iyiyim canım bende uğraşıyoruzhoşbulduk alınyazım iyilik ne olsun çalışmaya devam senden naber hayırlı kandiller
hoşgeldin tatlım naber, kandilin mübarek olsunselam kızlar günaydın,tünaydın hangisi uygunsaopuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun bütün dualarınız kabul olsun....
sohbet iyi yine maşallah
okudum geldim geçmişi
hepiniz iyisiniz inşallah
aaaa mani gibi olmuşkaydirigubbakcemile3
inş gelmesindesadece biz değiliz demekki...
Allah korusun iş boyutlara gelsin hayatta istemem..
rica ederim, allah yardımcısı olsun herkesinalınyazımm sana sonuna kadar katılıorum anlatmak istediğim buydu örneklemiş oldun saol şekerimm
oleeyyy bi tane girmiş listeye, zaten eymenin anlamında hayırlı ve kutlu demekmiş, isra da güzel anlamıda güzldi, aklınızda bulunsun belki bi bakarsın anlamınahaktann hoşgeldin cnm nasılsın
kızlar akşam kuran okuodum bi cüzde çok fazla EYMEN geçiodu eşime söledim anlamına baktık anlamı çok güsel ..isim listemiz oluşmaya başladı biz bu listeye ikimizinde sevdiği ortak isimleri yazıcaz eşimin sevdiği benm sevmediğim veye benim sevdğim onun sevmediği isimler olmıcak listedeki hangisi seçilirse ikimizinde sevdiği bi isim olsun velhasıl uzun lafın kısası :) listemizin ilk ismi eymen zemuszemus
yani bende düşünüm onu ksinlikle farklı nedenlerde var gibi, adamıda bi görsen yani, cüsseli yakışıklıca, ama sorun ne bilinmiyo, kayınvalidemde diyoki belki başka kadın vardır bahanesi böyle olmuştur diye, çünkü karar vermeden önced eve gelmediği geç saatlerde geldiğide oluyomuşalınyazım olmuo derken adamdanmı kaynaklı acaba ? eve gelmio diyosun. ısrarla boşanmak istemeler filan.? hemde prob. kendinde ve yinede ondan boşanmak sitemeyen bi karısı var :uhm:
sakın bu adam başka amaçla boşanmak isteyip durumu böle kıvırıo olmasın:uhm:
kızlar ben yemeğe gidiyorum ama öğleden sonra kesin burdayım nasipse öptüm hepinizi byby afiyet olsun
iyiyim canım bende uğraşıyoruz
hoşgeldin tatlım naber, kandilin mübarek olsun
inş gelmesinde
rica ederim, allah yardımcısı olsun herkesin
oleeyyy bi tane girmiş listeye, zaten eymenin anlamında hayırlı ve kutlu demekmiş, isra da güzel anlamıda güzldi, aklınızda bulunsun belki bi bakarsın anlamına
bende karar verdim çağdaş koycam bu biraz daha iyidiri yoldaştan kaydirigubbakcemile3 diğerinide babası koysun ister hamza ister başka bişey kaydirigubbakcemile3
yani bende düşünüm onu ksinlikle farklı nedenlerde var gibi, adamıda bi görsen yani, cüsseli yakışıklıca, ama sorun ne bilinmiyo, kayınvalidemde diyoki belki başka kadın vardır bahanesi böyle olmuştur diye, çünkü karar vermeden önced eve gelmediği geç saatlerde geldiğide oluyomuş
af,iyet olsun canm
yok neclacım daha konuşmam onunla bu konuyu, yemin ettim.. çok konuştuk, her defasında beni kırdı incitti... ben fazla istekli oldum o zaman da onun gözünde... ama benim istediğimin ne oldugunu anlamaya çalışmadı.. bende kendi kendime söz verdim bu konuda onunla konuşmıcam.. sorun da o, çözümde o.. ben yapabileceğimi yaptım fazlasıyla
afiyet olsun tatlımkızlar yemeğe gidiyorum afiyet olsun sizlere de
bende bu konuda kayınvalidene katılıyorum alınyazım
hmm başkası olabilir mi diyosunuz yani.. oda bi ihtimal tabii... ama zannetmiyorum ya
hmm başkası olabilir mi diyosunuz yani.. oda bi ihtimal tabii... ama zannetmiyorum ya
haktan... o sağlıklı ortam benim bu durumu kabullenmemle oluşur, eşim gibi banada normal gelmeye başlarsa belki bigün o zaman sorun olmaktan çıkar anca, eşimin bi doktora gidip çözüm aramasıyla oluşmaz... çözüm aramak için problem olduguna inanmak lazım önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?