Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bende işimin tutumunu daha iyi anlamanızı sağlamaya çalışıyorum.. ben zaten işin içinden çıkamadım ..
bu olay kimilerine basit geliyodur belki ama yaşamayan bilemez.. çok büyük bi çöküntü..eşim bana daha balayındayken " aslında ben hiç istemiyorum ama seni üzmemek için KATLANIYORUM " dedi..katlanmak kelimesini kullandı yani.. ben daha ne diyim ki..

canım benimyaa bu durumda ne denir bilemiyorum

tabıkı çok zor bi durum
çok agır kelimeler, çok ağır bi durum

biz kadınlar her daim ilgi görmek ve begenilmek isteriz

bizlere kolay gelir konuşmak yaşaması zordur
allah yardımcın olsun hayatım başkada bişey gelmıyo aklıma
bol bol dua et dualarını eksik etme üstünüzden..

bende bilemedim valla... şaka gibi dimi..

insan işte çözemesin bazen insan kendini çözemiyo ki karşısındakini çözsün

şaka gibi değil aslında çok kişi vardır emınım bu sorunu yaşayıp dile getıremeyen

bi çözüm yolu çıkar karşınıza inşallah

siz severek evlenmiştiniz değilmi?

evet severek evelndik, 5 yıl flört ,1 yıl nişanlı, 6 aydırda evliyiz

hatırladıgım kadarıyla nişanlıyken böyle değildi demiştin
ama bana kalırsa nişanlanlıyken öyle olmaması şimdi değişmesi anlamına gelmiyo bana kalırsa böyle sorunlu erkeklerin hiçbişey yokmuş gibi rol yapıyo olması demektir
evlenmeden önce gayet sağlıklı bi erkek olduğunu ispatlamak için yapmış sanki

Canım ne bilim cive yapsan
değişik çamaşırlar alsan seksi seksi :dance:
gidip cilve yapsan belki isek gelir tabi denemiş olabilirsin
konuşarak değilde onunda duygularını harekete geçirerek çözeblirsin bu işi

nişanlıyken böyle değildi,çünkü sık sık görüşemiyoduk zaten. sık görüşsek belki anlardım bu durumu. rol yapmak filan benim eşimin yapacağı bişey değildir asla.. gereğinden fazla açık sözlüdür.. haddinden fazla.. balayında kurdugu cümleden de belli zaten:)

yok deryacım.. ben öyle şeyler giyince sen bunlarla üşürsün diyo bana:):) değişen bişey yok yani, bütün satenlerimi bazanın altına kaldırdım ben.. onlar bi işe yaramıyo:)

rol yapmak yalancılık demek değildir
bu erkek psikolojisi
rol derken isteyerk bilerek seni kandırmak için değil
içgüdüsel
her erkekte vardır bu erkekliğini ispatlama

nişanlıyken istediğini her fırsatta istediğini belirtmiştin sen yanlış hatırlamıyosam
ama daha balayında bile o sözü kullanmak pek açık sözlülük gibi gelmedi bana açıkçası
önceden başka şimdi başka şeyler söyleyen insan tutarsızdır
ya da madem bukadar açık sözlü neden böyle olduğunu açıklasın

yaa bana kızma nolur
o kadar üzüldümki bu olaya kimse eşine laf gelsin istemez biliyorum ama
yani olay cinsel yaşam değil sadece
bi kadın olarak bkocan tarafından beğenilmek istıyosun her zaman
seni anlamaya çalışıyorum çözüm bulamadıkça sinirleniyorum:1no2:

kızmıyorumm kesinlikle, rahat ol...
değişik fikirlerie açığımı. dışardan herşey daha net görünebilir tabi..

yok deryacım.. ben öyle şeyler giyince sen bunlarla üşürsün diyo bana:):) değişen bişey yok yani, bütün satenlerimi bazanın altına kaldırdım ben.. onlar bi işe yaramıyo:)

canım sende yok sen sarıl bana ben üşümem de ne bilim böyle böyle gir kanına :kedi:
diyorum ama ben yapabilecekmiyim böyle cilveler bilmiyorum:bbo:

nişanlıyken böyle değildi evet ben demiştim.. ama sık görüşmememize bağlıyorum ben bunu.. zaten 2-3 ayda bir görüşebiliyoduk, demekki o yüzden nişanlıyken öyleydi diyorum..dedim ya işte patavatsızlık kıvamında açıktır eşim aslında,lafının nereye gideceğini bilmeden aklından geçeni söyler.. ama bu konuda adam sır küpü sanki.. sorun yok, aklıma bile gelmiyo benim cinsellik diyo kestirp atıyo..

derya: eşinin istemediğini bile bile onu yapamzsın canım.. helede yaptığın kırıcı sözle r duymana sebep olacaksa hiç yapamazsın... benim derdim cinsel ilişki değil ki zaten, onun beni beğenmesi, arzulaması, benim zorumla yaşanan hiç bişeyin anlamı yok

canım sende yok sen sarıl bana ben üşümem de ne bilim böyle böyle gir kanına :kedi:
diyorum ama ben yapabilecekmiyim böyle cilveler bilmiyorum:bbo:

canım benim yaparsın yaparsında karşılık gördükçe yaparsın
karşılıgını görmezsen sende yapmazsın insan kendini kötü hisseder
10 gun sonra daha ıyı anlarsın ne demek istediğimi
karşındakinin seni beğendiğini istediğini görmek bi kadına mutluluk verir ve ona göre davranır kadın
ama karsındakinden tepki görmezsen
işte o zaman çok kötü olur

allah yardımcın:Saruboceq: olsun simiramis

bende yemeğimi yiyip geldim kızlar

Simiramiscim inan sen böyle anlattıkça ben de çok üzüldüm ya nediyeceğimi bilemiyorum

ben bu açıdan düşüemedim :gitme:
hani aklına bile gelmiyormuş ya alına getirmek için diye düşündüm

Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun...
10 gün sonra offff yeni bir hayata başlayacağım ve tabi benimde korkularım var
inşallah Allah gönlüme göre verir:Saruboceq:
hepimizin gönlüne göre verir :Saruboceq:

simicim ben de okudum inan çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum.aklıma şöle bi fikir geldi.önce sen tek gitsen dr a durumu anlatsan.eşinin orta da bir sorun olduğunu bile kabul etmediğini felan sölesen,neler yapabileceğini sölesen.sana bişiler önerir dr belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…