- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım benim çok güzel geçti beğendiler de yada bana öyle dediler:)jnaz dün misafilerinle nası geçti? beğendiler mi yaptıklarını ?
tatlım ya sizi görünce daha iyi oldum dardaydım ağrılıydım sizi görünce gülümsedim.. tabi önce ağladımbizimki hiç belli olmaz tatlım senin koyduüğun çarpılarda çabucak dolucak bak gör dirimim..
jnazım aman sakın şu çocuktan uzak dur yaa aman mesafe koy araya az dikkatli ol. ne o öyle sırtına filan zıplamalar. anneside bişey demiyomu ya. olmassa eşine söyle o uyarsın şaka yollu.. o ağrılarda gayet normal tatlım sıcak tut kendini yorma temizlik yapma yemekte yapma yat bol bol..
hımm haklısın şekercim ben zannetmiyorum zaten ama eşim istiyor ciddi ciddi:)herşeyi hakediyosun ttalım. hadi hayırlısıyla iş haberind egelir daha güzel olur inşallah herşey şekercim
tatlım ben ilk dr ye 7+4 ken gitmiştim belli olmuştu iki tane görünüyorlardı. ikiz olsaydı gittiğinde belli olurdu heralde. bide kan değerlerin çok yüksek çıkardı dr derdi. bide şikayetlerinde çok fazla oluyor mesela ben başımı bile kaldıramıyordum. hayırlısı artık yinede rabbim bilir belki bu gidişinde bi süprizle karşılaşırsın. iki tane nokta görürsün. ya ilk başta nokta şeklinde oluyolar :)
herşeyi hakediyosun ttalım. hadi hayırlısıyla iş haberind egelir daha güzel olur inşallah herşey şekercim
tatlım ben ilk dr ye 7+4 ken gitmiştim belli olmuştu iki tane görünüyorlardı. ikiz olsaydı gittiğinde belli olurdu heralde. bide kan değerlerin çok yüksek çıkardı dr derdi. bide şikayetlerinde çok fazla oluyor mesela ben başımı bile kaldıramıyordum. hayırlısı artık yinede rabbim bilir belki bu gidişinde bi süprizle karşılaşırsın. iki tane nokta görürsün. ya ilk başta nokta şeklinde oluyolar :)
tatlım durman senin için daha iyi olur herhalde ama 2 ay sonra hamile kalan arkadaşlar var burda sorun olmuyor sanırım.bünyeni dinlendirirsin sende sonra güzelce yeniden kalırsın. vardır bi hayır herşeyde bisrürü arkadaş var senle aynı durumda olup şu anda yeniden hamiş olan hemde en geç 2 ay içinde yaa hadi bakalım süren dolsun sende koş gel yamacımıza :teytey:
Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
canım sana da az kaldı değil mi?
nasılsın iyimisin???
canım hakkında hayırlısı olsun.normal maaşınızı veriyorlar ama değil mi?
kış düğünü olacak yani,abiminde öyle olmuştu,aralıkta
Allahtan ogün yağmur,kar yağmadı güzel bir gündü,
canım ne güzel kütahyadan izmire gitmiş
şimdi bende korkmaya başladım,inşallah iskenderunda kalır
doğu illerine de yakın
şimdi içime buda dert olur :kedi:
canım güzel geçmesine sevindim
kaç haftalık oldu bebeğin canım
ay Allah inşallah bizlerede nasip eder :kedi:
selam kızlar bende sızdenım 10aylık evlıyım ekımın 4 deydı dugunum zaman ne cabuk gecıyo yaa evlılık banbaska bİŞİ farklı bı yasam tarzı hayat bu 10 ayın İÇİnde neler yaŞanmadıkı hayatımda
ayyy aman şekerim takıldım sadece:)
vakti zamanında gelsin bebişlerin
benimde yorgunluktan kaynaklanan şikayetlerim var canım hatta 2 gün boyunca belimde sol tarafımda ağrı oldu bıçak girer gibi ara ara ama geçti çok şükür
bide görümcemin oğlu var o kadar yaramazki özellikle gelip bana çarpıyor ondan çok korkuyorum bi zarar verecek diye
hele dün akşam burnumdan getirdi resmen yere su döküyor silerken sırtıma zıplıyor
evet canım ya bi o güne kadar dayanabilsek hayırlısıyla.. ama zor gibi ramazanda süpris yapabilir miniklerim iki tane olunca sabırsız oluyorlar bide yerleri daralıyor yavrularımın birisi karnımın alt tarafında yan yatıyor baskı yapıyor kıyamıyoprum ona darda kalmış gibi. sağ tarafımdakide dönemiyor zorla cebeleşiyor karnım semsert oluyor bakalım artık hayırlısı.. 59 gün ha oyyy ahh diyim bideeeee ..
