bende işimin tutumunu daha iyi anlamanızı sağlamaya çalışıyorum.. ben zaten işin içinden çıkamadım ..
bu olay kimilerine basit geliyodur belki ama yaşamayan bilemez.. çok büyük bi çöküntü..eşim bana daha balayındayken " aslında ben hiç istemiyorum ama seni üzmemek için KATLANIYORUM " dedi..katlanmak kelimesini kullandı yani.. ben daha ne diyim ki..
bende bilemedim valla... şaka gibi dimi..
evet severek evelndik, 5 yıl flört ,1 yıl nişanlı, 6 aydırda evliyiz
alınyazım haklısın sonuna kadar, bırakmamak lazım tabii ama konuşmaya çalıştıgımda kırıcı oluyo, her konuşmanın arkasından ben 10 gün kendime gelemiyorum, şiş gözlerle dolaşıyorum... böylesi daha kolay sanki, sorun yokmuş gibi yaşayıp gidiyoruz işte..
bende işimin tutumunu daha iyi anlamanızı sağlamaya çalışıyorum.. ben zaten işin içinden çıkamadım ..
bu olay kimilerine basit geliyodur belki ama yaşamayan bilemez.. çok büyük bi çöküntü..eşim bana daha balayındayken " aslında ben hiç istemiyorum ama seni üzmemek için KATLANIYORUM " dedi..katlanmak kelimesini kullandı yani.. ben daha ne diyim ki..
yok deryacım.. ben öyle şeyler giyince sen bunlarla üşürsün diyo bana:):) değişen bişey yok yani, bütün satenlerimi bazanın altına kaldırdım ben.. onlar bi işe yaramıyo:)
canım sende yok sen sarıl bana ben üşümem de ne bilim böyle böyle gir kanına :kedi:
diyorum ama ben yapabilecekmiyim böyle cilveler bilmiyorum:bbo:
derya: eşinin istemediğini bile bile onu yapamzsın canım.. helede yaptığın kırıcı sözle r duymana sebep olacaksa hiç yapamazsın... benim derdim cinsel ilişki değil ki zaten, onun beni beğenmesi, arzulaması, benim zorumla yaşanan hiç bişeyin anlamı yok
canım benim yaparsın yaparsında karşılık gördükçe yaparsın
karşılıgını görmezsen sende yapmazsın insan kendini kötü hisseder
10 gun sonra daha ıyı anlarsın ne demek istediğimi
karşındakinin seni beğendiğini istediğini görmek bi kadına mutluluk verir ve ona göre davranır kadın
ama karsındakinden tepki görmezsen
işte o zaman çok kötü olur
allah yardımcın:Saruboceq: olsun simiramis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?