- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendimay yanlış anlaşılmasın evliyim. evlendim ve 10 temmuzda adet oldum. sürekli ilşki oldu ben 10 ağustosta bekledim adetimi olmayınca 11 temmuzda test alıp yaptım :kedi:
selamlar iki gün önce test yaptım pozitif ama ikinci çizgi silik birincisi koyu pembeyse ikincisi açık pembe adetim olmadı hemen bi günsonra yaptım testi. sizce ney. silik ikinci çizgi.
çok istiyorum hemde inşallah bebişim olur. aynı gün evlenmişiz. cuma kınam vardı cumartesi düğün saat 8de başladı. kaydirigubbakcemile2bende 4 temmuzda evlendim :) istiyomuydun ki bebiş. erken değilmi canım :)
herkez öyle dio ay inşallah hamileyimdir.Hamilesin cnm tebrik ederim.Ama kesinleştirmek için hemen bir kan testi yaptır.
evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendimay yanlış anlaşılmasın evliyim. evlendim ve 10 temmuzda adet oldum. sürekli ilşki oldu ben 10 ağustosta bekledim adetimi olmayınca 11 temmuzda test alıp yaptım :kedi:
merhaba arkadaşlar.. bugün baya kalablığız
dirim Allah kavuştursun, sayılı gün çabuk geçer, sen bile anlamıcaksın nasıl geçtiğini.. biraz sabır sadece, sonra bütün bi ömür sizin inş..
bizde bu akşama yola çıkıyoruz arkadaşlar.. annemlere gidicez, haftasonu orayız inşallah.2 aydır görmemiştim annemleri çok iyi olacak benim için.
Canım öncelikle tebrik ederim.Mutluluklar...
Sanırım adetlerin düzenli geliyor ve yumurtlama tarihin de büyük ihtimal 21-27 Temmuz arası... Adet öncesi bile yapsan testte silik çizgi çıksa da hamilesindir.Ama kesin sonuç için kan testi yaptırmanı tavsiye ederim..
necloşla simi neden katılmıoooo bizee:)
benim abimde keşandaydı güzelim ama dediğin gibi şans iştejnazcığım abimde edirne keşanda yaptı.ecemiliği 14 gün yaptı,çok rahattı.ondan sonrada öğretmenlik yaptığı okula gönderildi.(askerliği öğretmen olarak yaptı)
çok ballıdır benim abim
şans işte
angelın dediği gibi artık kulaklarımı tıkıyorum zaten,hiç yüzde vermiyorum :umursamaz:
ya kızlar şu gelinlere iş yaptırılması olayına sinir oldum şimdi jnaz anlatıncalmaz:
benim kayınvalidem öyle değil ama onların sülalesine gittiğimde hep gelinlerden bekliyorlar.
bende bir güzel sinir oluyorum.kızlarıyla hemen hemen aynı yaşıtız.onlar otursun biz iş yapalım.ne kadar uyanıklar
bak sinir oldum şimdilmaz:
merhaba canım hoşgeldinnmerhaba arkadaşlar.. bugün baya kalablığız
dirim Allah kavuştursun, sayılı gün çabuk geçer, sen bile anlamıcaksın nasıl geçtiğini.. biraz sabır sadece, sonra bütün bi ömür sizin inş..
bizde bu akşama yola çıkıyoruz arkadaşlar.. annemlere gidicez, haftasonu orayız inşallah.2 aydır görmemiştim annemleri çok iyi olacak benim için.
çok istiyorum hemde inşallah bebişim olur. aynı gün evlenmişiz. cuma kınam vardı cumartesi düğün saat 8de başladı. kaydirigubbakcemile2
slm canlar nasılsınız geç geldim bugunde biraz ev kadınlıgı zor canm yaaa
teşekkür ederim yapayım bi kan testi hepinize haber veririmkaydirigubbakcemile3
hani kadın doğum uzmanına gitmiştim ya kızlar test sonuçlarım çıktı,hiçbişey çıkmadı ama doktor basit bir enfeksiyon var dedi ilaç yazdı...antibiyotik ve fitil verdi,antibiyotik bana alerji yaptı sürekli başım dönüyodu,başka doktora gittim kadın bana hemen at bunları asla kulllanma dedi,her normal kadında olabilecek bi enfeksiyon bu dedi
canım evet aynı durumdayız,eski çalıştığım yerde bir sürü dostum vardı,müdürüm,daire başkanım çok iyiylerdi,hepside beni seviyordu,şimdi kim kime dum duma.onları şimdi çok özlüyorum mafoldumbenay dirim canım benim sen aynı benim durumdasınbende eski yerimi çok öslüyorum. tayinim çıktı buraya. ama hiç kimse ile doğru dürüst anlaşamıyorum . herkes yapmacık gelio. eski yerimdeki dostluklar bambaşkaydı müdürde öle tayin isticem. bu adam arkamdan kuyumu kazıcak en beter yere vericek dşe korkuorum. ama daraldım artık yaa
teşekkür ederim canım,topikte yenimisin canım?merhaba arkadaşlar.. bugün baya kalablığız
canım çok geçmiş olsun.demek ki napıyoruz birden fazla doktora gidiyoruzhani kadın doğum uzmanına gitmiştim ya kızlar test sonuçlarım çıktı,hiçbişey çıkmadı ama doktor basit bir enfeksiyon var dedi ilaç yazdı...antibiyotik ve fitil verdi,antibiyotik bana alerji yaptı sürekli başım dönüyodu,başka doktora gittim kadın bana hemen at bunları asla kulllanma dedi,her normal kadında olabilecek bi enfeksiyon bu dedi
hoşgeldin güzelimslm canlar nasılsınız geç geldim bugunde biraz ev kadınlıgı zor canm yaaa
hadi geçmiş olsun made cim hatırlıyormusun geçen ay bende aynı şeyi söylemiştim fitilleride kullandım aynı ay hamile kaldımhani kadın doğum uzmanına gitmiştim ya kızlar test sonuçlarım çıktı,hiçbişey çıkmadı ama doktor basit bir enfeksiyon var dedi ilaç yazdı...antibiyotik ve fitil verdi,antibiyotik bana alerji yaptı sürekli başım dönüyodu,başka doktora gittim kadın bana hemen at bunları asla kulllanma dedi,her normal kadında olabilecek bi enfeksiyon bu dedi
herkez öyle dio ay inşallah hamileyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?