bende iyiyim canım saol bebiş nasıl ?
aminnnnnn pamukkk koçişler acep bizim değerimizi bilip şükür diyolarmı ki?
ooohhhh hep kıskandırın siz bizi yaaa
kızlar işyerinden bi arkadaşım hamile :lepi: 4 aydır deniyolardı ve bu ay hiç umudu yoktu. daha yeni öğrendik :1shok: geldi söyledi benim bile heyecandan elim ayağıma dolaştı yaa :)) allah sağlıcakla doğup hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş :Saruboceq:
jnazım hayırlsıı artık
angelım uyyyy yerims eni ben
jazminim gel gel çabucak gel inşallah tatlım
madeofhonooor hoşgeldin şekercimmm
THE_BEST_55 canıms ende pey şey yaşamışsın budnan sorna güzel şeyler yaşarsın inşallah canım..
dirimim evet tatlım eblli oldu gibi erkeklermiş hayırlısıyla yinede kısmet :kedi: şefinede maşallah yaani hayret şeyyyklava:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm madeciğimde gelmiş hoş gelmiş.Nerelerdey miş?
çok sinir oldum böyle insanlar allahlarından bulsun kendi kızları olsa öyle düşünmezler, ama sabret jnaz allah biyerlerden çıkartıyo acısınıaynen öyle dirimcim
bide kendisi de bu deneyimi yaşamamış olsa hadi neyse
insanlar pek bir garip dün değil evvelsi akşam da teyzesi çağırmıştı yemeğe bahçede yer masası hazırlamış neyse masayı toparlayıp tepsiye koydum heralde bana kaldırmazlar diye düşündüm ama nerdee teyzesi hemen jale sen şunu kaldır dedi
çay koyulacak mesela orda o kadar çok insan var her defasında beni kaldırttı yerimden mutfakla bahçe arasında gidip geldim sürekli kimsede bu kız hamile beli ağrıyor demiyo
durun anlatım kendımı evlendıkten 3 ay sonra hamıle kaldım eşimın istegı uzere hamılelıgımın 3ay surdu son iki ayı kotu gectı kanama düşük rıskı falan sureklı yattım en sonunda bebegım karnımda olmüş normal dogumla aldılar sonrada kurtaj oldum cok zor bı donem gecırdım aradan 3aygectı şimdı ee evlenen bayanın basına neler gelmıyokı en onemlısı sorumlulugun yuksek oluyo ben eşimle gorucu usulu evlendım ve cok şukurkı sankı severek evlenmış gıbıyız cok sevıyoruz bırbırımızı bazen kavgalarımızda olmuyo degıl ama onlarda tuzu bıberı dıyelım... Bırazda sız anlatın ben tanımıyorum sızı ... Ha bu arada 22 yaşındayım eşim ise 28 :))
Selam kızlar
canım hiç çekemem öyle,sinir oldum şimdi,geçen hafta misafirliğe gittik,ne varsa gelinler yapsın gelinler yapsın sinir oldum.kendi kızlarına bişey demiyorlar habire gelinler yapsın
bende astım suratı mı?hiç yüz vermedim,şimdi biraz daha dikkatliler
insanlarda azcık düşünce olsa keşke,bu kız hamile,beli rahatsız diye
nerdelmaz:
bende öyle diyordum canım ama nedense şaşkınlığım ağır basıyor ve saf saf yapıyorumcanım hiç çekemem öyle,sinir oldum şimdi,geçen hafta misafirliğe gittik,ne varsa gelinler yapsın gelinler yapsın sinir oldum.kendi kızlarına bişey demiyorlar habire gelinler yapsın
bende astım suratı mı?hiç yüz vermedim,şimdi biraz daha dikkatliler
insanlarda azcık düşünce olsa keşke,bu kız hamile,beli rahatsız diye
nerdelmaz:
canımın içikaydirigubbakcemile2a.s.
off canım ya hiç çekilmeyecek şey görümce işte ne olcak dicektim ki birden aklıma kendiminde görümce olduğu geldi :)))
ohhn bu ara sizinkiler seni hiç yalnız bırakmıyorzemuszemus
bende görümceyim bitanem ama ne yengemlerden böyle birşey gördüm nede kendim yaptım küçük yengem normal doğum yaptı dikişsiz onda bile 40 gün odasından çıkartmadık tepsilerle yemek taşıdık
ayy bide hiç bırakmasınlar zaten meleğimya öyle mutlu oluyorumki onlar gelince kış olunca pek gelmiyorlar çünkü
mısraaaaaaa hoşgeldinnnn
amin canım inşçok şükür iyi canımm
ayy inşallah hayırlısıyla alır kucağına bebişiniz
amin inş hayırlısı olurİnşallah tatlımcım.Herşeyin hayırlısı artık:Saruboceq:
İnşallah pamukçum:Saruboceq:
diliyorum :Saruboceq:alınyazım kesinlikle biliyolardır diye düşünüyorum ben bilmeseler hissederdik dimi :kedi:
amin canım inş.
darısı başımıza hayırlısıyla
Hoşbuldum canım nasılsınız?