ayyy kıyamam ben onlara canımyaa
ama ramazan sonrası erken değil mi?
dünde kociş keşke ikiz olsa diyo bana:)eğer öyleyse ne zaman öğreniriz diye sordu bende pamuğa sorarım dedim:)
canım benim bende sizinle konuşunca rahatlıyorumtatlım ya sizi görünce daha iyi oldum dardaydım ağrılıydım sizi görünce gülümsedim.. tabi önce ağladımbizimki hiç belli olmaz tatlım senin koyduüğun çarpılarda çabucak dolucak bak gör dirimim..
jnazım aman sakın şu çocuktan uzak dur yaa aman mesafe koy araya az dikkatli ol. ne o öyle sırtına filan zıplamalar. anneside bişey demiyomu ya. olmassa eşine söyle o uyarsın şaka yollu.. o ağrılarda gayet normal tatlım sıcak tut kendini yorma temizlik yapma yemekte yapma yat bol bol..
canım benim çok güzel geçti beğendiler de yada bana öyle dediler:)
ama eşim süperdi herşey dedi
bende öyle yapmaya çalışıyorum pamukçum öyle korkuyorumki aynı yerde olunca bide çocuk dediğim 6 yaşında herşeyi de anlıyor ve her defasında da görümcemler diyo bak bebek var öyle yapma diye ama özellikle yapıyor sanki bide ne zaman nerden çıkacağı belli olmuyorki
keşke annesi sahip olsa tatlım ama nerde hiç umrunda bile değil çocuk içerde kıyameti koparıyo o balkonda muhabbet ediyor ev savaş alanı gibiydi dün
bi eşim kızıyor zaten ondan tırsıyo biraz o zamanda annesi yada teyzeleri hemen kucaklarına alıp şımartıyorlar
ayyy ne dolmuşum ben böyle:)
dediğinide yapmak istiyorum ama bu aralar misafirim bol bitanem ve dinlenmeye vaktim olmuyo malesef yarında diğer abimler gelecek
canım haftanın 6 günü çalışıyorsunuz,haklısın tabi,sen hayrına mı çalışıyorsun,normal maaşı alıyoruz ayın 5.inde canım ama sölemesi ayıp 650 tl stajyer maaşı 250 300 tl prim alıyoduk normalde ama 4.ay oldu primlerden tık yok eh bende hayır için çalışmıyorum burda dimi para için yani sinir olduk iyice kocişte senin orda huzurun yok evdede huzursuz oluyosun çık dedi 8 yıllık işyerim ama artık bıktım yani tazminattan falanda vazgeçtim
burada sabah 8 akşam 6 servis var ulustan ama beni yol üstünden alıcaklar 1000 tl maaş c tesi 1 de çıkıcam inş. çok iyi şartları sekreterlik artı yazışmalar siparişler falan .
bakalım pzt adam olumlu olumsuz cvp vericem dedi takıldığı tek bi konu vardı o da bebiş yani işe başlayıp hamile kalırsam mahçup olurum dedim bilsinde ona göre alsın diye o da tamam bakarız düşünürüz dedi %50 şans veriyorum kendime hayırlısı canım.
