Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amiiin arkadaşlar hepiniz çok saolun
gerçekten süper bir duygu inşallah sizde yaşarsınız
21 yaşındayım :))

Pokacım görüşürüz yarın canımcım.Ben de öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Kızlar ben de yavaştan yavaştan toparlanıyorum.Hepinize iyi akşamlar.Öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

Arkadaşlar aklıma gelen evle ilgili işleri yazayım bende.
* En önemli şey bence düzendir;yani şöyle ki ev dağınıksa temiz olsa bile pis görünür.Bu nedenle ben sürekli evi toplarım.Üşengeç eşim çıkardıklarını yatak odasından banyoya bile götürmeye üşendiği için yatak odasına sevimli bir fil aldım çamaşırlık olarak çıkardıklarını oraya atıyor böylece bende ne yıkanacak görüyorum.

*Bir ikincisi evi mutlaka haftada en az bir kez iyice süpürmeliyiz ben yatak odasının yatağına kadar kaldırırım koltukları çekerim.

*Sonraaaaaaaa mutlaka yer silerken kaliteli ve zemine uygun bir deterjan kullanırım.Örneğin tahtaları kesinlikle normal bir yüzey temizleyiciyle silmemeliyşz hem yıpranıyor hemde mat görünüyor.Ben ahşaplar için Pronto nun portakallısını kullanıyorum.Islak zeminler içinse sürekli yeni şeyler deniyorum ama şunu biliyorum ki cif ten daha etkili bir temizleyici yok.

*Wc leride mutlaka ama mutlaka çamaşır suyu ile bekletip temizlerim.

*Lavaboları haftada en az iki kez temizlerim.

*Yemek konusundada akşamdan bir sonraki günün yemeğini hazırlamak gerçekten pratik.Ben artık free takılıyorum eşim gelmediği için.Ama dolabımda mutlaka bir sebze yemeği bulundururum.Birde deniz börülcesi normal börülce vs haşlarım onu iki günde salata yapar yerim.

*Dondurucaya haşlanmış nohut,sarma,sigara böreği,haşlanmış sosis,dilimlediğiniz sucukları ,şayet tercih ediyorsanız dondurulmuş patates ve pizzalarınızı koyarsanız epeyce zamandan tasarruf edersiniz.

kızlar iyi akşamlarrrrrrr. öpüyorum hepinizii kocamannnnnn

iyi akşamlar pokacım
bende seni öpüyorumm kocamanopuyorumnanaktan

amiiin arkadaşlar hepiniz çok saolun
gerçekten süper bir duygu inşallah sizde yaşarsınız
21 yaşındayım :))

maşallah canım sanada bebişinede :))

Pokacım görüşürüz yarın canımcım.Ben de öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Kızlar ben de yavaştan yavaştan toparlanıyorum.Hepinize iyi akşamlar.Öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım a.s.

sağol cnm ellerine sağlıkŞeniz

merhaba siteye bugun üye oldum. yeni evliyim (1 sene oldu ) bende kilo aldım, yeni evleniceklere söliyim çok şey beklemesinler cicim ayları falan diye hayal kırıklığına uğrarsınız...

harika bilgiler valla mısracım.marifetli kadınsın valla.bravo

günaydın canlarrrrr
benim bugün işteki son günümmmmmmm
artık izne çıkıyorum 31 ağustosa kadar izinliyim
dün akşam kıyafetlerimi götürdüm
ağla ağla bir hal oldum sonunda patladım annem başlattı ama
sonra kardeşim yakınada gitsem insanın içi burkuluyor
inşallah çabuk atlatırız.. küçük bir aileyiz ve birbirimize çok ağlıyız.
1 elin beş parmağıyız ve ben o parmaklar arasından koptumu düşünüyorum ve canımız yanıyor
alışacağız tabi ama başlarda biraz canımız yanacak....
neyse yine çok duygusalım balayında iraz toparlarım kendimi bugün burdayım konuşuruz yine
ama atık sizde gelinnnnnnnsositososito uyuyormusunuz napıyorsunuz

Günaydın deryacım,
Herşey çok güzel olacak canım,içini ferah tut lütfen.Sen şuan sadece düğününe ve balayına odaklan hayatım.Eminim herşey güzel olacak,sen de melekler gibi olacaksın:teytey:

Kızlar günaydınbuyrunnnnnnnnn

Acaip bir bulantıyla kalktım yataktan ve şuanda da halen devam ediyor...:sm_confused:

Sanırım üşüttüm:uhm:

Günaydın deryacım,
Herşey çok güzel olacak canım,içini ferah tut lütfen.Sen şuan sadece düğününe ve balayına odaklan hayatım.Eminim herşey güzel olacak,sen de melekler gibi olacaksın:teytey:

canım nasılsın inşallah dediğin gibi herşey güzel olacak ama şu an
anneme kardeşime babama çok odaklandım onları düşünmeden edemiyorum
onları mutlu ve artıküzülmüyor görene kadar aklım onlarda kalacak
garip duygular yaşıyorum anlatması çok zor ama
hem ağlarım hem giderim modundayım ama inşallah çok yıpranmayız

İyi sayılırım canım.Sanırım üşüttüm ve içim bulanıyor.:sinifsinif:

Sen de bol heyecanlısın tahminimce..İnan balayında herşeyi atlatacaksın.Bu arada nereye gidiyor sunuz?

İyi sayılırım canım.Sanırım üşüttüm ve içim bulanıyor.:sinifsinif:

Sen de bol heyecanlısın tahminimce..İnan balayında herşeyi atlatacaksın.Bu arada nereye gidiyor sunuz?

Yani sanırım öyle çünkü hamile olmadığımı biliyorum.

inanıyorum canım ama su an için atamıyorum duygusallaığımı
fethiyeye gidiyoruz balayı için....
geçmiş olsun bende bir anda acaba dedidm bebişmi geliyor... herşeyin hayırlısı
bir nane imon kaynatıp iç canım midene iyi gelir

günaydınnn günaydınnnn günaydınn :))))))

deryacım o dediğin duyguları hepimiz yaşadık. ki kendi adıma ben hala ara ara yaşamaya devam ediyorum ama merak etme atlatırsın canım benim..

jasmin
günaydın canım benimmmm geçmiş olsun ((

Ohhh...Şimdiden bol bol dinlenceler,eğlenceler size.zemuszemusEn güzel zamanda gidiyorsunuz Fethiye'ye valla...Keşke bizimde şansımız olsa da gidebilsek.İnşallah seneye..
Yok tatlım gelemez;çünkü operasyon sonucu zaten ilk adet gelene kdr ilişki yasak bize:sinifsinif: Bundan dolayı hamiş olamam:kedi:

Günaydın tatlım.Çok teşekkür ederimmm..
Nasılsın?

jasmin cim uyku modundayım ben yaaa bide tayinimin çıkmasını çok istiyorum off sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…