selamlar iki gün önce test yaptım pozitif ama ikinci çizgi silik birincisi koyu pembeyse ikincisi açık pembe adetim olmadı hemen bi günsonra yaptım testi. sizce ney. silik ikinci çizgi.
bende nefret ediyorum artık,eski iş yerimi özlüyorumCANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ zamanlarda güsel olaylarla karşılaırsın...
bende 29 yaşındayım. daha 1 ay 9 günlük evliyim :)
hoşgeldin made nasılsın :)
ay dirim bende sinir oluyorum iş yerindeki müdürüme. yemin ederim çatlıcam ya((
aynı fikirdeyim seninleklava:
canım seneye inşallah aynı zamanda hamile kalacağızamin canım inş
amin inş hayırlısı olur
diliyorum :Saruboceq:
amin canım inş darısı başımıza ama benim adıma zor valla, önce koçişe kavuşmak lazım oda bizim için hayal nerdeyse, kavuşsan zamanın tadına varmak lazım, o tada varabilmek için etrafta anlayışlı insanlar lazım,
lazım, lazım,i lazım,
yani havada bulut alınyazım sen bebiş memiş herşeyi unut :sinifsinif:
aman aman herkes burdaymış kızlar size neler anlatıcam...
bende öyle diyorum canımçok sinir oldum böyle insanlar allahlarından bulsun kendi kızları olsa öyle düşünmezler, ama sabret jnaz allah biyerlerden çıkartıyo acısını
hoşgeldin canım
made sende hoşgeldin
canım msj ın altında no yazan butona basıyorsun her defasında sonra da en son seçtiğin msj da da alıntı yap butonuna bu kadarsagolun kızlar yaa kızlar bu toplu alıntıyı beceremedım ben nasıl oluyo
hey Allahım yaa bu insanlarda bir garipmade,mısra hoşgeldiniz kızlar
bu arada sevgili şefim eşim için acemilikten sonra inşallah orda kalır deyince
sinir bir şekilde gülüp, acemilikten sonra orda kalmaz dedi,moral bozmakta üstüne yok,
bir arkadaşta iskenderuna iyi demiyorlar dedi
ne güzel şeyler duyuyorum sabah sabah içimi açıyorlar sağolsunlar:umursamaz:
dinliyoruzzaman aman herkes burdaymış kızlar size neler anlatıcam...
bende öyle diyordum canım ama nedense şaşkınlığım ağır basıyor ve saf saf yapıyorum
ama cidden düşüncesizlik zaten
bide dediğin gibi gelinlerden beklenmeside cabası sanki biz insan değiliz ve yorulmaya hakkımız yok
canımın içikaydirigubbakcemile2a.s.
off canım ya hiç çekilmeyecek şey görümce işte ne olcak dicektim ki birden aklıma kendiminde görümce olduğu geldi :)))
ohhn bu ara sizinkiler seni hiç yalnız bırakmıyorzemuszemus
bende görümceyim bitanem ama ne yengemlerden böyle birşey gördüm nede kendim yaptım küçük yengem normal doğum yaptı dikişsiz onda bile 40 gün odasından çıkartmadık tepsilerle yemek taşıdık
ayy bide hiç bırakmasınlar zaten meleğimya öyle mutlu oluyorumki onlar gelince kış olunca pek gelmiyorlar çünkü
mısraaaaaaa hoşgeldinnnn
tabi bırakmasınlar canım Allah ım yalnız bırakmasın
made,mısra hoşgeldiniz kızlar
bu arada sevgili şefim eşim için acemilikten sonra inşallah orda kalır deyince
sinir bir şekilde gülüp, acemilikten sonra orda kalmaz dedi,moral bozmakta üstüne yok,
bir arkadaşta iskenderuna iyi demiyorlar dedi
ne güzel şeyler duyuyorum sabah sabah içimi açıyorlar sağolsunlar:umursamaz:
boşver canım sen herkese tıka kulağını:kedi:
selamlar iki gün önce test yaptım pozitif ama ikinci çizgi silik birincisi koyu pembeyse ikincisi açık pembe adetim olmadı hemen bi günsonra yaptım testi. sizce ney. silik ikinci çizgi.
amin canım inş
amin inş hayırlısı olur
diliyorum :Saruboceq:
amin canım inş darısı başımıza ama benim adıma zor valla, önce koçişe kavuşmak lazım oda bizim için hayal nerdeyse, kavuşsan zamanın tadına varmak lazım, o tada varabilmek için etrafta anlayışlı insanlar lazım,
lazım, lazım,i lazım,
yani havada bulut alınyazım sen bebiş memiş herşeyi unut :sinifsinif:
evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendimCanım hoşgeldin a.s.
Birinci çizginin belirgin olması testin düzgün çalışıyor olduğunu gösteriyor.İkinci çizgi adet olsan bile silik çıkmışsa hamile olduğun anlamına geliyor;ama en iyi sonucu kan testinden alabilirsin...kaydirigubbakcemile5
Ayrıca medeni halinde Bekar yazıyor.Evli değil misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?