korkma canım herşey güzel olcak merak etme:kedi:
hoşgeldin cnm aramızazemuszemus
off ya görümcen ne diyo kızmıyomu çocuğa
uzak dur o çocuktan:kedi:
ah canım ya kıyamam sana
Allah yardımcın olsun cnm
off ya görümcen ne diyo kızmıyomu çocuğa
uzak dur o çocuktan:kedi:
arada bir oda artık çokkk abarttığında bi kızıyo sonra tekrar dönüyo yerine
ah canım ya kıyamam sana
Allah yardımcın olsun cnm
aynen öyle dirimcimjnazcığım ne kadar ayıp ama,ilk üç ay önemli,insanların yaptığına bak,
saygısızlıktan başka birşey değil
canım güzel geçmesine sevindim
kaç haftalık oldu bebeğin canım
ay Allah inşallah bizlerede nasip eder :kedi:
durun anlatım kendımı evlendıkten 3 ay sonra hamıle kaldım eşimın istegı uzere hamılelıgımın 3ay surdu son iki ayı kotu gectı kanama düşük rıskı falan sureklı yattım en sonunda bebegım karnımda olmüş normal dogumla aldılar sonrada kurtaj oldum cok zor bı donem gecırdım aradan 3aygectı şimdı ee evlenen bayanın basına neler gelmıyokı en onemlısı sorumlulugun yuksek oluyo ben eşimle gorucu usulu evlendım ve cok şukurkı sankı severek evlenmış gıbıyız cok sevıyoruz bırbırımızı bazen kavgalarımızda olmuyo degıl ama onlarda tuzu bıberı dıyelım... Bırazda sız anlatın ben tanımıyorum sızı ... Ha bu arada 22 yaşındayım eşim ise 28 :))
Selam kızlar
bende iyiyim canım saol bebiş nasıl ?bende iyiyim çok şükür canımm
tabi geçmeyen gribimi saymazsak
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
aminnnnnn pamukkk koçişler acep bizim değerimizi bilip şükür diyolarmı ki?valla gözlerim doldu boğazım tıkandı Allahım kocalarımızı bize bağışlasın hepimizin yuvası hep huzurlu olsun.. ama cidden artık zor önce evimizden ayrılmak istememiştik ama şimdi evimiz herşeyimiz kocalarımız oldu..
saolasın şekercim acıktım yine tıkınıyorum ben cokacimcoook
ooohhhh hep kıskandırın siz bizi yaaaGelicem canım zaten,ben 1 sene bekleyemem herhaldedelikafadulden
canım benim çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla gelir bebeğin yinedurun anlatım kendımı evlendıkten 3 ay sonra hamıle kaldım eşimın istegı uzere hamılelıgımın 3ay surdu son iki ayı kotu gectı kanama düşük rıskı falan sureklı yattım en sonunda bebegım karnımda olmüş normal dogumla aldılar sonrada kurtaj oldum cok zor bı donem gecırdım aradan 3aygectı şimdı ee evlenen bayanın basına neler gelmıyokı en onemlısı sorumlulugun yuksek oluyo ben eşimle gorucu usulu evlendım ve cok şukurkı sankı severek evlenmış gıbıyız cok sevıyoruz bırbırımızı bazen kavgalarımızda olmuyo degıl ama onlarda tuzu bıberı dıyelım... Bırazda sız anlatın ben tanımıyorum sızı ... Ha bu arada 22 yaşındayım eşim ise 28 :))
oooooo made cimm hoşgeldinnnSelam kızlar
canım hiç çekemem öyle,sinir oldum şimdi,geçen hafta misafirliğe gittik,ne varsa gelinler yapsın gelinler yapsın sinir oldum.kendi kızlarına bişey demiyorlar habire gelinler yapsınarada bir oda artık çokkk abarttığında bi kızıyo sonra tekrar dönüyo yerine
bende mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum bitanem ama nerden çıkacağı belli olmuyor ki
aynen öyle dirimcim
bide kendisi de bu deneyimi yaşamamış olsa hadi neyse
