Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay dirim canım benim sen aynı benim durumdasın bende eski yerimi çok öslüyorum. tayinim çıktı buraya. ama hiç kimse ile doğru dürüst anlaşamıyorum . herkes yapmacık gelio. eski yerimdeki dostluklar bambaşkaydı müdürde öle tayin isticem. bu adam arkamdan kuyumu kazıcak en beter yere vericek dşe korkuorum. ama daraldım artık yaa

evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendim ay yanlış anlaşılmasın evliyim. evlendim ve 10 temmuzda adet oldum. sürekli ilşki oldu ben 10 ağustosta bekledim adetimi olmayınca 11 temmuzda test alıp yaptım :kedi:

bende 4 temmuzda evlendim :) istiyomuydun ki bebiş. erken değilmi canım :)

selamlar iki gün önce test yaptım pozitif ama ikinci çizgi silik birincisi koyu pembeyse ikincisi açık pembe adetim olmadı hemen bi günsonra yaptım testi. sizce ney. silik ikinci çizgi.

Hamilesin cnm tebrik ederim.Ama kesinleştirmek için hemen bir kan testi yaptır.

jnazcığım abimde edirne keşanda yaptı.ecemiliği 14 gün yaptı,çok rahattı.ondan sonrada öğretmenlik yaptığı okula gönderildi.(askerliği öğretmen olarak yaptı)
çok ballıdır benim abim
şans işte
angelın dediği gibi artık kulaklarımı tıkıyorum zaten,hiç yüzde vermiyorum :umursamaz:
ya kızlar şu gelinlere iş yaptırılması olayına sinir oldum şimdi jnaz anlatınca lmaz:
benim kayınvalidem öyle değil ama onların sülalesine gittiğimde hep gelinlerden bekliyorlar.
bende bir güzel sinir oluyorum.kızlarıyla hemen hemen aynı yaşıtız.onlar otursun biz iş yapalım.ne kadar uyanıklar
bak sinir oldum şimdi lmaz:

merhaba arkadaşlar.. bugün baya kalablığız
dirim Allah kavuştursun, sayılı gün çabuk geçer, sen bile anlamıcaksın nasıl geçtiğini.. biraz sabır sadece, sonra bütün bi ömür sizin inş..
bizde bu akşama yola çıkıyoruz arkadaşlar.. annemlere gidicez, haftasonu orayız inşallah.2 aydır görmemiştim annemleri çok iyi olacak benim için.

evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendim ay yanlış anlaşılmasın evliyim. evlendim ve 10 temmuzda adet oldum. sürekli ilşki oldu ben 10 ağustosta bekledim adetimi olmayınca 11 temmuzda test alıp yaptım :kedi:

Canım öncelikle tebrik ederim.Mutluluklar...
Sanırım adetlerin düzenli geliyor ve yumurtlama tarihin de büyük ihtimal 21-27 Temmuz arası... Adet öncesi bile yapsan testte silik çizgi çıksa da hamilesindir.Ama kesin sonuç için kan testi yaptırmanı tavsiye ederim..

Hoşgeldin canım. a.s.

İyi yolculuklar şimdiden.Umarım güzel günler geçirirsiniz..

teşekkür ederim yapayım bi kan testi hepinize haber veririm kaydirigubbakcemile3

hani kadın doğum uzmanına gitmiştim ya kızlar test sonuçlarım çıktı,hiçbişey çıkmadı ama doktor basit bir enfeksiyon var dedi ilaç yazdı...antibiyotik ve fitil verdi,antibiyotik bana alerji yaptı sürekli başım dönüyodu,başka doktora gittim kadın bana hemen at bunları asla kulllanma dedi,her normal kadında olabilecek bi enfeksiyon bu dedi

benim abimde keşandaydı güzelim ama dediğin gibi şans işte
işte dertli olduğum konu hatta size bişey daha anlatayım yeni oldu
eşimin anneannesinin bahçesi var annemler burdayken bide anneanneyi görelim dediler neyse gittik bahçede de maşallah yok yok bir ara anane tutturdu ağaçtan erik toplayın diye bizde gerek yok dedik sadece ben ,annem ve ablam gitmiştik sonra merdiven getirdi dayadı hadi jale çık dedi bende anane hayatta çıkmam dedim ben ömrümde bir kere ağaca çıkmış değilim neyse bana dediği laf şu " geyve ye gelin gelmesini biliyorsunda ağaca çıkmasını mı bilmiyorsun":1shok:
merhaba canım hoşgeldinn
çok sevindim annenlere gitmene
çok istiyorum hemde inşallah bebişim olur. aynı gün evlenmişiz. cuma kınam vardı cumartesi düğün saat 8de başladı. kaydirigubbakcemile2

inşallah hayırlısıyla gelir bebişin canım :Saruboceq:

slm canlar nasılsınız geç geldim bugunde biraz ev kadınlıgı zor canm yaaa

Hoşgeldin canım. a.s.

teşekkür ederim yapayım bi kan testi hepinize haber veririm kaydirigubbakcemile3

Rica ederim canım.Hayırlısı olur inşallah.Bence de hemen haber ver canım.kaydirigubbakcemile5

Enfeksiyon dediği mantar mı canım?Çünkü mantar enf. da fitil veya antibiyotik veriliyor.Ben de fitil kullanmıştım.Antibiyotiği eşinle beraber kullanıyorsun..Ama hangi antibiyotikmiş şaşırdım yaniCADIARZU

canım evet aynı durumdayız,eski çalıştığım yerde bir sürü dostum vardı,müdürüm,daire başkanım çok iyiylerdi,hepside beni seviyordu,şimdi kim kime dum duma.onları şimdi çok özlüyorum mafoldumben

teşekkür ederim canım,topikte yenimisin canım?

canım çok geçmiş olsun.demek ki napıyoruz birden fazla doktora gidiyoruz lmaz:
yengem doktora gitmiş yumurtalığında ur var demiş doktor,başka bir doktora gitmiş.hiçbirşey çıkmamış.doktor ur değilde kisttir,ve kistin kaybolduğunu söylemiş.biri ur diyor biri kist hayret yani
neysem çok geçmiş olsun şekerŞeniz

slm canlar nasılsınız geç geldim bugunde biraz ev kadınlıgı zor canm yaaa
hoşgeldin güzelim
valla bende bi yatağımı topladım bugün sağolsun dün gece misafirler gittikten sonra eşim düzeltti süpürdü

hadi geçmiş olsun made cim hatırlıyormusun geçen ay bende aynı şeyi söylemiştim fitilleride kullandım aynı ay hamile kaldım
herkez öyle dio ay inşallah hamileyimdir.

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…