Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

amin canım inş.
darısı başımıza hayırlısıyla

ye beni pamuğumm:kedi:kaydirigubbakcemile3

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm madeciğimde gelmiş hoş gelmiş.Nerelerdey miş?

hoşgeldin canımcım
mesai saatlerin artık hep bölemi olcak
ben değişcek sanmıştım

çok sinir oldum böyle insanlar allahlarından bulsun kendi kızları olsa öyle düşünmezler, ama sabret jnaz allah biyerlerden çıkartıyo acısını
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm madeciğimde gelmiş hoş gelmiş.Nerelerdey miş?

hoşgeldin canım

made sende hoşgeldin

CANIM İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ zamanlarda güsel olaylarla karşılaırsın...
bende 29 yaşındayım. daha 1 ay 9 günlük evliyim :)

hoşgeldin made nasılsın :)

ay dirim bende sinir oluyorum iş yerindeki müdürüme. yemin ederim çatlıcam ya ((
aynı fikirdeyim seninleklava:

bende öyle diyordum canım ama nedense şaşkınlığım ağır basıyor ve saf saf yapıyorum
ama cidden düşüncesizlik zaten
bide dediğin gibi gelinlerden beklenmeside cabası sanki biz insan değiliz ve yorulmaya hakkımız yok

made,mısra hoşgeldiniz kızlar
bu arada sevgili şefim eşim için acemilikten sonra inşallah orda kalır deyince
sinir bir şekilde gülüp, acemilikten sonra orda kalmaz dedi,moral bozmakta üstüne yok,
bir arkadaşta iskenderuna iyi demiyorlar dedi
ne güzel şeyler duyuyorum sabah sabah içimi açıyorlar sağolsunlar:umursamaz:

çok şükür iyi canımm
ayy inşallah hayırlısıyla alır kucağına bebişiniz
amin canım inş
İnşallah tatlımcım.Herşeyin hayırlısı artık:Saruboceq:

İnşallah pamukçum:Saruboceq:
amin inş hayırlısı olur
alınyazım kesinlikle biliyolardır diye düşünüyorum ben bilmeseler hissederdik dimi :kedi:
diliyorum :Saruboceq:
amin canım inş.
darısı başımıza hayırlısıyla

amin canım inş darısı başımıza ama benim adıma zor valla, önce koçişe kavuşmak lazım oda bizim için hayal nerdeyse, kavuşsan zamanın tadına varmak lazım, o tada varabilmek için etrafta anlayışlı insanlar lazım,

lazım, lazım,i lazım,

yani havada bulut alınyazım sen bebiş memiş herşeyi unut :sinifsinif:

selamlar iki gün önce test yaptım pozitif ama ikinci çizgi silik birincisi koyu pembeyse ikincisi açık pembe adetim olmadı hemen bi günsonra yaptım testi. sizce ney. silik ikinci çizgi.

selamlar iki gün önce test yaptım pozitif ama ikinci çizgi silik birincisi koyu pembeyse ikincisi açık pembe adetim olmadı hemen bi günsonra yaptım testi. sizce ney. silik ikinci çizgi.

Canım hoşgeldin a.s.
Birinci çizginin belirgin olması testin düzgün çalışıyor olduğunu gösteriyor.İkinci çizgi adet olsan bile silik çıkmışsa hamile olduğun anlamına geliyor;ama en iyi sonucu kan testinden alabilirsin...kaydirigubbakcemile5

Ayrıca medeni halinde Bekar yazıyor.Evli değil misin?

bende nefret ediyorum artık,eski iş yerimi özlüyorum
ordaki dostlukları özlüyorum
burda kimseyle bişey paylaşamıyorsun,kıskançlıkta diz boyu lmaz:

canım seneye inşallah aynı zamanda hamile kalacağız
sen hiç merak etme bana bırak kaydirigubbakcemile3

aman aman herkes burdaymış kızlar size neler anlatıcam...

canım anlat güzel şeylerden bahsedelim kaydirigubbakcemile3

çok sinir oldum böyle insanlar allahlarından bulsun kendi kızları olsa öyle düşünmezler, ama sabret jnaz allah biyerlerden çıkartıyo acısını

hoşgeldin canım

made sende hoşgeldin
bende öyle diyorum canım

sagolun kızlar yaa kızlar bu toplu alıntıyı beceremedım ben nasıl oluyo
canım msj ın altında no yazan butona basıyorsun her defasında sonra da en son seçtiğin msj da da alıntı yap butonuna bu kadar
hey Allahım yaa bu insanlarda bir garip
sen sıkma canını böyle şeylerle güzelim benim bi abim edirnede kısa dönem yaptı diğeride hakkaride uzun dönem ama doğuda olan daha rahattı biliyor musun
edirnede yapan abim tüberküloz mu olmadı burnumu kırılmadı ama geçiyor tatlımyaa nerdeyse 10 sene olacak geleli
aman aman herkes burdaymış kızlar size neler anlatıcam...
dinliyoruzz

canımcım jazminin dediğine katılıyorum emin olmak için kan testi yaptırırsan kesin sonuç alırsın

hayırlısı canım
öle umutsuzluğa kapılma canım lmaz:
Allah ım hepimize tattırcak o güzel duyguları

evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendim ay yanlış anlaşılmasın evliyim. evlendim ve 10 temmuzda adet oldum. sürekli ilşki oldu ben 10 ağustosta bekledim adetimi olmayınca 11 temmuzda test alıp yaptım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…