o yemek kokusunun üzerime sinmesinden nefret ederim bende yanbr kıslarr ya yemekhaneye bi çıkıp geliyoruz üzerimiz leş gibi kokuyor bütün yemekhanenin kokusu üstümde şu an
saçına parfüm sıkarsan değiştiriyor. bide zaten herkes yemekhanede olduğu için koku herkeste vardırkaydirigubbakcemile3
ya kahvecim senin ismini görünce damla sakızlı türk kahvesi istiyor canım
haktan bizm içinde dinlenseydin:)
h.g tatlım, bana gün başlayalı çok oldu ya erkenden kalktım uykum var hala mirmirmirmirselam kızlaaaar
size göre bıraz gec ama ben gune daha yeni başlıyorum:)
herkese güzel bi günm geçirmesini diliyorum
bugunde inşallah guzel bı muhabbet olur..
h.g tatlım, bana gün başlayalı çok oldu ya erkenden kalktım uykum var hala mirmirmirmir
made keşif nasıl geçtihaktan bizm içinde dinlenseydin:)
iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte aksam olsada eve gitsem yayılsam şöyle bir diye bekliyorumvalla varya erken uyanıp uykusuz kalmayı ver yorulmayı özledim:teselli:
sen nasılsın canım?
iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte aksam olsada eve gitsem yayılsam şöyle bir diye bekliyorum
ama nerde aksama sandığımı düzenleyecekmişiz malum düğün yaklaşıyo yıka ütüle bitmez artık :1no2:
mrk ediyorum aslında şu keşif olayını ben ya :jeyyar:dzcel keşfettim hemen geldim:)))hava güel olunca iyi oluyo ya keşifte
annemin yaptığı danteller hazırlıklar vs..aaaa ne sandığı? neler var içinde ? valla bende öyle bi girişim yok aldıgımızı koyuyoruz dolaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?