insanlar pek bir garip dün değil evvelsi akşam da teyzesi çağırmıştı yemeğe bahçede yer masası hazırlamış neyse masayı toparlayıp tepsiye koydum heralde bana kaldırmazlar diye düşündüm ama nerdee teyzesi hemen jale sen şunu kaldır dedi
çay koyulacak mesela orda o kadar çok insan var her defasında beni kaldırttı yerimden mutfakla bahçe arasında gidip geldim sürekli kimsede bu kız hamile beli ağrıyor demiyo
daha 7 haftalık olacak teyzesi
inşallahhh canımzım hep dualarımdasınız
herşeyi hakediyosun ttalım. hadi hayırlısıyla iş haberind egelir daha güzel olur inşallah herşey şekercim
tatlım durman senin için daha iyi olur herhalde ama 2 ay sonra hamile kalan arkadaşlar var burda sorun olmuyor sanırım.bünyeni dinlendirirsin sende sonra güzelce yeniden kalırsın. vardır bi hayır herşeyde bisrürü arkadaş var senle aynı durumda olup şu anda yeniden hamiş olan hemde en geç 2 ay içinde yaa hadi bakalım süren dolsun sende koş gel yamacımıza :teytey:
canım benim çok güzel geçti beğendiler de yada bana öyle dediler:)
ama eşim süperdi herşey dedi
bende öyle yapmaya çalışıyorum pamukçum öyle korkuyorumki aynı yerde olunca bide çocuk dediğim 6 yaşında herşeyi de anlıyor ve her defasında da görümcemler diyo bak bebek var öyle yapma diye ama özellikle yapıyor sanki bide ne zaman nerden çıkacağı belli olmuyorki
keşke annesi sahip olsa tatlım ama nerde hiç umrunda bile değil çocuk içerde kıyameti koparıyo o balkonda muhabbet ediyor ev savaş alanı gibiydi dün
bi eşim kızıyor zaten ondan tırsıyo biraz o zamanda annesi yada teyzeleri hemen kucaklarına alıp şımartıyorlar
ayyy ne dolmuşum ben böyle:)
dediğinide yapmak istiyorum ama bu aralar misafirim bol bitanem ve dinlenmeye vaktim olmuyo malesef yarında diğer abimler gelecek
Selam kızlar
canım haftanın 6 günü çalışıyorsunuz,haklısın tabi,sen hayrına mı çalışıyorsun,
insanın sinirleride altüst oluyor.inşallah hakkında hayırlısı olur
bu iş yerinin yeri nerde canım.smart boya mıydı?kafam iyi değil bu aralar.biran önce bayan olan şefine X bey dedim kafamçokkarıştı
bende iyiyim canım saol bebiş nasıl ?
aminnnnnn pamukkk koçişler acep bizim değerimizi bilip şükür diyolarmı ki?
ooohhhh hep kıskandırın siz bizi yaaa
kızlar işyerinden bi arkadaşım hamile :lepi: 4 aydır deniyolardı ve bu ay hiç umudu yoktu. daha yeni öğrendik :1shok: geldi söyledi benim bile heyecandan elim ayağıma dolaştı yaa :)) allah sağlıcakla doğup hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş :Saruboceq:
bende iyiyim canım saol bebiş nasıl ?
aminnnnnn pamukkk koçişler acep bizim değerimizi bilip şükür diyolarmı ki?
ooohhhh hep kıskandırın siz bizi yaaa
kızlar işyerinden bi arkadaşım hamile :lepi: 4 aydır deniyolardı ve bu ay hiç umudu yoktu. daha yeni öğrendik :1shok: geldi söyledi benim bile heyecandan elim ayağıma dolaştı yaa :)) allah sağlıcakla doğup hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş :Saruboceq:
jnazım hayırlsıı artık
angelım uyyyy yerims eni ben
jazminim gel gel çabucak gel inşallah tatlım
madeofhonooor hoşgeldin şekercimmm
THE_BEST_55 canıms ende pey şey yaşamışsın budnan sorna güzel şeyler yaşarsın inşallah canım..
dirimim evet tatlım eblli oldu gibi erkeklermiş hayırlısıyla yinede kısmet :kedi: şefinede maşallah yaani hayret şeyyyklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?