çözüm aramasıyla oluşmaz... çözüm aramak için problem olduguna inanmak lazım önce.

allah yardımcın olsun ne diyim simiramis
aklımıza geleni söylüyoruz işte tabiki önemli olan sensin ve senin duyguların düşüncelerin ve kararların

merhaba kızlarr
nasılsınız bugün?
kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…